MS 2009 v hokeji
MS 2009 v hokeji
Je sice este skoro ale chcem sa spytat aky mate nazor na nasu hokejovu repru. Jej ucinkovanie na hokejovej scene a ake vidite jej vyhliadky na bliziacich sa MS 2009 vo Svajciarsku. Zas to bude prepadak alebo to uz bude lepsie ???
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano presne tak to je kazdy sa spolieha na prichod hviezd, a aj ked nejake pridu tak sa pretrcaju komerciou a neviem co este...
v inych statoch prebieha priprava teamu, trenuju co to da aby boli aspon trochu zohraty, no nasi na to dost kaslu....
Keby to ten Supler pohol dopredu, chudak snazi sa s tym daco spravit a kazdy na neho hadze vinu, ako je to aj vo videu pekne povedane...
v inych statoch prebieha priprava teamu, trenuju co to da aby boli aspon trochu zohraty, no nasi na to dost kaslu....
Keby to ten Supler pohol dopredu, chudak snazi sa s tym daco spravit a kazdy na neho hadze vinu, ako je to aj vo videu pekne povedane...
Ja sa len modlim, aby sme nefrkli aj s Maďarskom v skupine.
Ináč náš hokej sa momentálne nachádza na úrovni Švajčiarska, Nemecka, Lotyšska, Bieloruska a dovolím si tvrdiť, že s našim priemerným európskym výberom máme obrovské problémy aj s nimi.
Najmä Nemci a Švajčiari majú oveľa oveľa lepšiu prípravu a podmienky.
A môj skromný názor: krátkodobé, ale okamžité riešenie časti problému by vyriešil renomovaný zahraničný tréner (nie Čech), ktorý by aspoň nominoval na základe výkonnosti a nebol by zaťažený intrigami a rôznymi animozitami.
Ináč náš hokej sa momentálne nachádza na úrovni Švajčiarska, Nemecka, Lotyšska, Bieloruska a dovolím si tvrdiť, že s našim priemerným európskym výberom máme obrovské problémy aj s nimi.
Najmä Nemci a Švajčiari majú oveľa oveľa lepšiu prípravu a podmienky.
A môj skromný názor: krátkodobé, ale okamžité riešenie časti problému by vyriešil renomovaný zahraničný tréner (nie Čech), ktorý by aspoň nominoval na základe výkonnosti a nebol by zaťažený intrigami a rôznymi animozitami.
-
audiotrack
VIP
posledné roky pozerám hokej len z potešenia ale je mi jedno ako a kedy skončíme. Samozrejme že poteší keď vyhrávame, ale aj keď vypadneme nič sa nedeje. Je tam vela zápasov ktoré potešia oko diváka. Myslím ale že netreba byť zbytočne pesimistom, podla mňa môžme dosiahnúť pekný výsledok (pekný výsledok je podla mňa umiestnenie v prvej šestke)
Presne tak, nech aspon potrapime ostatnych superov, nech to nemaju nejak lahke....nech sa k vytazstvu dobojuju (aj cez nas)Patjo napísal:prepadak to hadam nebude ale dufam ze budeme dostojnym superom pre svajciarsko,nemecko,bielorusko a ostatnym k nam rovnym timom
No a co sa tyka toho treningu....ono sa ani neda nejak trenovat, lebo vacsinu hokejovych hviezd mame v USA....ved preco by ich mali zaujimat nejake MS ked v NHL sa tocia miliony a je to pre nich urcite cennejsie vyhrat Stanley Cup.....
A ked aj ty nasi hraci pridu z USA a zucastnia sa MS tak nijeje dostatocne casu nato, aby sa perfektne zohrali vsetci pozbieranci....a rovnake podmienky ma vacsina tymov, lebo nie len nasi su v zamori.
-
Menojenanič
Expert
Mali by prísť mušketieri z KHL,dokázali,že sú špica,zatiaľ čo len v NHl dreli lavičky.Ak sa na nám vykašle zas "šľachta" z NHL ktorej ide len o Stanley Cup,možno ani zo skupiny nepostúpime...Kanadu tak či tak neporazíme,aj keby prišiel Gabby,Hossa i neviem kto,Kazachstan máme šancu ak prídu tí dobrí a Madarov skosíme tak či tak.
Držím však palce Filcovi nech pozbiera dobrý káder,nie samú mládež,aj ked im treba dať šancu,ale samí mladí nič nevybojujú,musia tam byť aj starší.
Videli sme,ako sme bez tých z NHl dopadli,tak by si mali vstúpiť do svedomia a prísť,nevyhovárať sa.Obdivujem Jágra že sa nevyhovára a povedal rovno že príde,ak nebude zranený.
Mali by si z neho naši brať príklad.
Držím však palce Filcovi nech pozbiera dobrý káder,nie samú mládež,aj ked im treba dať šancu,ale samí mladí nič nevybojujú,musia tam byť aj starší.
Videli sme,ako sme bez tých z NHl dopadli,tak by si mali vstúpiť do svedomia a prísť,nevyhovárať sa.Obdivujem Jágra že sa nevyhovára a povedal rovno že príde,ak nebude zranený.
Ked sa pozreme na minulorocne MS abo mozem povedat skor tohtorocne tak to nebolo az tak zle len nasi europsky hraci nevedie premienat sance ktore sa im naskitnu. Marcel Hossa proste co on zahodil vtedy som neveril. Napr. my si mozme brat priklad zo svajciarov. V repre im hraju vsetci z europy a maju par posil zo zamoria a ako hraju. Tym smerom by mala smerovat nasa cesta si myslim a aj cesi ked maju hracov z europy tak hraju strasne dobre. nechapem ako preco nemozeme hrat my tak. Proste ty nasi hraju dobre v tych timoch kde su ale spolu akymsi sposobom hrat nevedia ako nechapem. Ja si myslim a aj dufam ze na MS sa nejak schopia a dostanu sa do tej nasej klasickej 8smicky kde by sme mali byt.... 
Podla mna zo skupiny postupime no neskor nebudeme mat sancu. Tipujem najlepsie tak 6. miesto. Lepsie urcite nie. Snad ale nezopakujeme posledne umiestnenie na MS! To bola katastrofa! Najhorsi vykon v historii. Snad uz nikdy nepride boj o zachranu v elitnej skupine. Na MS 2009 to nepredpokladam 
Avsak fandit a pozerat budem urcite
Avsak fandit a pozerat budem urcite
-
Začiatok Konca
Professional
Ja sa veľmi teším na našu reprezentáciu...
(ešte sa nevie, kto bude, kto by z najväčšou pravdepodobnosťou mal nastúpiť?). Chlapcom budem držať palce, nech sa bude diať čokoľvek..
No uvidíme, kedy a na akom mieste skončia...
necháme sa prekvapiť...
mňa by veľmi potešilo, keby natreme maďarov ale čo najväčším rozdielom...
keď aj 10:0, to by bolo super..

-
Sagittarius
Guru
no ja neviem podla mna maju nasi hokejsti korun dost tak ale mozno oni chcu ale ich trenery vedenie klubu nhl zdravotne problemy....tak ale ak ma niekto " zdravotne problmey" takze na MS nejde ale zahra si zajtrajsi zapas tak nech idu do riti....prosim vas ved mame skvelych hracov ci KHL ci NHL .... ale zahrat za vlast nejdu.tak ale €€€€€€
-
19Riddick91
Amateur