pc alebo konzola
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som bral PC. Da sa vyuzit nielen na hry, ale aj na rozne ine veci.Hellboy248 napísal:ak chces cisto len hry sa prikladam za xko...ale zas pc mozes viac vyuzit...najlepsie je xko aj pc, ale radsej sa prikladan k pc
no a neviem si predstavit, ako by som hral s Joystickom alebo gamepadom nejaku strielacku ci co.
Najlepsie mys a klavesnica.
-
Hellboy248
Guru wannabe
jo s tym suhlasim, ale ked som si zahral na xku gta iv hned som zmenil slova...ovladatelnost bola dobra,nemal som sa fakt na co stazovat...ale pc sa da na viac veci vyuzit, to je pravda...fifty88 napísal:Ja by som bral PC. Da sa vyuzit nielen na hry, ale aj na rozne ine veci.
no a neviem si predstavit, ako by som hral s Joystickom alebo gamepadom nejaku strielacku ci co.
Najlepsie mys a klavesnica.
-
agrashi
Light Expert
ide tu len o urcenie a polozenie otazky co od toho ocakavam? pracu aj hranie. Tak PC. ked prevazuju hry tak HW do PC sa bude musiet casto menit (i ked dnesna doba na poli hier je taka ze naroky na hry su dost nizke /oproti minulym casom/ a dnes ked kupis slusnejsiu grafiku ako napr. HD4850 tak ti vydrzi dlhsie ako kedysi graficke karty.
ale ak mas PC na pracu ktoru ty bezne robis a staci ti tak potom konzolu.V dnesnej dobe je trend taky ze 80% kvalitnych hier su na konzoly skor ako na PC. dalsia vyhoda ze ti to ide bez sekania-> je to stavane na ten HW. na konzoly sa da teiz napalovat, teda na Xbox360 ano,PS3 nie. (nintendo Wii sa da teiz ale starsie verzie ktore idu flashnut)
ja mam doma 2x Xbox360 ..na nich sa hravame doma hry.
na pracu zase mam pocitac do ktoreho som dal minimum penazi aby mi stacil na klasicke veci. Na pc som hru dlho zapol. A ak aj tak to len zo zaujimavosti a za chvilu som vypol a siel hrat Xko
tot moj nazor a zatial som spokojny s tym ako to mam lebo viem ze som usetril velke peniaze, ktore som kedysi vrazal do PC HW 
ale ak mas PC na pracu ktoru ty bezne robis a staci ti tak potom konzolu.V dnesnej dobe je trend taky ze 80% kvalitnych hier su na konzoly skor ako na PC. dalsia vyhoda ze ti to ide bez sekania-> je to stavane na ten HW. na konzoly sa da teiz napalovat, teda na Xbox360 ano,PS3 nie. (nintendo Wii sa da teiz ale starsie verzie ktore idu flashnut)
ja mam doma 2x Xbox360 ..na nich sa hravame doma hry.
na pracu zase mam pocitac do ktoreho som dal minimum penazi aby mi stacil na klasicke veci. Na pc som hru dlho zapol. A ak aj tak to len zo zaujimavosti a za chvilu som vypol a siel hrat Xko
no neviem si predstavit PC co utiahne emulator XBOXUHextall napísal:Skôr sa prikláňam k tomu PC, pretože zvláda aj iné úkony okrem hier. Navyše si z neho pomocou emulátoru kedykoľvek urobíš PS3 alebo Xbox
konzolu mam iba PSP a som s nou spokojny, ked niekde cakam ziadna nuda sa nekona, na to je PC nevhodne. ale doma je PC vsestrannejsie. ale zase na konzole odpada otrava s nastavovanim detailov a vykonu. a aj hry byvaju odladenejsie (u PSP)