hormonalna antikoncepcia...napriek tomu obavy.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pe3x »

Nesexujte a nebudu problemy!

Kupujte kvalitne kondomy, nie lacne shity, uzivajte tabletky a uzivajte si krasny sex :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Krasny sex a kondomy - taka kombinacia neexistuje :-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Heh, musim suhlasit. Kondom som pouzil asi raz v zivote. :)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

[quote="rixo"]ja mam zase podobny problem s kondomom,btw;bojim sa ze sa pretrhne a nevim ci mam davat dva[niekde som to pocul].bojim-prosim poradte vase skusenosti :cry:[/

Mne sa pretrhol uz velakrat a velakrat sme s priatelkou sedeli potom nad tym ci otehotnie alebo nie, ale podla mna ak sa do nej nespravis nemas sa coho bat aj keby ste nemali ziadnu ochrany ( vid. moj kamrat, chodi bez ochrany), ale zase sa neda na to spoliehat...........preto ti mozem poradit..............pocas aktu, ake budete napr. menit polohy tak si kontroluj kondom........kontroluj to ty, nenechavaj to na priatelke, bo baby pocas suloze od urciteho casu uz poriadne nevnimaju okolie a je im jedno co sa deje okolo nich ci fotrovci odomikaju byt atd. ( osobne skusenosti :D )..............a este jedna vec, zamysli sa nad tym kolko krat za mesiac sexujete............a ci sa ti oplati kupovat kondomy za 60 sk 3 kusy alebo dat radsej 100 sk mesacne na antaky a mozes aj bez kodomu........ale zase treba to prebrat s priatelkou ci je ochotna to brat a poradit sa gyndosom................takze tak.......... :roll:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

rixo napísal:ja mam zase podobny problem s kondomom,btw;bojim sa ze sa pretrhne a nevim ci mam davat dva[niekde som to pocul].bojim-prosim poradte vase skusenosti :cry:
nikdy nedavaj na seba 2 kondomy...
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

nechcem zakladat novu temu
Ak niekto potrebujete poradit najvhodnejsiu a najlepsiu ochrana pripadne akukolvek inu radu, nevahajte ma kontaktovat cez PM
radi pomozeme :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pufo Callo.. na základe čoho poradíš? Aké máš referencie? Aké diplomy? Skús hodiť nejaké stáže, ktoré si absolvoval, prípadne linky na Tebou vypracované odborné práce, či si naozaj dobrý odborník a či sa oplatí Ťa kontaktovať cez PM.. ;)

(bože dnes mám hrozné posty)

//A možno sú dvaja.. jeden Pufo a druhý Callo.. :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

pise v mnoznom cisle, mozno pise za naku organizaciu ktora v tomto poskytuje rady :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

pockat to s tym vitaminom C a nasledne pomarancovym dzusom je ozaj pravda? :D
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Haslerka napísal:pockat to s tym vitaminom C a nasledne pomarancovym dzusom je ozaj pravda? :D
Nepomýlila si si tému? :D O čom hovoríš? Myslím, že vitamín C a pomarančový džús nemá vplyv na hormóny..
Haslerka
Light Star
Light Star

JaJeNiektoIny napísal:Nepomýlila si si tému? :D O čom hovoríš? Myslím, že vitamín C a pomarančový džús nemá vplyv na hormóny..
zlatko,reagujem na 12.prispevok od zuzkazuzka-y...preto lebo sa mi to nejak nezda(ako zda sa aj tebe)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Treba citovat ;)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

daj si odobrat spermie a daj si podviazat semenovody. takto zo sexu nemas ziadnu srandu, lebo si len vystresovany
psychofemale
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psychofemale »

Haslerka napísal:pockat to s tym vitaminom C a nasledne pomarancovym dzusom je ozaj pravda? :D
urcite nie je, kazdy gynekolog aj lekar ti povie, ze vit. C ma prave opacny ucinok, pomocou neho sa rychlejsie vstrebavaju hormony... takze to ma prave opacny ucinok...
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

tak si daj kondom a nech ona berie antikoncepcku a nemas sa coho bat,alebo sa skus obratit na psychologa,mozno ti pomoze pochopit tvoj strach...drzte sa
fifika171
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fifika171 »

kondomy su obycajne sracky...samozrejme kazdy stym urcite zacinal ale ked mate normalny seriozny vztah. samozrejme ked sa dvaja naozaj miluju...mysli ze na mieste su urcite tabletky. kondom uz v zivote nechcem vidiet. nam sa raz podarilo roztrhnut. nic sa nastastie nestalo. ale keby ste vedeli co sa mne v tu chvilu vsetko odohralo pred ocami. proste hroza. premietlo sa mi vsetko co sa moze stat. aj ked ma priatel uistoval ze nic sa nestalo. nahoda je swina. od vtedy kondomy nepripadaju do uvahy. mame kvalitne milovanie bez neho. inak bola to znacka PRIMEROS...fuj..dost bolo.... :never: :never: :never: :nono1: :nono1:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

To je fuk aka znacka, vsetky sa trhaju.
ALe zober si situaciu, ze dievca nemoze brat HAK, lebo ma z toho depresie? Ty v takom pripade radsej nebudes sexovat?

Ked sa boji dakto s tabletkami sexovat a guma sa mu nepaci, tak doplnokovu antiko., vid. dalsia tema, pharmatex, ci ine chemicke antiko. prostriedky.
Haslerka
Light Star
Light Star

Makovnik napísal:To je fuk aka znacka, vsetky sa trhaju.
ALe zober si situaciu, ze dievca nemoze brat HAK, lebo ma z toho depresie? Ty v takom pripade radsej nebudes sexovat?

Ked sa boji dakto s tabletkami sexovat a guma sa mu nepaci, tak doplnokovu antiko., vid. dalsia tema, pharmatex, ci ine chemicke antiko. prostriedky.
ked ma depky z jednej nemusi mat z inej...preto je ten trh roznorody a antiky sa daju predpisat aj na len na mesiac ;)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

A ked ti poviem taku skvelu vec, ze vyskusa 3 rozne a ani jedny nesadnu??
A co ma z toho, ze ich berie mesiac, po mesiaci padla, ci ako? Po mesiaci uzivania nemas ani sajn, ci ti robia zle ci dobre, vtedy zistis tak maximalne ci z toho vracias a ci zacinas priberat.

Psichycke problem sa zacinaju po dlhsej dobe a vcelkom pruser je, ze ak zacnu, dost dlho sa z toho dostavas, ona uz rok.

Dost som sa toho kvoli nej ocital a ostudoval, aj spolu s nou sme nad tym spekulovali.

Takze recicky o roznych tabletkach su sice pekne, ale naprd.
Haslerka
Light Star
Light Star

Makovnik a ja ti poviem taku skvelu vec, ze krvne testy stoja 150sk err cca 5eur, a tam sa zisti presne aku antikoncepciu zena potrebuje ;) bohuzial vela veci je o psychike a ked to zena jednoducho brat nechce (berie to skrz priatela) tak aj ta antika, co ma byt podla testov dobra nesadne
Napísať odpoveď