Ako najlepsie upratat kable v PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Rata sa aj toto za upravu kablov ? :D posrana mala minitower nic do nej nenapcham
Prílohy
DSC00143.JPG
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

svojim sposobom je aj hento uprava... napriklad taky pavuk by bol cely bez seba ze ani vlastne siete nemusi rozpletat :D Ked si spominam, nebol si ty ten s tym zosikom tak pekne upravenym? Tak skus trosku vkusu pouzit aj v pripade tej skrine.. ako keby si tam chcel mat priesvitnu bocnicu a z PC mat vykladovu skrinu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Takto boli povodne "upratane" v starom PC (prvy screen), takto pekne to "upratal" t0m4s3 po vymene dosky&procaka (druhy screen) a server hojko.com (treti screen).

Edit: Doporucujem pozorne sa zahladiet na mriezku v lavej casti zdroja :D
Prílohy
Server hojko.com...
Server hojko.com...
Aktualny PC (po vymene)...
Aktualny PC (po vymene)...
Pred vymenou dosky...
Pred vymenou dosky...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

KoCi napísal:svojim sposobom je aj hento uprava... napriklad taky pavuk by bol cely bez seba ze ani vlastne siete nemusi rozpletat :D Ked si spominam, nebol si ty ten s tym zosikom tak pekne upravenym? Tak skus trosku vkusu pouzit aj v pripade tej skrine.. ako keby si tam chcel mat priesvitnu bocnicu a z PC mat vykladovu skrinu
No zatial na toto nejdem nic robit pretoze je to MINITOWER a pecie sa to uz dost takze zatim ziadne plexisklo a hej hej to som ja co som robil ten zosik a budem si skladat PC hned ako skoncim skolu .. to je za dva mesiace ... bude sa bavit z plexisklom sklom plechom Gravirovanim atd. .... potom hned ako to urobim tak sa pochvalim co som spravil 8) .... chcem to spravit Namakane dajako :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sa mi páči v druhom hojkovom screene to klbko žltých SATA káblov.. :)

..robia ich vôbec aj kratšie?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Takze nova Case co som dnes dostaval(Asus P5K Premium wifi , intel duo 2.66Ghz , 2*2Ghz Corsair Twinx 800mhz , Asus 8800Gts , Seagate 320Gb , Eurocase 550W tym zdrojom by som sa nechvalil :D )
Prílohy
Pc vecer.JPG
po uprave.jpg
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

brm napísal:..robia ich vôbec aj kratšie?
raz bol o tom clanok na ddworld. Ze take kable sa robia ale nedaju sa v CR (asi aj v SR) vobec kupit. Moderator tej stranky si par takych sata kablikov dal poslat z USA
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kamaratov novy PC... neni to lama.. a kable fakt nema kde dat..
popis PC
core 2 quad (q6600)@2.4ghz
ddr2 1066 (khx9200) 2GB dualchannel
nvidia 8800gtx 768MB

HDD:
3x 160GB raid 0
1x 750GB

zvuk: audigy 2 platinum EX
Zdroj: fortron epsilon 700
a este davam do prilohy test toho raidu 0

pri testovani tych HDD bola teplota Harddiskov 60°C pokym tam nedal chladic.. potom 40°C

inak ten 750GB HDD ma rozdeleny len na 2 casti zatial co jedna ma 250GB a tam ma iba windows... lol
Prílohy
DSCF1784.jpg
DSCF1779.jpg
DSCF1793.jpg
HDTune_Benchmark_Intel___Raid_0_Volume.png
DSCF1741.jpg
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

tak bordelom v bedni sa mozem aj ja pochvalit :D
Prílohy
P1010097.jpg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dnes som si konečne domov doniesol novú skriňu a hneď som do nej narýchlo nahádzal všetky veci. Zatiaľ to vyzerá takto..
(najviac ma serie krátky kábel na napájanie CPU)

:D
Prílohy
cm690-01.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Trosku mimo temy, pretoze nejde o PC, ide o sietove kable, ale pointa je zachovana...

http://trinixy.ru/2008/03/27/trudnye_bu ... shtuk.html
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze, dnes som trosku spravil poriadok... (priloha 1) pred upravou kabelaze.. potom postupne som rozmyslal ako na to :D ... vsetko co sa dalo som tahal za doskou... no najhorsie na tom je, ze dovnutra som ich dostal.. ale ako pojdu von.. uff tak to netusim :cry: hlavne molexy.. mohli urobit tu dieru väcsiu omg... trosku som aj poohybal kable, ale hlavne postlacal, ked som zatvaral bocnicu zadnu, kde su kable za doskou... dost ich to pomackalo... inak neva, ked su celkom dost poohybane a postlacane ?? su to skor kable zo zdroja (Corsair 550W)... no v kazdom pripade... vysledok je v poslednych dvoch prilohach..
teploty su o 2°C lepsie, co sa tyka CPU (jadra z 36-39 na 33-37 (totizto kazde jadro ma vzdy inu teplotu) samotny asi povrch CPU ma 29, predtym tak 31) , co sa tyka MOBO o 1°C (39°C), HDD to iste, 34-36°C, debilna 7600GS pasivna drzi pri idle 60°C.. dpc...
no som zvedavy ako tam osadim GTX260.. budem musiet z tej kopky kablov dole vytiahnut vetvu s 6 a 8pinom... co ma teraz napadlo, je ten zadny vetrak, jeho kabel rozviazem a stiahnem dole dozadu k tomu molexu, aby tam nelietal zbytocne.. :)

len ma strasne sere ten debilny IDE kabel.. nech mam uz SATA HDD :P je tam pekne vidiet, ako som ho stiahol.. snad nebude robit problemy :?

aha.. a CPU chladic padol o 100rpm... i ked aj na 1600 ked ide na max je tichy.. :P

// BTW velmi dobra bedna.. nelutujem jej kupu... ako som len spominal.. tie diery pre kable mohli dat uplne v pohode väcsie..
Prílohy
P1010069.JPG
P1010061.JPG
P1010057.JPG
P1010054.JPG
Schránka01.jpg
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

Šudo mne sa tvoje riesenie paci :) mozno az na ten IDE kabel ten to tam trosku spati to je pravda..btw mas priehladnu bocnicu? zaujimave, ze mechaniku mas SATA a disk IDE, ja to mam presne naopak :D a kedy ides kupovat N260 ? nepojdes radsej do tej vylepsenej verzie co ma 216 SP ? a ked teraz vravis dpc na 60°C u pasivky myslis ze u N 260 budu teploty/spotreba lepsie?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak som sa do toho teda pustil :D mi to nedalo... vysledok je v pohode.. (poj**any IDE a MOLEX do HDD :smt098 )... akurat, mam tak natlacene kable za doskou, ze mam jemne prehnutu bocnicu, snad sa nic nestane.. v prilohe 2 je vidno, ze ked je zdroj vytiahnuty, tak by som tam prepchal este raz taky zväzok kablov...
v prilohe 7 tesne nad IDE kablom cakaju PCIe napajacie kable pre GTX260 :P

BTW zmesti sa mi tam Scythe Ninja 2 ?

inak ked je uz pekne zatazene CPU, je citit na vrchu bedne, kde by mali byt dva vetraky na odsavanie :roll: , ze je tam teplo.. takze ked sa k tomu dostanem, hned kupujem 2x120mm :P ako ma brm
Prílohy
P1010069.JPG
P1010068.JPG
P1010067.JPG
P1010065.JPG
A-Data :P
A-Data :P
P1010059.JPG
P1010056.JPG
P1010055.JPG
P1010054.JPG
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Pekne si to urobil Šu-do :) zajtra postnem foto ja..bednu mam sice nic moc ale nevadi..este to musim dako doupratovat..tiez mi zavadza ten Ide blbec..za svetla volaco vymyslím ešte
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

mas dobre tenisky :D Adidas ze?? :D :D

ale ne robim si srandu. :D Mas to velmi dobre vyriesene. Jelikoz ja mam rovnaku skrinu, som zvedavy co sa to mne podari aspon spolovice ako mas ty.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jo adidas, ale to nie je pointa fotky :P
a jasne.. podari, len ja som nevedel, ze treba mat vytiahnuty zdroj aby sa to tam uvolnilo.. potom tam sli kable ako po masle...
len, vsetko zalezi aj od zdroja, dlzky kablov zdroja :) ..moj 4+4 pin ma 61cm a ledva tam dosiel.. keby mal 55cm tak to musim ries uuuplne inak.. -.- .. 61cm pre 24pin je postacujucich.. :) 55 by bolo ok.. a tie molexy a Sata konektory... omg :D tie su dost dlhe.. a dobre je, ze aj tie PCIe kable su dostatocne dlhe.. 61cm.. a tie nezavadzaju tak moc
najdlhsie su molex posledne koncovky a sata.. + fdd konektory... 86cm :D
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

takze ako vidite v prilohe toto je moje new pc(od augusta)kablovacky su tak ako ich daval mechanik co to staval-totizto je to objednany pc. Jedine tie dolne kable som tam dal ja su od 2 neonov, rozmyslam este o jednom neone. Hneva ma ale spodny 8x8 chladic mam ho tam len "tak" lebo ked ho dam tam kde ma byt dost velmi to huci a mam ho napojeny len na 5V lebo na 12V to huci ako vysavac :( mate nejake navrhy vylepsit hlavne ten chladic? myslim, ze by to pomohlo lebo HD 4850 pecie ako radiator
Prílohy
15122008232.jpg
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Toto je asi najlepšie čo som dokázal urobiť..dnes som chcel tie kable poschovávať za tu zadnu stenu ale zistil som že potom tam nedam tu bočnicu..omg to je sprosta skrinka..otvory má hovadné ale nepoužitelné..inač celkom pohoda..ale na fotke to vyzera trochu blbo tam už k tomu pravemu hornemu rohu..a sory za kvalitu-fotene mobilom :)
Prílohy
DSC02475.JPG
DSC02474.JPG
DSC02473.JPG
DSC02472.JPG
DSC02470.JPG
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Opak nice :) ten zdroj to je blue storm 2 ?
Napísať odpoveď