no takto hned na uvod prispejem netradicne.
moja kolegyna chodila dlho so svojim chalanom. povedala mu ze chce cas a vyskusat si este ine veci tak sa rozisli. po roku sa dali zasa dokopy, zobrali sa a maju 2 decka....
uprimne mne keby povedala zena ze chce skusit nieco ine tak ma je***. asi by som ju nazad nechcel. ale asi to aj takto funguje.
keby ta fakt fakt lubila tak si nezoberie Time Out koli tomu ze ta klamala.
ja tiez flirtujem s kadecim, trocha ma to potom aj sere ale nejdem za frajerkou so slovami "vcera som trocha balil kolegynu, lubim ta, ale nedokazem ti kalmat tak cau" to je absurdne.
bud ta opuste pre vyssie dobro (jej vlastne) a to ta asi tak nelubi ako vravi
ak ta lubi tak by ti toto nepovedala proste by sa na to snazila zabudnut a spravala by sa tak aby si jej odpustil.
to je proste sposob akym sa baby rozchadzaju.
chlap povie "tahaj odkial si prisla" baba sa vyplace, povie si ze je to ko*ot ale ma aspon jasno
baby sa vyhovaraju "strane ta lubim, ale teraz presadzame redkovky tak potrebujem aspon 2-X rokov volno proste ta bublina co okolo nas bola praskla" a ine metafory z ktorych si tak akurat ko*ot sam...... a navy se nevies rozsifrovat co tym myslela.... najskor to iste ako chlap vetou "tahaj...."
ale chapem ta. tazko sa to pocuva. navyse ked v tebe nechala kusok nadeje. ak aj v tom mas jasnoako budes pokracovat, prijde mi uplne OK ze si sa chcel dakomu vykricat, postazovat ze ti je nanic...... preto si nemyslim ze je to zbytocna tema. pre vacsinu mozno, pre teba urcite nie