Ako to funguje so zenou ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Ako to funguje so zenou ?

Príspevok od používateľa skazatoN »

cau , budem mat 17 rokov uz , a ece som nemal babu , a paci sa mi moc jedna a pisem si s nou uz dlho , a som jej pisal ze s nou cem chodit ze sa mi paaci a taak , a ona ma vola vonku vzdy , ale ja sa bojim , bo nvm o com budem mat rozpravat ked sa s nou budem prechadzat ,, nejake rady hmm? napriklad teraz ked si piseme tak uz mi dosli vsetky napady naco sa jej pytat, o com si pisat a tak sa bojim ze to bude aj vonku rovnake ... nvm ako to funguje ?:D
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

uz tu bolo vela tem na tuto tematiku a co povedat...sed doma a zamyslaj sa nad tym ake to bdue vonku, preboha ved ked s nour az pojdes a bude to nudne tak nic si nestratil tak neviem coho sa bojis
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako to funguje so zenou ?

Príspevok od používateľa Soviet »

skazatoN napísal:a som jej pisal ze s nou cem chodit ze sa mi paaci
Tak presne takto to nefunguje :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ked ta vola a ty nejdes, tak sa poser. co by za to ini dali... omg ved to znamena, ze sa jej pacis, ak si to doteraz nepochopil. ked budete vonku, mozno sa budete zadrbavat a teda nemusis vymyslat temy na rozhovor.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nieeee pokec nedegeneruje... keby ho nebolo, uz si tam s nou vonku, prvych desat minut mas stiahnute hrdlo a potia sa ti dlane, netusis kam sa mas pozerat potom si uz len nervozny a 8 krat za vecer mas pocit ze si prekonal rekord najvacsieho trapasu na Zemi.
Ale potom sa to vsetko ustali, si v pohode, zacinas si verit, uvolnis sa... akoby som to... spravas sa ako chlap.

..no ale to keby ho nebolo.. povedz jej ze by to medzi vami nefungovalo, nemozes mat deti lebo ti chybaju VAJCIA.
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

na pokec nechodim , ja sa len bojim fakt toho ze ona si mysli ze "bude sranda" lenze ja neviem , mozno pre nu to ako sa zhodim no :D ,, ked si prvy krat na rande , o com kecas s babou ked si s nou pisal uz asi strasne dlhe mesiace ? alebo keby som si dal pivo trochu , to by pomohlo sa odnervoznit ?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

skazatoN napísal:alebo keby som si dal pivo trochu , to by pomohlo sa odnervoznit ?
Hej, aby ti pekne smrdelo z úst :D Choď s ňou von a nerieš, čo budeš robiť, čo rozprávať, to budeš riešiť, keď na to prídeš. Máš o jeden problém menej nemusíš rozmýšľať ako ju pozvať von, ako jej to povedať atď...tak neviem, kde problém :wink:
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

hmm , neviem a asi sa na koniec na nu aj vyprdnem , bo uz ju to asi so mnou ani nebavi si pisat lebo uz som nudny ... Ohm mna to sere toto vsetko :(
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Pisat si s babou dlhe mesiace? Troska pritiahnute za vlasy. Ak mas o nu zaujem tak preco to neskusit osobne? Take pisanie cez net nema styl. Vzchop sa, chod s nou von a nicoho sa neboj. Nemysli na to, ze ju chces, ale zas nie tak, ze sa budes spravat ako hlupak. Vsetkeho s mierou, nemas co stratit.

//edit: Ani sa jej necudujem, ze ju to nudi ked si spolu pisete dlhe mesiace ako si napisal a veci sa nedavaju do pohybu.
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

sak neries a chod s nou von ked ta vola....
asi je dost iniciativna ked ta vola ona tak myslim ze nebude problem....

edit: skate....tak s tim sa daju prezit fakt romanticke chvile..... :?
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

abo prdim na zeny , mam skate . mozete to zmazat bo ja nvm jak dik :D
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

lol... a ty ze mas 17?? trapko... najprv pises ze co mas robit ze sa ti paci a ze s nou
chces chodit a zrazu prdis na zeny
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

jj , som o tom popremyslal trochu a prisiel som na to ze to je zbytocne , delete lock ,, sorry za topic

Inac som sa dostal na jej azet nick , a zistil ze je to krava a ze chce snad kazdeho tak je*at na nu hh
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

ak budes vahat dalej, tak si budes o chvilu pisat sam so sebou...asi sa jej pacia nudni chlapci. nepozyva ta dokonca na nuda plaz?

vzchop sa, KAZDY chalan mal taketo zbytocne obavy pred prvym vztahom.
zaujem je z jej strany evidentny a myslim, ze nepredstierany.
bojis sa ze si nebudet mat o com pokecat? maaaria sak ked si dopisujete tak dlho uz ju musis mat uplne prescanovanu. urcite poznas jej oblubene temy, tak to vyuzi :)
este kvoli jednej otazke nezaspim: poznate sa aj osobne? lepsie povedane videl si ju live?
v ziadnom pripade sa nevzdavaj, len ak by si mal zaujem tryznit sa vycitakami typu: co by bolo keby...?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

skazatoN napísal:Inac som sa dostal na jej azet nick , a zistil ze je to krava a ze chce snad kazdeho tak je*at na nu hh
A ona má koľko rokov?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

skazatoN napísal:Inac som sa dostal na jej azet nick .
A to ta hanba nefackuje za taky zasah do sukromia?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

sak to uz podla nicku vidis ze to je nejaky zainternetovany zacskovany asocial, co jeho moze fackovat :roll: v tomto veku sa nehnevaj, vypni pc a hor sa do spolocnosti, postupne sa naucis rozpravat, komunikovat, drzat za ruku, aspon tak to prebiehalo umna
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

byval som internetovi asocial , teraz som skor asocial na skate no
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

skazatoN napísal:byval som internetovi asocial , teraz som skor asocial na skate no
poznam ludi co jazdia na skejte a su to normalni ludia dokonca. Ja jazdim tiez ale taka sprostost by ma nenapadla, skus ist do nejakej inej spolocnosti ako len jazdit s kamosmi
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Oooo tomas s tym skate-om si sa mi v skole nepochvalil. :D Co sa tyka teba chlapce tak ver mi, ze laska k doske nie je ako laska k zene. Je to dost rozdiel a myslim, ze slovami "srat na nu, mam skate" vobec nepotvrdzujes svoj vek. To je skor take detinske.
Napísať odpoveď