Duch na fotke
ehm to viemGangy napísal:Ze moze zachytit to co ludske oko nie? Ano, napriklad prirychlo rozkmitane objekty. Ze moze zachytit ducha? No skus si odpovedat sama
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
extremne skepticky = so zdravým rozumom?Masaker napísal:vseobecne zname neznamena vedecky dokazane...a extremne skepticky clovek take veci skratka nechce prijat..
Podľa mňa je úplne logické, že veci, ktoré neboli (nedokážu byť) potvrdené relevantnými dôkazmi, nebudem považovať za 100% isté ako ty, (keď teda už nepíšem, že je to 100% hlúposť - čo si myslím že je) kor keď sa jedna o takúto debilinu mimo reálneho sveta.Masaker napísal:zasa ma kompromitujete.. vseobecne zname. .som myslel v zmysle ze ludia si myslia, al. o tom vedia.. alebo ja neviem.. ale sak vy si na tom zakladate hladat v kazdom prispevku strbinky.. a chybicky
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tvoja mienka nie je ničím podložená. Nie je tu čo vyvracať, pretože nestojí na žiadnych základoch. Podkladov sa určite nedočkám, zaujímali by ma teda dôvody, prečo tomu tak veríš...Masaker napísal:presne tak.. za kazdu ncenu sa snazis presadit svoj nazor tym ze vyvracias mienku inych
K- ti oplácať nebudem
loool chlapci uz to nefetujte ... najvacsim problemom u fotiek je to, ze prevadzaju 3 dimenzie do dvoch - teda nedokazu podat presny obraz reality a clovek si pri pohlade na ne tretiu dimenziu len podvedome dotvara. tym padom su lahko manipulovatelne, troska prehnane sa da povedat, ze pod spravnym svetlom, na spravnom pozadi a pri spravnom uhle moze aj spendlikova hlavicka vyzerat ako ufo. iny priklad moze byt napriklad to, ze osoba na nejakej fotke sa na vas brutalne podoba, no v realite vas nie je problem rozlisit (vlastna skusenost) ... teda ak niekto povazuje fotku za jasny a nevyvratitelny dokaz, zvlast co sa tyka niecoho transcendentneho tak je (aspon u mna) debil a patri na psychiatriu...
inac ako napisal mateq - vy ste nepredlozili ziadny dokaz a nadavate ostatnym, ze z vas robia debilov lebo nesuhlasia s vasimi nepodlozenymi nazormi ... omg wtf?
inac ako napisal mateq - vy ste nepredlozili ziadny dokaz a nadavate ostatnym, ze z vas robia debilov lebo nesuhlasia s vasimi nepodlozenymi nazormi ... omg wtf?
Divná foto
Ahoj,
kedže ako čerstvý majitel (staro)noveho foťaku musím fotiť každú hovadinu,podaril sa mi jeden zaujímavy kúsok
každopádne,chcel by som Vás poprosiť len ciste technické vysvetlenie,ako može daný ukaz vzniknut
,kedže som "fotograf" uplny zaciatocnik(pokial to bude skutočne úplna hlúposť,tak sorry
)
P.S.viem že tu je téma "Duch na fotke" ,rozhodol som sa však vytvoriť vlastnú tému,kedže by to nemalo byť nič podobne
P.P.S.Fotka neni skutočne nijak upravovaná,nikto v okoli nefajcil,ani som nefunel do objektivu,bolo uplne jasno,ziadna hmla,ani nic v okoli,z kade by mohla unikat para a na žiadnej inej fotke nič podobné nebolo.
Fotene starcekom Olympus C-350 ZOOM
kedže ako čerstvý majitel (staro)noveho foťaku musím fotiť každú hovadinu,podaril sa mi jeden zaujímavy kúsok
P.S.viem že tu je téma "Duch na fotke" ,rozhodol som sa však vytvoriť vlastnú tému,kedže by to nemalo byť nič podobne
P.P.S.Fotka neni skutočne nijak upravovaná,nikto v okoli nefajcil,ani som nefunel do objektivu,bolo uplne jasno,ziadna hmla,ani nic v okoli,z kade by mohla unikat para a na žiadnej inej fotke nič podobné nebolo.
Fotene starcekom Olympus C-350 ZOOM
Nazdar,
nemyslim,lebo som robil aj ďalšie fotky a na žiadnej to nebolo.
P.S.Ja som vážne veril že sa to sem nepresunie
//GothaR: uz som unaveny, nechcelo sa mi to cele citat, videl som iba machulu na fotke a obvykly zaciatok pribehu (na inych fotkach to nebolo, este s fotakom len zacinam...). Zhodou okolnosti som preskocil to prve PS, snad ti to tu nevadi
//To Gothar: jasné,aj ta fotka svateho urcite robi svoje
Fotil som cele namestie a toto je len jedna z mnohých.Takže ešte raz,fakt tam neočakavam ducha ani nič podobne 
//GothaR: no aj ta socha...to hej
Ale svojim sposobom, je to v tejto teme spravne, aspon budeme mat vysvetlenie tychto ukazov na jednom mieste, ak by sem niekto hodil podobnu fotku s tym, ze to musi byt duch.
nemyslim,lebo som robil aj ďalšie fotky a na žiadnej to nebolo.
P.S.Ja som vážne veril že sa to sem nepresunie
//GothaR: uz som unaveny, nechcelo sa mi to cele citat, videl som iba machulu na fotke a obvykly zaciatok pribehu (na inych fotkach to nebolo, este s fotakom len zacinam...). Zhodou okolnosti som preskocil to prve PS, snad ti to tu nevadi
//To Gothar: jasné,aj ta fotka svateho urcite robi svoje
//GothaR: no aj ta socha...to hej