Ako najlepsie upratat kable v PC
-
satelitik11
Medium Professional
svojim sposobom je aj hento uprava... napriklad taky pavuk by bol cely bez seba ze ani vlastne siete nemusi rozpletat
Ked si spominam, nebol si ty ten s tym zosikom tak pekne upravenym? Tak skus trosku vkusu pouzit aj v pripade tej skrine.. ako keby si tam chcel mat priesvitnu bocnicu a z PC mat vykladovu skrinu
-
satelitik11
Medium Professional
No zatial na toto nejdem nic robit pretoze je to MINITOWER a pecie sa to uz dost takze zatim ziadne plexisklo a hej hej to som ja co som robil ten zosik a budem si skladat PC hned ako skoncim skolu .. to je za dva mesiace ... bude sa bavit z plexisklom sklom plechom Gravirovanim atd. .... potom hned ako to urobim tak sa pochvalim co som spravilKoCi napísal:svojim sposobom je aj hento uprava... napriklad taky pavuk by bol cely bez seba ze ani vlastne siete nemusi rozpletatKed si spominam, nebol si ty ten s tym zosikom tak pekne upravenym? Tak skus trosku vkusu pouzit aj v pripade tej skrine.. ako keby si tam chcel mat priesvitnu bocnicu a z PC mat vykladovu skrinu
-
satelitik11
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kamaratov novy PC... neni to lama.. a kable fakt nema kde dat..
popis PC
pri testovani tych HDD bola teplota Harddiskov 60°C pokym tam nedal chladic.. potom 40°C
inak ten 750GB HDD ma rozdeleny len na 2 casti zatial co jedna ma 250GB a tam ma iba windows... lol
popis PC
a este davam do prilohy test toho raidu 0core 2 quad (q6600)@2.4ghz
ddr2 1066 (khx9200) 2GB dualchannel
nvidia 8800gtx 768MB
HDD:
3x 160GB raid 0
1x 750GB
zvuk: audigy 2 platinum EX
Zdroj: fortron epsilon 700
pri testovani tych HDD bola teplota Harddiskov 60°C pokym tam nedal chladic.. potom 40°C
inak ten 750GB HDD ma rozdeleny len na 2 casti zatial co jedna ma 250GB a tam ma iba windows... lol
-
hojko
Site Admin
Trosku mimo temy, pretoze nejde o PC, ide o sietove kable, ale pointa je zachovana...
http://trinixy.ru/2008/03/27/trudnye_bu ... shtuk.html
http://trinixy.ru/2008/03/27/trudnye_bu ... shtuk.html
-
Šu-Do
Redeemer
takze, dnes som trosku spravil poriadok... (priloha 1) pred upravou kabelaze.. potom postupne som rozmyslal ako na to
... vsetko co sa dalo som tahal za doskou... no najhorsie na tom je, ze dovnutra som ich dostal.. ale ako pojdu von.. uff tak to netusim
hlavne molexy.. mohli urobit tu dieru väcsiu omg... trosku som aj poohybal kable, ale hlavne postlacal, ked som zatvaral bocnicu zadnu, kde su kable za doskou... dost ich to pomackalo... inak neva, ked su celkom dost poohybane a postlacane ?? su to skor kable zo zdroja (Corsair 550W)... no v kazdom pripade... vysledok je v poslednych dvoch prilohach..
teploty su o 2°C lepsie, co sa tyka CPU (jadra z 36-39 na 33-37 (totizto kazde jadro ma vzdy inu teplotu) samotny asi povrch CPU ma 29, predtym tak 31) , co sa tyka MOBO o 1°C (39°C), HDD to iste, 34-36°C, debilna 7600GS pasivna drzi pri idle 60°C.. dpc...
no som zvedavy ako tam osadim GTX260.. budem musiet z tej kopky kablov dole vytiahnut vetvu s 6 a 8pinom... co ma teraz napadlo, je ten zadny vetrak, jeho kabel rozviazem a stiahnem dole dozadu k tomu molexu, aby tam nelietal zbytocne..
len ma strasne sere ten debilny IDE kabel.. nech mam uz SATA HDD
je tam pekne vidiet, ako som ho stiahol.. snad nebude robit problemy 
aha.. a CPU chladic padol o 100rpm... i ked aj na 1600 ked ide na max je tichy..
// BTW velmi dobra bedna.. nelutujem jej kupu... ako som len spominal.. tie diery pre kable mohli dat uplne v pohode väcsie..
teploty su o 2°C lepsie, co sa tyka CPU (jadra z 36-39 na 33-37 (totizto kazde jadro ma vzdy inu teplotu) samotny asi povrch CPU ma 29, predtym tak 31) , co sa tyka MOBO o 1°C (39°C), HDD to iste, 34-36°C, debilna 7600GS pasivna drzi pri idle 60°C.. dpc...
no som zvedavy ako tam osadim GTX260.. budem musiet z tej kopky kablov dole vytiahnut vetvu s 6 a 8pinom... co ma teraz napadlo, je ten zadny vetrak, jeho kabel rozviazem a stiahnem dole dozadu k tomu molexu, aby tam nelietal zbytocne..
len ma strasne sere ten debilny IDE kabel.. nech mam uz SATA HDD
aha.. a CPU chladic padol o 100rpm... i ked aj na 1600 ked ide na max je tichy..
// BTW velmi dobra bedna.. nelutujem jej kupu... ako som len spominal.. tie diery pre kable mohli dat uplne v pohode väcsie..
Šudo mne sa tvoje riesenie paci
mozno az na ten IDE kabel ten to tam trosku spati to je pravda..btw mas priehladnu bocnicu? zaujimave, ze mechaniku mas SATA a disk IDE, ja to mam presne naopak
a kedy ides kupovat N260 ? nepojdes radsej do tej vylepsenej verzie co ma 216 SP ? a ked teraz vravis dpc na 60°C u pasivky myslis ze u N 260 budu teploty/spotreba lepsie?
-
Šu-Do
Redeemer
tak som sa do toho teda pustil
mi to nedalo... vysledok je v pohode.. (poj**any IDE a MOLEX do HDD
)... akurat, mam tak natlacene kable za doskou, ze mam jemne prehnutu bocnicu, snad sa nic nestane.. v prilohe 2 je vidno, ze ked je zdroj vytiahnuty, tak by som tam prepchal este raz taky zväzok kablov...
v prilohe 7 tesne nad IDE kablom cakaju PCIe napajacie kable pre GTX260
BTW zmesti sa mi tam Scythe Ninja 2 ?
inak ked je uz pekne zatazene CPU, je citit na vrchu bedne, kde by mali byt dva vetraky na odsavanie
, ze je tam teplo.. takze ked sa k tomu dostanem, hned kupujem 2x120mm
ako ma brm
v prilohe 7 tesne nad IDE kablom cakaju PCIe napajacie kable pre GTX260
BTW zmesti sa mi tam Scythe Ninja 2 ?
inak ked je uz pekne zatazene CPU, je citit na vrchu bedne, kde by mali byt dva vetraky na odsavanie
-
Šu-Do
Redeemer
jo adidas, ale to nie je pointa fotky 
a jasne.. podari, len ja som nevedel, ze treba mat vytiahnuty zdroj aby sa to tam uvolnilo.. potom tam sli kable ako po masle...
len, vsetko zalezi aj od zdroja, dlzky kablov zdroja
..moj 4+4 pin ma 61cm a ledva tam dosiel.. keby mal 55cm tak to musim ries uuuplne inak.. -.- .. 61cm pre 24pin je postacujucich..
55 by bolo ok.. a tie molexy a Sata konektory... omg
tie su dost dlhe.. a dobre je, ze aj tie PCIe kable su dostatocne dlhe.. 61cm.. a tie nezavadzaju tak moc
najdlhsie su molex posledne koncovky a sata.. + fdd konektory... 86cm
a jasne.. podari, len ja som nevedel, ze treba mat vytiahnuty zdroj aby sa to tam uvolnilo.. potom tam sli kable ako po masle...
len, vsetko zalezi aj od zdroja, dlzky kablov zdroja
najdlhsie su molex posledne koncovky a sata.. + fdd konektory... 86cm
takze ako vidite v prilohe toto je moje new pc(od augusta)kablovacky su tak ako ich daval mechanik co to staval-totizto je to objednany pc. Jedine tie dolne kable som tam dal ja su od 2 neonov, rozmyslam este o jednom neone. Hneva ma ale spodny 8x8 chladic mam ho tam len "tak" lebo ked ho dam tam kde ma byt dost velmi to huci a mam ho napojeny len na 5V lebo na 12V to huci ako vysavac
mate nejake navrhy vylepsit hlavne ten chladic? myslim, ze by to pomohlo lebo HD 4850 pecie ako radiator
Toto je asi najlepšie čo som dokázal urobiť..dnes som chcel tie kable poschovávať za tu zadnu stenu ale zistil som že potom tam nedam tu bočnicu..omg to je sprosta skrinka..otvory má hovadné ale nepoužitelné..inač celkom pohoda..ale na fotke to vyzera trochu blbo tam už k tomu pravemu hornemu rohu..a sory za kvalitu-fotene mobilom