Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

hojte, mam novy iPhone a chcel by som sa spytat, nejake top aplikacie ktore tu proste musim mat :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

mxtube - stahovanie youtube videi do iphonu (cydia, free)
sbsettings - paradne drop-down menu spustitelne takmer kedykolvek (cydia, free)
winterboard - na iphone je neskutocne mnozstvo paradnych tem, najde si tam kazdy (cydia, free)
tap tap revenge - guitar hero na iphone? HELL YEAH (appstore, free)
aurora feint - logicka hra, pri zaplateni MMO (appstore, free-multiplayer verzia platena)
nimbuzz - icq, google talk a dalsie v jednom (appstore, free)
remote - ovladanie itunes cez wifi (appstore, free)
to je asi vsetko co by nemalo chybat na ziadnom iphone, ostatok najdes browsovanim na appstore, je tam toho dost
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

eMPiko napísal:hojte, mam novy iPhone a chcel by som sa spytat, nejake top aplikacie ktore tu proste musim mat :)
Labyrinth :wink:
eMPiko
Addict
Addict

Ej, dakujem za tipy, postahoval som daco z toho, mam vsak este par otazok:

Mozem si na tej zakladnej Ploche vytvorit nejaky adresar kde budem pchat jednotlive aplikacie? Daju sa do SMSiek nejako dostat slovenske znaky? Da sa spustit viac aplikacii naraz, napr pisem SMS a chcem si nieco pozriet na nete tak, aby som sa hned potom dostal spat na SMS.

Este jedna vec, stiahol som si utilitky Easy SMS, ale pyta to po mne providera, konkretne SMTP format number: [PhoneNum]@[smtp] Co s tym? Za PhoneNum asi dat svoje, ale z toho smtp som bezradny.
Stopa
King
King

eMPiko napísal:Ej, dakujem za tipy, postahoval som daco z toho, mam vsak este par otazok:

Mozem si na tej zakladnej Ploche vytvorit nejaky adresar kde budem pchat jednotlive aplikacie? Daju sa do SMSiek nejako dostat slovenske znaky? Da sa spustit viac aplikacii naraz, napr pisem SMS a chcem si nieco pozriet na nete tak, aby som sa hned potom dostal spat na SMS.

Este jedna vec, stiahol som si utilitky Easy SMS, ale pyta to po mne providera, konkretne SMTP format number: [PhoneNum]@[smtp] Co s tym? Za PhoneNum asi dat svoje, ale z toho smtp som bezradny.
1.do smsiek dostanes slovenske znaky, podrz napriklad A a da ti na vyber aj ä, á a este par specialnych a (plati pre vsetky aplikacie), musis mat vsak najnovsi FW a neviem ci nemusis mat nainstalovanu cz/sk lokalizaciu z dodatocneho cz/sk repozitara v cydii
2.viacero aplikacii spustis naraz ak mas aplikaciu backgrounder (cydia, free), instrukcie su pri stahovani, odporucam precitat
3. ak je easy sms len dalsia alternativa na posielanie sms tak odporucam prejst napriklad na myrealsms (cydia, platene) alebo bitesms (cydia, free) -odporucam bite, mam ho tiez
4. program na vytvorenie adresarov je niekde na cydii, sorry, ale na nazov si asi momentalne nespomeniem, ak hej tak napisem ss

//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 19:20 )
in the latest news: vola sa to categories :lol:
eMPiko
Addict
Addict

Ok, ako vidim musim ist na to: Da sa nejako dostat ta Cydia bez jailbreakingu? Stracam jailbreakingom zaruku?
Stopa
King
King

este ani raz som nepocul historku o odmietnuti zaruky koli jailbreaku, ale uz som pocul o 2 manikoch co do servisu napochodovali s bootovanim zmenenym na behajuci ananas a cydiou na ploche a pohoda
je sice pravda ze existuje "legendarny log" kde je to zaznamenane, ale nikdy nikto nevedel potvrdit ani vyvratit ci prezije restore - existuju teorie, ze sa do telefonu kopiruje pri obnoveni backupu, takze po restore ho proste netreba synchronizovat
a tiez vraj sa apple s opravou neseru, vo vacsine pripadov ti daju novy (este som nepocul o vrateni stareho)
urcite ta nechcem navadzat, ja mam stary 2g, tam to mam na salame, ale keby som bol v tvojej situacii tak urcite do toho idem, uz aj keby to znamenalo len moznost zmenit vzhlad
eMPiko
Addict
Addict

Hmm, spytam sa radsej v predajni :) Uz len posledna otazka, naozaj tu nefunguje bluetooth na posielanie obrazkov, ci hudby? Ani ku mne ani ku inym?
Stopa
King
King

funguje, ale myslim ze je to len v beta faze bez GUI, vola sa to myslim bluesnow, posielanie mi nechyba (zvyknem poslat na mail/icq) takze som to neskusal
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

prepac ale chces sa v predajni spytat ci jailbreakom stracas zaruku?? to je kontraproduktivne...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

eMPiko
Addict
Addict

Rattata napísal:prepac ale chces sa v predajni spytat ci jailbreakom stracas zaruku?? to je kontraproduktivne...
preco myslis? ak nestracam je to v pohode, ak stracam nikdy sa o tom nedozvedia :D

Ano a dalsi balicek otazok: Ako na MMS? Je nejaka sanca ze by sa rozbehalo FM Radio? Ako by som si mohol priamo do iPhonu stiahnut akekolvek data (keby som ho chcel pouzivat ako flash disk)?

Takisto som zvedavy, ci sa uvazuje o odomknuti niektorych zalezitosti pre Slovakov, ako napr. plnohodnotny iTunes, Cydia atd.
Rattata
Light Professional
Light Professional

fm radio tam dostanes tak ze tam pripojis sluchatka s antenou abo samotnu antenu, dostat to na nete pre iphone... mozes sa pozriet napriklad sem : http://www.123mobil.eu/index.php?cPath=770_768

Dostat tam MMS nie je nic zlozite, staci nainstalovat aplikaciu zo cydie abo z netu (napr SwirlyMMS) takisto aj program ktory ti umozni pouzivat iphone ako flashdisk (ale v iphone tie data neprecitas) na ten nazov si ozaj nespomeniem, nevyuzivam to

Neviem co si myslel tym rozbehanim na slovensku ale vsetko je len otazka casu.
eMPiko
Addict
Addict

Vie niekto tu aplikaciu na ten prenos dat? Inak pozrel som ten SwirlyMMS a je to platene 8€ alebo tak nejako, nieco free nie je?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

eMPiko napísal:Vie niekto tu aplikaciu na ten prenos dat? Inak pozrel som ten SwirlyMMS a je to platene 8€ alebo tak nejako, nieco free nie je?
free neni ale kebyze sa posnazis tak free moze byt :wink:
mno novy bude dobry ale aj drahy :?
Rattata
Light Professional
Light Professional

empiko, urob si jb a uz nic viac nebudes muset s iphonom riesit, vsetko si jednoducho stiahnes z netu, ak ces poslem stranku, ziadne platene a neplatene nebude uz existovat. Ja mam Iphone a vyuzivam ho plnohodnotne, no este som Apple store nenavstivil... asi tak...

Jailbreaku sa neboj, nerozmyslaj nad tym.
Stopa
King
King

Rattata napísal:(ale v iphone tie data neprecitas)
nie je pravda, v appstore som uz nasiel par programov ktore dokazu prezerat komplet cely obsah iphonu aj s prehravanim mp4 videi a mp3
Rattata
Light Professional
Light Professional

hej? hod nazov
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

spoluziak hovoril, ze po JB sa spomali celkovo software.. proste ma pomalsie reakcie...
preto ma to dost odradilo...
Napísať odpoveď