MP4-24 napísal:joooooooooo konecne uz mi fici IPhone tak jak ma...MMSky idu ,platene aplikacie zadara a aj natacanie videa ale ten zasraty Bluethooth stale nejde
ak myslis posielanie cez bluetooth tak to ti ani nemoze ist
ale ide o to ci sa o nieco take uz niekto pokusal, ja napriklad neviem o nikom kto by tom pracoval (ale na druhej strane sa o toto ani moc nezaujimam, mne staci wifi)
ja som si vyral telefon v t-mobile pred pol rokom, a chcel by som sa opytat či podla vás bude v akcii aj za rok a pol,lebo vtdy mi koncí viazanosť. a tento telefon ja potrebujem!
San Sebi napísal:ja som si vyral telefon v t-mobile pred pol rokom, a chcel by som sa opytat či podla vás bude v akcii aj za rok a pol,lebo vtdy mi koncí viazanosť. a tento telefon ja potrebujem!
o rok a pol by som to urcite nekupoval.. cise stale to bude dost dobry telefon, ale nebude to uz take WOW ako teraz.. bude nieco nove.. mozno aj nova generacia
kokso sak ja mam problem vyuzit osem gb a to tam mam asi 100 mp3, filmy, serialy, a 5 stranok aplikacii... a stale 3gb volne, neviem ci ludia tu pamat zeru abo co
Rattata napísal:kokso sak ja mam problem vyuzit osem gb a to tam mam asi 100 mp3, filmy, serialy, a 5 stranok aplikacii... a stale 3gb volne, neviem ci ludia tu pamat zeru abo co
nooo podobne.. necele 4 gigamam volne.. a aninepotrebujem viac.. ked tam mam filmy a serialy, tak okolo 3GB... uplne mi staci tych 8 giga
acuko mam new iphone a neviem si dat rady s fring ked hospustim mozem dat existing alebonew ked dam existing dam icq cisloa heslo apise ze neexistuje co stym teda? skusak som ajudaje z skypee..
poradte
a tiez do PM nejake velmi schopne forum o iphone:-) thx
fring by mal fungovat na vlastnom ucte, teda musis si vytvorit fring ucet a tam si das icq/skype ucty
inak ak nepotrebujes skype tak nimbuzz je lepsie
a forum nie je urcite konkurencne takze asi nikomu nebude vadit ak ho tu dam http://forum.iphone.cz/