no to neviem, ale ja zacnem schvalne hrat od zaciatku ved aky to bude mat zmysel zo starymi save-mi? akurat tie nove dobrodruzstva a to myslim ze sa da spustit hnet nie? ... ja sa na to cele tesim znova bez dlhych loadingoch, a so vsetkymi vylepseniami
ono problem je v tom, ze ja sa k tomu vzdy dostanem na chvilku a potom to zase dlho nehram.. Takze este stale som to nepresiel.. Skoncil som kdesi v starej wyzime len.. hra od zaciatku by mi zapricinila odklad dohrania hlavnej dejovej linie cca o dalsi rok
viete mi niekto poradit, kde by som mohol stiahnut funkcnu deamon tools pro?? Vo vsetkych com som tatial pozhanal mi naslo virus v patchoch. Tak nejaku taku, kde by to fak islo. Stiahol som si witcher, no mam problem s instalaciou, nejde mi to spustit cez standartnu virtualnu cdrom. Piste ss, diky..
tak zakladnu verziu nemusis mat, v pohode som to stiahol... najvacsie problemy su s crackom, resp s jeho zohnatim. je to super hra, pribeh je good, bojove styly su super, taktiez su tam dobre zakomponovane talenty a miesanie elixirov, nehovorim o magii.
Gangy napísal:Tak to je dobra chu****, ja som to presiel s takmer vsetkymi questami a zbalil aj kopu cubiek ale 80 hodin mi to nezabralo, to je nerealne cislo.
Gangy napísal:Mno tak to ze si to tam oni napisu je sice pekne, ale realne cislo to urcite nieje.
preco by to nemalo byt realne cislo? a "Mno tak to ze si to tam oni napisu je sice pekne" ma dostalo... nemozu si tam len tak napisat cislo ktore im napadne. a tie hodiny mohlo ovplyvnit ci si pozeras rozhovory... tie su niekedy dlhe, a este to ovplyvnuje obtiaznost... napr, alchymia. v hre je napisane ze na najlahsej urovni alchymiu nepotrebujes, takze to ti trva kratsie, ked nemusis zhanat suroviny... na najtazsej bez alchymie neprezijes, a kedze ucinky elixirov trvaju kratko, a este ku tomu toxicita, tak to logicky trva dlhsie...
Stanlezz napísal:preco by to nemalo byt realne cislo? a "Mno tak to ze si to tam oni napisu je sice pekne" ma dostalo... nemozu si tam len tak napisat cislo ktore im napadne. a tie hodiny mohlo ovplyvnit ci si pozeras rozhovory... tie su niekedy dlhe, a este to ovplyvnuje obtiaznost... napr, alchymia. v hre je napisane ze na najlahsej urovni alchymiu nepotrebujes, takze to ti trva kratsie, ked nemusis zhanat suroviny... na najtazsej bez alchymie neprezijes, a kedze ucinky elixirov trvaju kratko, a este ku tomu toxicita, tak to logicky trva dlhsie...
Lebo som to hral na strednej urovni, nic som nikdy nepreskakoval, vyuzil som takmer vsetky moznosti hry a k 80tim hodinam sa to ani nepriblizilo, nevies citat?
Gangy napísal:Lebo som to hral na strednej urovni, nic som nikdy nepreskakoval, vyuzil som takmer vsetky moznosti hry a k 80tim hodinam sa to ani nepriblizilo, nevies citat?
citat viem, dokonca aj pisat ak si postrehol... keby som nevedel citat tak ti neodpoviem. napisal si tam takmer vsetky questy, a na strednej urovni... to skor ty nevies citat co som tam pisal...
A to sa da aj inak dat ja otom neviem prosim ta ako kde to pise lebo ja tam mam len Silu,obratnost,inteligenciu,vydrz,znamenia potom vsetky stily boja Ocelovy silny.... strieborny silny.... Dakujem