GTA 4
-
James13579
Star
-
xH4wK
Tu mam par scr z hry 
http://www.xfire.com/screenshots/h4wk003/
btw ak chcete nastavit vsetko na total max a nemate na to pamet na grafike , spravte si odkaz na plochu pre lauchner
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV\LaunchGTAIV.exe" -nomemrestrict -norestrictions -novblank -percentvidmem 100
http://www.xfire.com/screenshots/h4wk003/
btw ak chcete nastavit vsetko na total max a nemate na to pamet na grafike , spravte si odkaz na plochu pre lauchner
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV\LaunchGTAIV.exe" -nomemrestrict -norestrictions -novblank -percentvidmem 100
-
James13579
Star
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ludia, vsetci mate take "diffuznute" tie tiene? Na screenshotoch som ich zatial videl take vsade. Absolutne mi to nepripomina soft-shadows, ake by tam mali byt. Proste ze su zrnite. Hral som to aj na X-360 aj na PS3 a vsade su take, moj PC detto. AX2 6000+ NX8800 GTS 512 OC 4GB RAM, Shitdows Hlista 32bit.
Daju sa tie tiene nejako fixnut? Pouzivam najnovsi beta driver od nvidie spraveny extra pre GTA
...
Daju sa tie tiene nejako fixnut? Pouzivam najnovsi beta driver od nvidie spraveny extra pre GTA
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie nedaju tie tiene su take ..tak si vzykajteuplink napísal:Ludia, vsetci mate take "diffuznute" tie tiene? Na screenshotoch som ich zatial videl take vsade. Absolutne mi to nepripomina soft-shadows, ake by tam mali byt. Proste ze su zrnite. Hral som to aj na X-360 aj na PS3 a vsade su take, moj PC detto. AX2 6000+ NX8800 GTS 512 OC 4GB RAM, Shitdows Hlista 32bit.
Daju sa tie tiene nejako fixnut? Pouzivam najnovsi beta driver od nvidie spraveny extra pre GTA...
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30757&r=topbrainwirm napísal:inak mam c2d 2333, 2gb ddr2 800 mhz, ati radeon x1950 pro 512mb
slape mi to na maxime okrem textur, tie mi grafika na maximum ani nepovoli, view distance mam 40 a v pohode bez sekania akurat ket sa nieco vela zomelie tak sem tam to sekne..
mal by si napisat ako sa ti to na takom pc podarilo rozbehat, lebo moja 4870 ati s 6gb ram a dualcore procakom teda maximum nezvlada
-
zdenko.xxxx
Light Star
prosim vas teda neexistuje nejaký spôsob ako by som preniesol save z Visty na XP bo som zistil že na VISTE to seká ale som si neuvedomoval že to bude systémom lebo voľnej pamete mám viac ako v XP ale po 10 minutách hrania to slušne posekuje prišiel som na to až ked som mal 40 percent complete a hodil som do XP no žiadne savy mi nejdú ani z netu čo som skúšal napíše Loading FAILED vždy si vytvorí svoju zložku savegames ked tam hodí novú tak to ignoruje a ked do tej zložkyy nakopčím savy tak Save files not load som rozmýšlal že keby sa mi podarilo nejako účet z Windows Live preniesť z VISTY do XP či by to pomohlo
Chcem sa spytat tych co to uz presli, kolko % vam pise po splneni vsetkych misii. Ja tam mam teraz v statistikach 63,50% a Mission Passed mam 94, ale zda sa mi to malo tych 63%, to by tam potom muselo byt este 30% inych misii ale neviem kde kedze na mape uz ziadne nemam.
Mam taky pocit, ze to ma nieco s tym ked som mal navyber ci dotycneho cloveka zabijem alebo necham zit. A bola tam este taka jedna cast kde som si mal vybrat zasielku Dilera alebo nejakeho cloveka na mape.
PS pribeh mam prejdeny kedze mi pise Story Complete.
Mam taky pocit, ze to ma nieco s tym ked som mal navyber ci dotycneho cloveka zabijem alebo necham zit. A bola tam este taka jedna cast kde som si mal vybrat zasielku Dilera alebo nejakeho cloveka na mape.
PS pribeh mam prejdeny kedze mi pise Story Complete.