Mne Mafia ide pod Vistou Ultimate 32bit bez problemov. Nainstalujem, crack-nem a hram. Ziadne patch-e ani nic. A co ti vypise alebo ako sa to prejavuje , ze ti to nejde?risik234 napísal:nevie niekto ako rozfakcit tuto peckovu hru pod vistou? nejaky patch, alebo nejaky iny postup?
Mafia The city of Lost Heaven
-
juro522
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia: The City of Lost Heaven
Re: Mafia: The City of Lost Heaven
No mne mafia tiez najprv nesla na viste, ale riesenie bolo jednoduche.risik234 napísal:nevie niekto ako rozfakcit tuto peckovu hru pod vistou? nejaky patch, alebo nejaky iny postup?
Skus spustit najprv setup.exe, a nastavit rozlisenie displaya.. Mne to tiez neslo kym som ho takto nenastavil, pretoze ak tam mas nastavene rozlisenie automaticky, dako sa to nevie rozhodnut..
Nepočuli ste niečo o nejakých bonus leveloch do hry? Myslím, že som o tom niekde čítal, ale nikde to neviem nájsť. Iba dúfam, aby to neboli zase iba nepotvrdené reči a jedna z množstva rôznych fám o novinkách k tejto hre
P.S.: Mix hlášiek z hry
P.S.: Mix hlášiek z hry
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co ti ebeee.. to je ake dokonalePilifo napísal:P.S.: Mix hlášiek z hry
//nevedel som, K+
Šu-do : Vlastná tvorba, som rád, že sa Ti to páčiŠu-Do napísal:co ti ebeee.. to je ake dokonaletato hra je uplne super.. tieto hlasky si uplne pamätam
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 15:26 )
//Tak som nakoniec našiel ten Mission Pack
TU som riešil podobný problém, možno Ti pomôže stiahnuť ten codec, na ktorý tam je odkaz...Natro napísal:pocujte mam vistu basic a nechce mi to ist. ako nacitava hru na zaciatku tak ked sa nacita tak to vypne. poradte pls
RE:mafia
Nebudem klamať EXTRÉMNE dojímavý príbeh.... hral som to tento týždeň prvý krát, kua tá grafika je už stará spolu s hrou, ale ten príbeh! Skoro som sa rozplakal 
nainstaloval som si na zakladnu mafiu 1.0 tento mission pack a chcem sa spytat ci si teraz mozem nainstalovat ten patch 1.2 alebo nie,ale s tym ze mi tie nove misie z mission packu zostanuPilifo napísal:Šu-do : Vlastná tvorba, som rád, že sa Ti to páči![]()
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 15:26 )
//Tak som nakoniec našiel ten Mission PackAk by niekto mal záujem, odkaz je tu
No ono je to asi tak robené, že nemôžeš hrať hru a zároveň Mission Pack, pretože aj v návode bolo písané, že si musíš z inštalačnej zložky vymazať savegames. Takže ak chceš hrať normálnu hru po prejdení Mission Packu, tak ho musíš odinštalovať a skopírovať si zložku so save - ami naspäť do inštalačnej zložky
//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 16:22 )
Tak som to video hodil aj na youtube, ale musel som ho rozdeliť na 2 časti - Part 1 a Part2
//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 16:22 )
Tak som to video hodil aj na youtube, ale musel som ho rozdeliť na 2 časti - Part 1 a Part2
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
http://mafia-mods.tym.cz/view.php?nazev ... 2008110004mARILYN mANSON napísal:kde som nenasiel
-
mARILYN mANSON
Medium Professional