Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
to s tym armorom je hovadina, by sa nahodou nezdarilo dobre navrhnut nejaky set tak by za tu rasu/postavu nikto nehral, a teraz je dobre ze ked vidim dakoho ineho ake ma veci tak ich mozem mat tiez aj bez toho aby som musel robit novu postavu
btw vy co hrate na ofiku chodi u vas dakto BGcka alebo arenu? lebo u nas na serveri velmi malo
btw vy co hrate na ofiku chodi u vas dakto BGcka alebo arenu? lebo u nas na serveri velmi malo
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pvp je uz davno mrtve bg sa ti ani neoplati chodit ked uz nepotrebujes marky, zajdes si jeden wintergrasp a mas 8K za jedno odohratie
btw tiez sa musim pochvalit ze som si konecne spravil DK aby som vyskusal aky je op .... tie q su tam fakt premakane klobuk dole
dovolil som sa odfotit s panom Arthasom
btw tiez sa musim pochvalit ze som si konecne spravil DK aby som vyskusal aky je op .... tie q su tam fakt premakane klobuk dole
pokemonovske postavy?Nightmear napísal:bla
mas pravdu feralas som nevidel ale videl som krasne goticke kostoly v L2 a verim ze nic take vo WOW nie je...
a platit za hranie sa mi moc nechce, skoda ze nie su free servery kde by to slo otestovat nejak viac
-
RainbowSix
Light Professional
chalani chcel by som vas poprosit ci by ste mi pomohli s talentami na rogua pri verzii 3.0.3 lebo subtetly sa mi to zda ako mrhanie talentov mozno sa milim ale dost veci je tam na ambush co ja nepouzivam pri stealte .Ja utocim tak ze Stealth hodim Cheap Shot nabucham donho pomocou hemorhage 4 body tedy mu dam Kidney Shot a potom nanom odpalim krvacanie a ak zije dalej tak donho udieram.No neviem ak robim v tomto postupe daku chybu alebo ma dakto lebsi napad ako utocit tak som otvoreny kazdej moznosti a dakujem vopred
Ano aj mne take pridu ale myslim ze ta grafika vo wowku je obmedzena hlavne tym ze je velke, by som chcel vediet kolko by zaberalo wowko na disku a aky pocitac by si musel mat keby to malo dajme tomu doom alebo source engine(o cryteku ani nehovorim). Preto nikdy ziadne MMORPG hry nebudu mat taku grafiku ako FPS ci pretekacky.Loomy napísal:pokemonovske postavy?nemyslim... pridu mi ovela realnejsie ako tie 2 postavy ktorych printscreen si hodil... neviem to presne popisat ale tie prisery a postavy vo WOWku su nejake akoby roboticke.. neviem ci maju malo polygonov alebo preco na mna tak posobia.. su divne tvarovane ale tak pohoda, verim ze WOW ma velku hratelnost.. ja som hral L2 tiez asi rok a uz ma to to trochu aj nudi
mas pravdu feralas som nevidel ale videl som krasne goticke kostoly v L2 a verim ze nic take vo WOW nie je...
a platit za hranie sa mi moc nechce, skoda ze nie su free servery kde by to slo otestovat nejak viac
Odfotit sa s nim bude este jedna moznost, potom uz nie(znepriatelia sa).Grond napísal:pvp je uz davno mrtve bg sa ti ani neoplati chodit ked uz nepotrebujes marky, zajdes si jeden wintergrasp a mas 8K za jedno odohratie
Konkretne je za DK nehram, stale ma druid neprestal bavit a ked budem chciet melee tak spravim wara.
// to ze netreba marky je jasne ale ja som nechodil BG koli markom, ale koli srande
free MMORPG Requiem: Bloodymare bezi na source engine, MMORPG The Day bude bezat na engine z crysisusheep napísal:Ano aj mne take pridu ale myslim ze ta grafika vo wowku je obmedzena hlavne tym ze je velke, by som chcel vediet kolko by zaberalo wowko na disku a aky pocitac by si musel mat keby to malo dajme tomu doom alebo source engine(o cryteku ani nehovorim). Preto nikdy ziadne MMORPG hry nebudu mat taku grafiku ako FPS ci pretekacky.
tam ide aj o to, ze to prostredie je brutalne menej detailne ako v nejakom FPS, navyse sa pozri ake velke prostredie ma GTA a zaroven aku ma paradnu grafiku- to ze nie je optimalizovane a ani v NASA to nehraju na najvyssich detailoch je vedlajsie
tak podla tvojej logiky by mal mat aj warlock rovnaky equip ako warrior co je samozrejme BS, navyse je lepsie ked ta armor odradi od hrania napriklad orc warlocka ako keby ta mal odradit od hrania vsetkych warlockov, na jednom free som sa na warlocka vysral lebo v tom tier 3 vyzeral ako ch*j doslova, keby to bolo tak ako vravim ja, tak si dam inu rasu a mam hned nieco ineSheep napísal:to s tym armorom je hovadina, by sa nahodou nezdarilo dobre navrhnut nejaky set tak by za tu rasu/postavu nikto nehral, a teraz je dobre ze ked vidim dakoho ineho ake ma veci tak ich mozem mat tiez aj bez toho aby som musel robit novu postavu
pre mna blizz zostava po tejto stranke ako jedna z najlenivsich firiem: nechce sa jej robit armor, nechce sa jej robit obrazky skillov-tomuto rozhodnutiu ale nikdy nepochopim
omg ja nehovorim ze warlock ma mat rovnaky equip ako war, ale nerozumiem preco by mal mat orc iny equip ako undead ci human warlock
ale popravde ano mas pravdu ze blizz si v dataci moc nedal zalezat na dizajne setov, T4, T5 a pre-TBC sety boli podla mna ovela krajsie, teda ten druidsky set mi pride ako fakt keby bol pre warlocka zmiesany s paladinom
ale popravde ano mas pravdu ze blizz si v dataci moc nedal zalezat na dizajne setov, T4, T5 a pre-TBC sety boli podla mna ovela krajsie, teda ten druidsky set mi pride ako fakt keby bol pre warlocka zmiesany s paladinom
vsak ale vravis ze orc warlock ma mat rovnaky equip ako gnome warlock aby si mohol dostat taky isty equip bez vytvarania novej postavy, takze podla tejto logiky by aj warrior mal mat moznost nosit ten equipSheep napísal:omg ja nehovorim ze warlock ma mat rovnaky equip ako war, ale nerozumiem preco by mal mat orc iny equip ako undead ci human warlock
a ja nehovorim ze si nedal zalezit na dizajne, na to sere pes, vzdy sa najde niekto komu sa to paci, len si nedali zalezat na mnozstve roznych setov, ano, kvalita>kvantita ale ked ti hra vynasa tazke miliardy tak preco nenajat nejakeho jeffa aby urobil peckovy dizajn equipu?
a je v pocte nejaky problem? ako som vravel, casu a penazi maju viac nez dost
a ja som len vravel, ze ten tvoj argument tym padom pada, ak chces warlockovsky equip, potrebujes si vytvorit warlocka
ale stale nechapem co je take zle na roznorodosti
sice sa vo warcraft lore nevyznam, ale nie je to napriklad pre orcov urazlive nosit to iste co blood elfovia?
a ja som len vravel, ze ten tvoj argument tym padom pada, ak chces warlockovsky equip, potrebujes si vytvorit warlocka
ale stale nechapem co je take zle na roznorodosti
To nie je problem, to je vlastnost hry. Ale funguje to tak len s mountami.Stopa napísal:a je v pocte nejaky problem? ako som vravel, casu a penazi maju viac nez dost
ale stale nechapem co je take zle na roznorodostisice sa vo warcraft lore nevyznam, ale nie je to napriklad pre orcov urazlive nosit to iste co blood elfovia?
na http://wow.curse.com si to stiahniPacho_007 napísal:zdravim mam silny problem....hram na serveri ktory je opatchovany na 2.4.3 a potrebujem addon questhelper ale nikde neviem zohnat vie mi niekto poradit???starsie a nove verzie mi strajkuju...pls help
-
RainbowSix
Light Professional
no ja mam zo sublety len 5 talentov v tom co zvysuje stealth ostatne mam hlavne assasination a combat moja taktika je takato stealth,sap,cold blood,ambush,kidney shot.bacstab,gouge,backstab ak po tomto nieje mrtvy (co je velmi nepravdepodobne) tak dam este blind,goblin rocket launcher (kto nevie co to je tu je link http://www.wowhead.com/?item=23836) a 1-2 krat shot z luku (golden bow of quel thalas ) :Dto uz musi byt zarucene death
hras na fune hejzeJV napísal:no ja mam zo sublety len 5 talentov v tom co zvysuje stealth ostatne mam hlavne assasination a combat moja taktika je takato stealth,sap,cold blood,ambush,kidney shot.bacstab,gouge,backstab ak po tomto nieje mrtvy (co je velmi nepravdepodobne) tak dam este blind,goblin rocket launcher (kto nevie co to je tu je link http://www.wowhead.com/?item=23836) a 1-2 krat shot z luku (golden bow of quel thalas ) :Dto uz musi byt zarucene death
takze ak to dobre chapem, tak ty to proste beries tak ako to je vsak? nie vsetky rozhodnutia blizzu su dobre, a toto je jednoznacne jedno z tych zlych, vizualna roznorodost ziadnej hre nikdy neuskodila, ale zase ani nepriniesla dalsi zisk a tam je asi problemSheep napísal:To nie je problem, to je vlastnost hry. Ale funguje to tak len s mountami.