Myslite si že pokec kazí ľudí?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Haslerka: Povedal by som, ze tak 2-3 by prisli. Vacsina si z toho robi srandu. Potom daj vediet ako si dopadla. :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Haslerka, nedalo mi to, ale pozrel som sa, ci si tam. Hasleriek tolko, ze som to vzdal hned. :)

A co sa tyka toho. Myslis si, ze su zeny lepsie? Samozrejme, ze 50%-60% su gayovia, kt. sa vydavaju za zeny.

A k tomu prichodu. No, keby som bol slobodny, zenska by mi bola sympaticka a ja jej, a chcela by. Tak v pohode, preco nie? Nie je na tom nic zle. Od toho tam ta miestnost predsa je.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Haslerka kedy sa stretneme? :D ale nie..
pokec je podla mna velka hovadina..ale ako inak som tam regnuty..chodim tam najme pokecať zo spolužiakmi a kamarátmi..proste so znamimi.. nie ako niekto si vyslovene tam hlada babu a podobne..hruza..najviac sa mi hlava pozastavuje nad tym ako si tie male deti zobru:napises mi pls komentarik a podobne..omg
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

na pokec chodim ...preco ? mam 14 rokov a moje spoluziac/ky tam chodia tiez...na icq niesu tak co xD....davam si tam fotky lebo je to prehladne...ale ja si urobim miestnost a kde len cakam na RP (v miestnosti som sam...)

zhody z pokecu : 10 rocny debil - popise nejaka sexI babenka
popismenkujes ? - ma ide ebnut

minule : akasy krava - napises mi komentar ze som pekna...... a citam komentare---co odomna chces ? ved si skareda pi*a ciganska xD xD
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

yazoo napísal:Haslerka: Povedal by som, ze tak 2-3 by prisli. Vacsina si z toho robi srandu. Potom daj vediet ako si dopadla. :D
Ale inak rozmyslala som ze ja si spravim chalansky nick,od niekoho pokradnem fotky,spravim si nejaky ten zakladny album,na profile troch a popracujem (nech je to doveryhodne) a budem vypisovat pipkam,ktore pisu na plochu ake su vlhke,ci maju chut sa stavnate sexy stretko o ktorom budeme vediet len my dvaja(resp my dve) takisto by som na to stretko prisla,(tento raz by nemusel byt partak za rohom :) ) ci sa aj dotycna slecna dostavi

//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2008, 16:43 )
p4ra napísal:Haslerka, nedalo mi to, ale pozrel som sa, ci si tam. Hasleriek tolko, ze som to vzdal hned. :)

A co sa tyka toho. Myslis si, ze su zeny lepsie? Samozrejme, ze 50%-60% su gayovia, kt. sa vydavaju za zeny.

A k tomu prichodu. No, keby som bol slobodny, zenska by mi bola sympaticka a ja jej, a chcela by. Tak v pohode, preco nie? Nie je na tom nic zle. Od toho tam ta miestnost predsa je.
Uf davat si sem pokecovy nick,to nie ,musim vyzeram trocha zahadne pred vami no nie? Ked pracuje fantazia,je to lepsie nez milion fotiek dokopy :) zrovna rozmyslam aky si dam avatar...

Inak k tym gayom,kurna,chcela by som sa s nejakym spoznat,kamaratit(ano,som zevdava ake je to lakovat si nechty s muzom :) )

Podla mna keby ti slecna bola privelmi sympaticka tak by si to neriskoval pokazit si to u nej pozvankou na sex...ale mozno by ste si tak rozumeli,ze by dokonca ona dala pozvanku ako prva,ach ta roznorodost :)
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

väčšinov tam su pokazeny..
myslím tých ktorý píšu:nuda d*c
ku**a tu nikto nepokeca d*c

a podobne.Ale je tam aj veľa ľudi ktory vedia čo je spravne a pokec ich nepokazi
Haslerka
Light Star
Light Star

Opak napísal:Haslerka kedy sa stretneme? :D ale nie..
pokec je podla mna velka hovadina..ale ako inak som tam regnuty..chodim tam najme pokecať zo spolužiakmi a kamarátmi..proste so znamimi.. nie ako niekto si vyslovene tam hlada babu a podobne..hruza..najviac sa mi hlava pozastavuje nad tym ako si tie male deti zobru:napises mi pls komentarik a podobne..omg
fiha takto rychlo som ziaden navrh este nedostala! :)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

podla mna je to u kazdeho cloveka inak ...
napriklad na zakladke sme ho v 7mej a 8mej triede babam na pc vypynali so spoluziakmi,.... ale uz jak sme boli deviataci... tak niektory z nas tam zacali chodit...
teraz som tretiak na strednej.. a chodim tam takmer kazdy den... nemyslim,ze by ma nejak pokec pokazil... skor naopak... spoznal som tu kopu ludi.. a kamaratov... a zvacsa si pisem aj ked nieco potrebujem vybavit a podobne...nemusim platit za telefon...takze usudte sami,ci ma pkc pokazil ci nie .. moj nazor je taky, ze mna nie.. ale videl som uz takych ludi,hlavne vo veku cca 13-14 rokov.. co su niekde zo skoly na vyylete a neustale sa fotia,len aby nieco mohli dat na pokec... to je uz podla mna chore... ved s toho nemaju ziadny zazitok...ale tak bbudis.ich starost...
kazdopadne som rad, ze pokec vznikol :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Haslerka napísal:Ja mam na pokeci jeden otvoreny mix album,zakladnu fotku,profil vypneny na 80% za 10minut v sexzoznamke mi pride 6-10rp s ponukou na nezavazne stretko,som zvedava kolko takychto odvazlivcov by aj skutocne prislo...raz to zo srandy vyskusam (ale za rohom musi stat nejaky moj partak,pre istotu :) )
Haslerka, my sme skusali a oni fakt dosli. Z 2 pokusov dvaja :D Ale sme zostali v aute a bavili sa na nich, lebo to boli tie najuchylnejsie inzeraty a tiez nevyzerali z dialky najmladsie :P
Haslerka
Light Star
Light Star

pryja napísal:Haslerka, my sme skusali a oni fakt dosli. Z 2 pokusov dvaja :D Ale sme zostali v aute a bavili sa na nich, lebo to boli tie najuchylnejsie inzeraty a tiez nevyzerali z dialky najmladsie :P
Takze nejaki nadrzani zosuvereni starci?
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Nebudem tu klamat ani nic :lol: fakt neviem ci kazi ludi no ja som tam stale . su tam blby ludia :D kupia hocico a draho :D a inak pisem si tam s ludmi ktorych poznam a nemaju icq :) takze tak . profil ani fotku nemam ani nic . nepotrebujem sa tam pretrcat ked ma poznaju
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

POKEC.SK je slovenká obdoba FACEBOOKu so všetkými pozitívami aj negatívami, čo k tomu patria.
Akákoľvek iná, hoc svetová sociálna sieť (FB, MySpace) už (za okolonstí, že freeman je aspon priemerny podnikatel) na Slovensku nedokáže konkurovať Pokecu.
Druhá vec je, že profil a ostatné služby stránky, ktorej denná návštevnosť presahuje 10% slovenskej populacie (vyše 500 tis/deň) je na tak zaostalej úrovni, že to hovorí akurát o tom, že Pokec prišiel s niečím, čo dokázalo zaplniť vtedajšiu medzeru na trhu a do tej medzery sa napchal tak, že sa tam už zíde toho veľmi málo.
Takisto sa mi nepáči, že majú veľmi veľa platiacich klientov (to mi neprekáža, že subscriberi sú zvýhodňovaní), pričom im ale poskytujú smiešne benefity (smajlíci, možnosť pozrieť návštevníkov mojho profilu, atď.).
Dalo by sa ešte popísať, ale každý má na to svoj názor, ja pokec nemám rád, napriek tomu som tam regnutý a dokonca som celoročný subscriber, pretože tak môžem udržiavať kontakt s istými ľudmi (ktorí nepoužívajú IM), prípadne ľahko osloviť človeka, ktorého poznám len zbežne, ale potrebujem niečo poriešiť.

//: A to vám poviem, že na last.fm za 2,5 e mesačne mám reálne výhody a nie možnosť písať smajlíkov do shoutboxu. (prednostný zápis štatistík počas veľkej vyťaženosti servera, zmiznú reklamy atď...)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Grim-Reaperka napísal:Nieje to pokecom, že?
Toto bolo fakt dobré :smt044
Nie, nie je. Proste sme so spolužiakom sedeli v lavici a hovoríme si prečo by sme nemohli písať kcieť keď tak aj hovoríme :) (Nehovorím že sme to vymysleli, avšak určite sme to od nikoho, ničoho neokukali)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Haslerka, asi som do teba, tolko mysterioznosti okolo teba, lol.

pryja, to nebolo od vas pekne, i ked zakerne. :) Raz sa ti to moze vratit. Nehovorim, ze rovnakym sposobom, ale hento sa nerobi. ;)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Autorke: Že či kazí Pokec ľudí? Nad čím si uvažovala, keď si si vyplňovala registráciu na fórum pri kolonke užívateľské meno? :)
Haslerka
Light Star
Light Star

[quote="p4ra"]Haslerka, asi som do teba, tolko mysterioznosti okolo teba, lol.

p4ra ale no tak,som tu prvy raz,prvy den mam v sebe kopu endorfinov,snaz sa pochopit ma :)
KuJaB
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KuJaB »

pokec je taky navikovy tie mensie deti hned jak dojdu na net idu tam a stracaju pojem o case............ale tak skoro vsetci co ste tu tak ste aj na pokeci anehovorte ze to tak neni ale tak pokec sa da aj dobre vyuzit-... :roll:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

KuJaB napísal:pokec je taky navikovy tie mensie deti hned jak dojdu na net idu tam a stracaju pojem o case............ale tak skoro vsetci co ste tu tak ste aj na pokeci anehovorte ze to tak neni ale tak pokec sa da aj dobre vyuzit-... :roll:
ano pokec sa da vyuzit, ale existuju miliardy programov a stranok, ktore ponukaju to iste co pokec akurat s 300%-tnym zlepsenim 8)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

axXis napísal:ano pokec sa da vyuzit, ale existuju miliardy programov a stranok, ktore ponukaju to iste co pokec akurat s 300%-tnym zlepsenim 8)
naco mi je super stranka, ktora vyzera super a ma milion funkcii, ked ma malo uzivatelov? pokec, facebook,... tazia z efektu siete, kde nezalezi az tak na sluzbe, ale na mnozstve ludi ktory tu sluzbu pouzivaju
z tohoto pohladu je jasne, ze aj ked ma pokec muchy, a ma ich vela, na druhej strane je tam zaregistrovanych velmi vela ludi, a to je hlavne
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

s tym musim suhlasit
ale niekedy nezalezi ani tak na kvantite ako na kvalite
a ked chcem ukazat nejake fotky 10-tim kamosom tak to nebudem robit cez pokec
a ked vyzadujem vacsie mnozstvo ludi, s ktorymi by som rad pokecal vyuzijem hojko/kyberiu/IRC kde sa da normalne pokecet a nemusim sa divat na to ako ma niekto tak strasne looooooobenka a lofuje, ze mi od samej lasky napise QometarikQ
Napísať odpoveď