pc alebo konzola

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...

co by ste si vybral

PC konzola neni lepsia ako pc
81
91%
konzolu tuu radsej
8
9%

Celkom hlasov: 89

Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ak chces cisto len hry sa prikladam za xko...ale zas pc mozes viac vyuzit...najlepsie je xko aj pc, ale radsej sa prikladan k pc :)
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fifty88 »

Hellboy248 napísal:ak chces cisto len hry sa prikladam za xko...ale zas pc mozes viac vyuzit...najlepsie je xko aj pc, ale radsej sa prikladan k pc :)
Ja by som bral PC. Da sa vyuzit nielen na hry, ale aj na rozne ine veci.
no a neviem si predstavit, ako by som hral s Joystickom alebo gamepadom nejaku strielacku ci co.
Najlepsie mys a klavesnica.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Myslim ze ked sa chce clovek hrat....tak x360 resp. ps3 a ku tomu aj dake to lacnejsie PC....a bude istota ze aspon 2-3roky netreba nove zelezo na hry....respektive ak sa niekto nemusi dako hrat tak staci normalne pc....nie je co riesit....a k tej klavesnici uz su aj na tie next-gen kon.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

fifty88 napísal:Ja by som bral PC. Da sa vyuzit nielen na hry, ale aj na rozne ine veci.
no a neviem si predstavit, ako by som hral s Joystickom alebo gamepadom nejaku strielacku ci co.
Najlepsie mys a klavesnica.
jo s tym suhlasim, ale ked som si zahral na xku gta iv hned som zmenil slova...ovladatelnost bola dobra,nemal som sa fakt na co stazovat...ale pc sa da na viac veci vyuzit, to je pravda...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

hlasoval som za konzolu :)...dovod : Ja som skorej na hry :P...
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agrashi »

ide tu len o urcenie a polozenie otazky co od toho ocakavam? pracu aj hranie. Tak PC. ked prevazuju hry tak HW do PC sa bude musiet casto menit (i ked dnesna doba na poli hier je taka ze naroky na hry su dost nizke /oproti minulym casom/ a dnes ked kupis slusnejsiu grafiku ako napr. HD4850 tak ti vydrzi dlhsie ako kedysi graficke karty.

ale ak mas PC na pracu ktoru ty bezne robis a staci ti tak potom konzolu.V dnesnej dobe je trend taky ze 80% kvalitnych hier su na konzoly skor ako na PC. dalsia vyhoda ze ti to ide bez sekania-> je to stavane na ten HW. na konzoly sa da teiz napalovat, teda na Xbox360 ano,PS3 nie. (nintendo Wii sa da teiz ale starsie verzie ktore idu flashnut)

ja mam doma 2x Xbox360 ..na nich sa hravame doma hry.
na pracu zase mam pocitac do ktoreho som dal minimum penazi aby mi stacil na klasicke veci. Na pc som hru dlho zapol. A ak aj tak to len zo zaujimavosti a za chvilu som vypol a siel hrat Xko :) tot moj nazor a zatial som spokojny s tym ako to mam lebo viem ze som usetril velke peniaze, ktore som kedysi vrazal do PC HW :?
adrian42
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa adrian42 »

Hextall napísal:Skôr sa prikláňam k tomu PC, pretože zvláda aj iné úkony okrem hier. Navyše si z neho pomocou emulátoru kedykoľvek urobíš PS3 alebo Xbox :)
no neviem si predstavit PC co utiahne emulator XBOXU :-D

konzolu mam iba PSP a som s nou spokojny, ked niekde cakam ziadna nuda sa nekona, na to je PC nevhodne. ale doma je PC vsestrannejsie. ale zase na konzole odpada otrava s nastavovanim detailov a vykonu. a aj hry byvaju odladenejsie (u PSP)
Napísať odpoveď