Kupujte kvalitne kondomy, nie lacne shity, uzivajte tabletky a uzivajte si krasny sex
hormonalna antikoncepcia...napriek tomu obavy.
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
[quote="rixo"]ja mam zase podobny problem s kondomom,btw;bojim sa ze sa pretrhne a nevim ci mam davat dva[niekde som to pocul].bojim-prosim poradte vase skusenosti
[/
Mne sa pretrhol uz velakrat a velakrat sme s priatelkou sedeli potom nad tym ci otehotnie alebo nie, ale podla mna ak sa do nej nespravis nemas sa coho bat aj keby ste nemali ziadnu ochrany ( vid. moj kamrat, chodi bez ochrany), ale zase sa neda na to spoliehat...........preto ti mozem poradit..............pocas aktu, ake budete napr. menit polohy tak si kontroluj kondom........kontroluj to ty, nenechavaj to na priatelke, bo baby pocas suloze od urciteho casu uz poriadne nevnimaju okolie a je im jedno co sa deje okolo nich ci fotrovci odomikaju byt atd. ( osobne skusenosti
)..............a este jedna vec, zamysli sa nad tym kolko krat za mesiac sexujete............a ci sa ti oplati kupovat kondomy za 60 sk 3 kusy alebo dat radsej 100 sk mesacne na antaky a mozes aj bez kodomu........ale zase treba to prebrat s priatelkou ci je ochotna to brat a poradit sa gyndosom................takze tak.......... 
Mne sa pretrhol uz velakrat a velakrat sme s priatelkou sedeli potom nad tym ci otehotnie alebo nie, ale podla mna ak sa do nej nespravis nemas sa coho bat aj keby ste nemali ziadnu ochrany ( vid. moj kamrat, chodi bez ochrany), ale zase sa neda na to spoliehat...........preto ti mozem poradit..............pocas aktu, ake budete napr. menit polohy tak si kontroluj kondom........kontroluj to ty, nenechavaj to na priatelke, bo baby pocas suloze od urciteho casu uz poriadne nevnimaju okolie a je im jedno co sa deje okolo nich ci fotrovci odomikaju byt atd. ( osobne skusenosti
-
Pufo Callo
Star
Pufo Callo.. na základe čoho poradíš? Aké máš referencie? Aké diplomy? Skús hodiť nejaké stáže, ktoré si absolvoval, prípadne linky na Tebou vypracované odborné práce, či si naozaj dobrý odborník a či sa oplatí Ťa kontaktovať cez PM.. 
(bože dnes mám hrozné posty)
//A možno sú dvaja.. jeden Pufo a druhý Callo..
(bože dnes mám hrozné posty)
//A možno sú dvaja.. jeden Pufo a druhý Callo..
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
psychofemale
Amateur
-
fifika171
Novice
kondomy su obycajne sracky...samozrejme kazdy stym urcite zacinal ale ked mate normalny seriozny vztah. samozrejme ked sa dvaja naozaj miluju...mysli ze na mieste su urcite tabletky. kondom uz v zivote nechcem vidiet. nam sa raz podarilo roztrhnut. nic sa nastastie nestalo. ale keby ste vedeli co sa mne v tu chvilu vsetko odohralo pred ocami. proste hroza. premietlo sa mi vsetko co sa moze stat. aj ked ma priatel uistoval ze nic sa nestalo. nahoda je swina. od vtedy kondomy nepripadaju do uvahy. mame kvalitne milovanie bez neho. inak bola to znacka PRIMEROS...fuj..dost bolo....

-
Makovnik
Medium Professional
To je fuk aka znacka, vsetky sa trhaju.
ALe zober si situaciu, ze dievca nemoze brat HAK, lebo ma z toho depresie? Ty v takom pripade radsej nebudes sexovat?
Ked sa boji dakto s tabletkami sexovat a guma sa mu nepaci, tak doplnokovu antiko., vid. dalsia tema, pharmatex, ci ine chemicke antiko. prostriedky.
ALe zober si situaciu, ze dievca nemoze brat HAK, lebo ma z toho depresie? Ty v takom pripade radsej nebudes sexovat?
Ked sa boji dakto s tabletkami sexovat a guma sa mu nepaci, tak doplnokovu antiko., vid. dalsia tema, pharmatex, ci ine chemicke antiko. prostriedky.
ked ma depky z jednej nemusi mat z inej...preto je ten trh roznorody a antiky sa daju predpisat aj na len na mesiacMakovnik napísal:To je fuk aka znacka, vsetky sa trhaju.
-
Makovnik
Medium Professional
A ked ti poviem taku skvelu vec, ze vyskusa 3 rozne a ani jedny nesadnu??
A co ma z toho, ze ich berie mesiac, po mesiaci padla, ci ako? Po mesiaci uzivania nemas ani sajn, ci ti robia zle ci dobre, vtedy zistis tak maximalne ci z toho vracias a ci zacinas priberat.
Psichycke problem sa zacinaju po dlhsej dobe a vcelkom pruser je, ze ak zacnu, dost dlho sa z toho dostavas, ona uz rok.
Dost som sa toho kvoli nej ocital a ostudoval, aj spolu s nou sme nad tym spekulovali.
Takze recicky o roznych tabletkach su sice pekne, ale naprd.
A co ma z toho, ze ich berie mesiac, po mesiaci padla, ci ako? Po mesiaci uzivania nemas ani sajn, ci ti robia zle ci dobre, vtedy zistis tak maximalne ci z toho vracias a ci zacinas priberat.
Psichycke problem sa zacinaju po dlhsej dobe a vcelkom pruser je, ze ak zacnu, dost dlho sa z toho dostavas, ona uz rok.
Dost som sa toho kvoli nej ocital a ostudoval, aj spolu s nou sme nad tym spekulovali.
Takze recicky o roznych tabletkach su sice pekne, ale naprd.