CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

No takze tu je m.R.x ... skukol som to demo.... 1. vec s kratkych dem nikdy nerobte usudky ... 2. ta mapa uz isla hodne dlouho ... 3. takze viem co asi tak ty ct robili napriklad vzdy kempili tam kde bola druha akcia na deme.. alebo kempili este pod rebrikkom a tak ... ta druha akcia : urcite tam nevbehnem bez fleshu ... neviem co na tom bolo cudne ... a ta prva akcia ... ? no isiel som potichu .. aby ma nepoculi niesom predsa slon i ked troska neskoro mozno .. ale pub je demence cest vynimkam :D a normalne tam vybehol tak som ho zabil .. cs hram uz nejaku tu dobu tak nejake tie reflexy mam ... takze ziadam o unban ... PS: moze sa zamna zarucit nakazza ... ak ho znate ale urcite ho znate patry medzi zavyslakov na hojkovy ... DAKUJEM
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

mRx napísal:ale pub je demence
:smt006 :smt080 ahoooj!
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Mas to odbanovane, ospravedlnujem sa, priznavam svoju chybu, ze som demo ani nepozrel, ale videl som ta hrat prave a ked som sa pripojil mal si super score a vsetci pisali ze mas WH. Dalsi faktor bol, ze som uveril GIGABYTE-ovi (jj uz sa vyhovaram :D ) a proste spolu to islo dokopy nejak ze som dal ban (skratove jednanie). Teraz som pozrel demo a nieje tam ziadny dokaz. Si na servery vitany. :)

//GIGABYTE: X-Spectate to isti vzdy neboj sa :P
mRx
Light Expert
Light Expert

nevadi pohode nic sa nedeje a diki za unban ... kazdy sa moze seknut :) vsak sme ludia a dakujem za tvoje vrele privitanie ... na servery
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Blazer, ak to spustíš spolu s WH tak to tak vážne vyzerá.. Škoda, že to demo nieje dlhšie, je problém to z toho vyčítať. taktiež ospravedlňujem sa. A týmto prosím ostatných, určite aj za adminov, ak natáčate potencionálneho cheatera, prosím točte ho aspoň 3-4 kolá, verte môže to byť len luck.. a práve z tohto kola pridáte demo a nevinný človek dostane ban, ako sa stalo dnes.
mRx
Light Expert
Light Expert

aj keby tam bola cela mapka nahrata mna ... vravim mozno su tam take akcie .. ale su to uz fakt leta praxe co hraju CS ... od mojich 11 rokvo ... a uz mam 18 ospravedlnenie sa prijma od vsetkych tiez som par krat dal ban nevionnemu cloveku je to blby pocit ale sme len ludia
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Dnes som dostal za 20 minut hry 4 umyselne TK. Prosim Vas, robte s tym daco. Dajte tam trebars ten plugin, co tu daval leko.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

vypnite ff uplne a bude pokoj :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

To by zas nemalo uroven :) Najlepsim riesenim by zatial bol ten plugin, co vam ubere HP ak do niekoho strelite. Hracov by to naucilo nerobit taketo blbosti, a potom by sa to mohlo dat prec.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

suhlasim s Dragom boha šak tam furt startkill a nič ine okrem toho, mrx, aj ked to vyzeralo že ma wh, nemal ho, mal som ho v spectatore, len mi nejde do hlavy, že ked ti hodim flesh pred ksicht s tym že buchne v dobu dopadu, ako je možne že ta to neosplepi, viem, aj ja mam take reflexy že padne granat a otočim sa ale hento by si musel mat kur*a dobrý reflex(to ani nie reflex ale tik už :) ) aby si sa stihol otočiť. Keby sa mi to stalo raz pohode, ale s tebou sa mi to stale 4 razy po sebe!! :o Netvrdím že máš niečo un-flash alebo jak sa tomu nadáva, len by som žiadal rozumne racionalne vysvetlenie...

btw. hojko server je dobry, občas tam hraju lamy(priklad-strielam a on mi tam behne a ja mu dam hedu-za to nemozem, - takto sa mi to stalo už viac krat....alebo blockerstvo)....
btw2. hram tam ako .:Tr3nCht0wn:.-=heee=- :lol: 8)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

akoze by nebola uroven ? je to public 4 fun a nie ziadna liga...mp_friendllyfire 0 a hotovo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

FF sa menit nebude, bolo to tu uz napisane a svoje stanovisko nemenim, takze vyplakavanim nad tym si len nicite klavesnicu, pretoze vam to nic nepomoze.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ten ATAC je uplne pass dpc. Som dal vcera TA. Zapocitalo mi. Dal som dnes nechtiac jeden TK, uz som mal 3/3, ban. Dneska som len glockom hitol do nohy jedneho na spawne, 3/5 zasa ban. Urobte s tym nieco, nech to banuje, ale pravom :roll: ...
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Ja som si vsimol ze uz to dava tie 1/3 2/3 3/3 BAN uz aj za obicajne streleneie do svojho nielen za zabytie nie je to tak?:)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Beybo napísal:Ja som si vsimol ze uz to dava tie 1/3 2/3 3/3 BAN uz aj za obicajne streleneie do svojho nielen za zabytie nie je to tak?:)
Presne...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no to je fest ked nechtiac strelim do svojho "reflexom" tak si mozem zarobit na ban...genialne
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

hej je to blbosť lebo chodí tam vela lám,blockeri etc..často sa stane že sa ti postavia do rany a si v <>
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Náhodou mne sa to páči! Aj to že sa pripočitava aj po TA (team atack) pretože take lamky maju zachvilku BAN! A ešte sa mi páči aj to že ban sa predlžil z 20 minút na 50 minút:) Čiže je vidiet že hojko vyslišal naše protesty proti TK :)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

A co bude s tym casom?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cas je nastaveny spravny, len CS udava o hodinu menej.
bart# top
last pid: 30811; load averages: 0.01, 0.05, 0.07
up 25+03:34:40 03:55:07

Na hodinach vo Windowse mam tiez 03:55 :)
Zamknuté