The Witcher

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

asi predpokladam spravne, ze so starym save si po update neskrtnem :(
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no to neviem, ale ja zacnem schvalne hrat od zaciatku ved aky to bude mat zmysel zo starymi save-mi? akurat tie nove dobrodruzstva a to myslim ze sa da spustit hnet nie? ... ja sa na to cele tesim znova bez dlhych loadingoch, a so vsetkymi vylepseniami :)
KoCi
Darca
Darca

ono problem je v tom, ze ja sa k tomu vzdy dostanem na chvilku a potom to zase dlho nehram.. Takze este stale som to nepresiel.. Skoncil som kdesi v starej wyzime len.. hra od zaciatku by mi zapricinila odklad dohrania hlavnej dejovej linie cca o dalsi rok :D
detonate
Novice
Novice

Príspevok od používateľa detonate »

viete mi niekto poradit, kde by som mohol stiahnut funkcnu deamon tools pro?? Vo vsetkych com som tatial pozhanal mi naslo virus v patchoch. Tak nejaku taku, kde by to fak islo. Stiahol som si witcher, no mam problem s instalaciou, nejde mi to spustit cez standartnu virtualnu cdrom. Piste ss, diky.. :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pro ti je na nic, najnovsi lite ti musi stacit.
detonate
Novice
Novice

Príspevok od používateľa detonate »

nestaci, lebo tam nemozem vytvorit IDE mechaniku a tu potrebujem, aby mi nacitalo witcher
Bilingo
Star
Star

Poradte

Príspevok od používateľa Bilingo »

Prosim chcem si kupit zaklinaca rozsirenu ediciu len neviem treba nato mat aj Zakladnu verziu hry alebo nie ? ďakujem za vsetky odpovede :)
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

tak zakladnu verziu nemusis mat, v pohode som to stiahol... najvacsie problemy su s crackom, resp s jeho zohnatim. je to super hra, pribeh je good, bojove styly su super, taktiez su tam dobre zakomponovane talenty a miesanie elixirov, nehovorim o magii.
Bilingo
Star
Star

Diky a o crack sa nebojim budem mat original :D

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 12:06 )
Pls akou dlhu hratelnost ma zaklinac kolko hodin ? :)
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Bilingo napísal:Diky a o crack sa nebojim budem mat original :D

ked bude plnit vsetko co sa da tak takych 40 hodin mozno
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Bilingo napísal:Diky a o crack sa nebojim budem mat original :D

80 hodin :) , 40 hodin bez nepovinnych questov
Gangy
Darca
Darca

Daggertail napísal:80 hodin :) , 40 hodin bez nepovinnych questov
Tak to je dobra chu****, ja som to presiel s takmer vsetkymi questami a zbalil aj kopu cubiek ale 80 hodin mi to nezabralo, to je nerealne cislo.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Gangy napísal:Tak to je dobra chu****, ja som to presiel s takmer vsetkymi questami a zbalil aj kopu cubiek ale 80 hodin mi to nezabralo, to je nerealne cislo.
tu mas dokaz,je to priamo na obale,hned ten prvy obrazok je tam napisane ze viac ako 80 hodin http://www.mobygames.com/game/windows/w ... rId,99587/

do 4 kapitoly s tak 2/3 splnenych questov mi to trvalo 50 hodin,takze nieco na tom bude
Gangy
Darca
Darca

Mno tak to ze si to tam oni napisu je sice pekne, ale realne cislo to urcite nieje.
Stanlezz
Expert
Expert

Gangy napísal:Mno tak to ze si to tam oni napisu je sice pekne, ale realne cislo to urcite nieje.
preco by to nemalo byt realne cislo? a "Mno tak to ze si to tam oni napisu je sice pekne" ma dostalo... nemozu si tam len tak napisat cislo ktore im napadne. a tie hodiny mohlo ovplyvnit ci si pozeras rozhovory... tie su niekedy dlhe, a este to ovplyvnuje obtiaznost... napr, alchymia. v hre je napisane ze na najlahsej urovni alchymiu nepotrebujes, takze to ti trva kratsie, ked nemusis zhanat suroviny... na najtazsej bez alchymie neprezijes, a kedze ucinky elixirov trvaju kratko, a este ku tomu toxicita, tak to logicky trva dlhsie...
Gangy
Darca
Darca

Stanlezz napísal:preco by to nemalo byt realne cislo? a "Mno tak to ze si to tam oni napisu je sice pekne" ma dostalo... nemozu si tam len tak napisat cislo ktore im napadne. a tie hodiny mohlo ovplyvnit ci si pozeras rozhovory... tie su niekedy dlhe, a este to ovplyvnuje obtiaznost... napr, alchymia. v hre je napisane ze na najlahsej urovni alchymiu nepotrebujes, takze to ti trva kratsie, ked nemusis zhanat suroviny... na najtazsej bez alchymie neprezijes, a kedze ucinky elixirov trvaju kratko, a este ku tomu toxicita, tak to logicky trva dlhsie...
Lebo som to hral na strednej urovni, nic som nikdy nepreskakoval, vyuzil som takmer vsetky moznosti hry a k 80tim hodinam sa to ani nepriblizilo, nevies citat?
Stanlezz
Expert
Expert

Gangy napísal:Lebo som to hral na strednej urovni, nic som nikdy nepreskakoval, vyuzil som takmer vsetky moznosti hry a k 80tim hodinam sa to ani nepriblizilo, nevies citat?
citat viem, dokonca aj pisat ak si postrehol... keby som nevedel citat tak ti neodpoviem. napisal si tam takmer vsetky questy, a na strednej urovni... to skor ty nevies citat co som tam pisal...
Bilingo
Star
Star

No tak som v 2 kapitole a neviem kde se naucim bilinkarstvo robenie olejov a petard :oops:
KoCi
Darca
Darca

asi pridavas ziskane medaile (ci co to bolo) len do bojovych vlastnosti... :) .. ak teda vobec.
Bilingo
Star
Star

A to sa da aj inak dat ja otom neviem prosim ta ako kde to pise lebo ja tam mam len Silu,obratnost,inteligenciu,vydrz,znamenia potom vsetky stily boja Ocelovy silny.... strieborny silny.... Dakujem
Napísať odpoveď