baba ma nechala pre somarinu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
21rOBO21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: baba ma nechala pre somarinu

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Te-wei napísal:sorry ja ten čas vidím na trvalo,,, Si zapamätaj jednu vec,,, keď ti baba povie, že potrebuje čas, znamená to, že sa s tebou rozchádza a na trvalo.
presne tak....toto isté my povedala bývalá že chce čas a nakoniec to skončilo tak že my dala kopačky a teraz je z iným

a povedala to asi preto,lebo ťa asi nelúbi alebo má iného a určiťe ju nepoznáš tak dobre aby ťa nedokázala oklamať :roll:
Strejdo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Strejdo »

Aj ked muz povie, ze chce cas, tak chce vlastne koniec, to je jedno , ci to povie zena, alebo muz.
A zas nieje ani pravidlo, ze zeny chcu starsich, ja som mal 21 a moja priatelka 29 :)))), po pol roku som ju poslal do p..., ked odo mna chcela, aby som sa choval ako tridsiatnik.
Je vedecky dokazane , ze zeny dospievaju po dusevnej stranke o dva roky skor, ako muzi, ale mne sa to ani raz nepotvrdilo, skor opak je pravdou, ved s vacsinou 20 rocnych dievcat este trepu hormony ako keby 15 mali, ale naopak chlapci uz su v tomto veku celkom ini ako v puberte.
A ty ju laskavo tiez posli do p..., na lasku treba dvoch, to ze ju lubis nestaci, musela by aj ona teba a ked ti to hovori, tak su to dristy. A pamataj si jedno- Z kamaratstva laska je nadherna vec, ale kamaratstvo z lasky sa neda.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

muzi sa vedia vyjdrit a neskryvaju za za dristy ze chcu cas...samozrejme, muzi, nie zeny ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som ju ignoroval.. nech sa ozve ona ked je hlúpa
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

...
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

gtfhf
Ciro
Novice
Novice

.

Príspevok od používateľa Ciro »

Ahojte. Som tu v podstate nový, ale som rád, že som našiel niečo také, ako je toto fórum.
...a teraz ak by som k tebe mohol prejsť..
Už si videl žeby kvetina zvedla len tak? Už si videl, žeby človek zomrel len tak? Vždy je dovod. Nikdy neexistuje koniec. Je len dovod, prečo to nechcelo pokračovať, nemať záujem o zmenu a odpustenie. Ciro
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vitaj Ciro, netusim ako si na tom s vekom, ale mal by si vediet ze zeny obcas konaju bezdovodne, resp. ich dovody pripadaju nam muzom casto nevysvetlitelne, ci absurdne. Casto si uvedomuju co maju/mali az ked to stratia.
Vdaka bohu za zeny co vedia co chcu.
Stastne a vesele.
Ciro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ciro »

Never tomu. nejde o to, akú mám farbu pleti,koľko mám rokov, či som žena alebo muž. ide o to, čo je v mne. nejde tu vobec o žiadnu diferenciáciu...
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

mi-chau napísal:Vdaka bohu za zeny co vedia co chcu.
Zeny velmi dobre vedia co chcu... ale najprv to musia chciet.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

reznick ale fakt je, ze niekedy iba chcu nieco chciet a nevedia co je najlepsie, tak tvrdia, ze nevedia co chcu
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: .

Príspevok od používateľa pryja »

Ciro napísal:Ahojte. Som tu v podstate nový, ale som rád, že som našiel niečo také, ako je toto fórum.
...a teraz ak by som k tebe mohol prejsť..
Už si videl žeby kvetina zvedla len tak? Už si videl, žeby človek zomrel len tak? Vždy je dovod. Nikdy neexistuje koniec. Je len dovod, prečo to nechcelo pokračovať, nemať záujem o zmenu a odpustenie. Ciro
Ahoj aj my sme radi, ze si nas nasiel a vitame ta tu.
A k tomu koncu. Dovod, preco to nechcelo pokracovat = dovod, preco nastal koniec.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Velmi zaujimave je to, ze jeden druhemu vyklada ako strasne nekonecne ho lubi, ale predsa to uz akosi nieje ono, ze ani by nechcel odist, ale akosi to inak nejde a teda resume je, ze sa musia rozist...
Pritom nejde o ziadny "cas", ale o to, ze jeden sa s tym druhym uz pravdepodobne nudi, resp. si nasiel ineho... tzn. casovat mozeme tak akurat slovesa a za plane reci ostava len rozchod.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ale kukam ze doba isla dalej ..baby uz nepouzivaju slovo PAUZA ale revu, strasne ta miluju a potrebuju cas .... krasne ekvivalenty slova rozchod... kto lubi neriesi, kto riesi toho daco skrie.... a hraj mrtveho pstrosa ten robi zazraky :lol: hlava do piseku (nevidim,nepocujem,neozyvam sa) a cakaj ....isty cas ten mesiac dajme tomu a potom sa na to vykasli a najdes novu :) (Ako x ludi ti vravelo predomnou) a nehadaj sa
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Makovnik napísal:casovat mozeme tak akurat slovesa a za plane reci ostava len rozchod.
:shock: dokonala slovna hracka :D
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

Veľmi dobre chlapci a dievcata len tak dalej.. niektory mate fakt zaujimave narozy ;) urobil som aj video ;) http://www.youtube.com/watch?v=maOhVAsufw0 ale asi zbytocne
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

no takto hned na uvod prispejem netradicne.

moja kolegyna chodila dlho so svojim chalanom. povedala mu ze chce cas a vyskusat si este ine veci tak sa rozisli. po roku sa dali zasa dokopy, zobrali sa a maju 2 decka....

uprimne mne keby povedala zena ze chce skusit nieco ine tak ma je***. asi by som ju nazad nechcel. ale asi to aj takto funguje.

keby ta fakt fakt lubila tak si nezoberie Time Out koli tomu ze ta klamala.
ja tiez flirtujem s kadecim, trocha ma to potom aj sere ale nejdem za frajerkou so slovami "vcera som trocha balil kolegynu, lubim ta, ale nedokazem ti kalmat tak cau" to je absurdne.

bud ta opuste pre vyssie dobro (jej vlastne) a to ta asi tak nelubi ako vravi
ak ta lubi tak by ti toto nepovedala proste by sa na to snazila zabudnut a spravala by sa tak aby si jej odpustil.

to je proste sposob akym sa baby rozchadzaju.

chlap povie "tahaj odkial si prisla" baba sa vyplace, povie si ze je to ko*ot ale ma aspon jasno

baby sa vyhovaraju "strane ta lubim, ale teraz presadzame redkovky tak potrebujem aspon 2-X rokov volno proste ta bublina co okolo nas bola praskla" a ine metafory z ktorych si tak akurat ko*ot sam...... a navy se nevies rozsifrovat co tym myslela.... najskor to iste ako chlap vetou "tahaj...."

ale chapem ta. tazko sa to pocuva. navyse ked v tebe nechala kusok nadeje. ak aj v tom mas jasnoako budes pokracovat, prijde mi uplne OK ze si sa chcel dakomu vykricat, postazovat ze ti je nanic...... preto si nemyslim ze je to zbytocna tema. pre vacsinu mozno, pre teba urcite nie ;)
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Stenky podla mna mas pravdu.. potom dam vsetkym vediet do konca prazdnin ako to dopadlo(napisem sem.. nebudem vsetkym volat :D ) lebo iba dovtedy jej nechavam cas :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

tvrdas napísal:Veľmi dobre chlapci a dievcata len tak dalej.. niektory mate fakt zaujimave narozy ;) urobil som aj video ;) http://www.youtube.com/watch?v=maOhVAsufw0 ale asi zbytocne
OT ale neda mi.....to si ju ako zobral na prechadzku na cintorin? :o
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:OT ale neda mi.....to si ju ako zobral na prechadzku na cintorin? :o
ja neviem :D nesiel jej bus a nemali sme kde cakat tak sme sa presli na cintorin ktory je kusok od nastupka :D tak sme tam tak zabludili

ak chcete piste este nejake vaze prihody, nazory.. ja som to uz uzavrel.. pockam do konca prazdnin a zatim budem mat na salame ;)
Napísať odpoveď