Ako to funguje so zenou ?
Ako to funguje so zenou ?
cau , budem mat 17 rokov uz , a ece som nemal babu , a paci sa mi moc jedna a pisem si s nou uz dlho , a som jej pisal ze s nou cem chodit ze sa mi paaci a taak , a ona ma vola vonku vzdy , ale ja sa bojim , bo nvm o com budem mat rozpravat ked sa s nou budem prechadzat ,, nejake rady hmm? napriklad teraz ked si piseme tak uz mi dosli vsetky napady naco sa jej pytat, o com si pisat a tak sa bojim ze to bude aj vonku rovnake ... nvm ako to funguje ?:D
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Soviet
Darca
Re: Ako to funguje so zenou ?
Tak presne takto to nefungujeskazatoN napísal:a som jej pisal ze s nou cem chodit ze sa mi paaci
Nieeee pokec nedegeneruje... keby ho nebolo, uz si tam s nou vonku, prvych desat minut mas stiahnute hrdlo a potia sa ti dlane, netusis kam sa mas pozerat potom si uz len nervozny a 8 krat za vecer mas pocit ze si prekonal rekord najvacsieho trapasu na Zemi.
Ale potom sa to vsetko ustali, si v pohode, zacinas si verit, uvolnis sa... akoby som to... spravas sa ako chlap.
..no ale to keby ho nebolo.. povedz jej ze by to medzi vami nefungovalo, nemozes mat deti lebo ti chybaju VAJCIA.
Ale potom sa to vsetko ustali, si v pohode, zacinas si verit, uvolnis sa... akoby som to... spravas sa ako chlap.
..no ale to keby ho nebolo.. povedz jej ze by to medzi vami nefungovalo, nemozes mat deti lebo ti chybaju VAJCIA.
-
Sagittarius
Guru
Hej, aby ti pekne smrdelo z ústskazatoN napísal:alebo keby som si dal pivo trochu , to by pomohlo sa odnervoznit ?
Pisat si s babou dlhe mesiace? Troska pritiahnute za vlasy. Ak mas o nu zaujem tak preco to neskusit osobne? Take pisanie cez net nema styl. Vzchop sa, chod s nou von a nicoho sa neboj. Nemysli na to, ze ju chces, ale zas nie tak, ze sa budes spravat ako hlupak. Vsetkeho s mierou, nemas co stratit.
//edit: Ani sa jej necudujem, ze ju to nudi ked si spolu pisete dlhe mesiace ako si napisal a veci sa nedavaju do pohybu.
//edit: Ani sa jej necudujem, ze ju to nudi ked si spolu pisete dlhe mesiace ako si napisal a veci sa nedavaju do pohybu.
-
quancej
Expert
ak budes vahat dalej, tak si budes o chvilu pisat sam so sebou...asi sa jej pacia nudni chlapci. nepozyva ta dokonca na nuda plaz?
vzchop sa, KAZDY chalan mal taketo zbytocne obavy pred prvym vztahom.
zaujem je z jej strany evidentny a myslim, ze nepredstierany.
bojis sa ze si nebudet mat o com pokecat? maaaria sak ked si dopisujete tak dlho uz ju musis mat uplne prescanovanu. urcite poznas jej oblubene temy, tak to vyuzi
este kvoli jednej otazke nezaspim: poznate sa aj osobne? lepsie povedane videl si ju live?
v ziadnom pripade sa nevzdavaj, len ak by si mal zaujem tryznit sa vycitakami typu: co by bolo keby...?
vzchop sa, KAZDY chalan mal taketo zbytocne obavy pred prvym vztahom.
zaujem je z jej strany evidentny a myslim, ze nepredstierany.
bojis sa ze si nebudet mat o com pokecat? maaaria sak ked si dopisujete tak dlho uz ju musis mat uplne prescanovanu. urcite poznas jej oblubene temy, tak to vyuzi
este kvoli jednej otazke nezaspim: poznate sa aj osobne? lepsie povedane videl si ju live?
v ziadnom pripade sa nevzdavaj, len ak by si mal zaujem tryznit sa vycitakami typu: co by bolo keby...?
-
Sagittarius
Guru
-
tomasito13
Star