Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa RainbowSix »

a tie talenty mi daktos pravi prosim
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

Sheep napísal:na http://wow.curse.com si to stiahni
asi ee nie je tam na moju verziu 2.4.3 a ani archiv tam nie je starsich verzii....poradite mi niekto???alebo nehra niekto na takej istej verzii a ma QH ???mohol by mi to upnut niekto???pls help som zufaly :cry: :roll:
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

na filefronte to je...

www.filefront.com tam si daj warcraft a to proste najdes :) su tam vsetky verzie, je tam este napr 1.8.0 aj starsie myslim :) :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Stopa napísal:takze ak to dobre chapem, tak ty to proste beries tak ako to je vsak? nie vsetky rozhodnutia blizzu su dobre, a toto je jednoznacne jedno z tych zlych, vizualna roznorodost ziadnej hre nikdy neuskodila, ale zase ani nepriniesla dalsi zisk a tam je asi problem :wink:
Ano da sa to tak chapat, keby sa mi wowko nepacilo tak ho nehrajem, ale priznam sa nad tymto som aj tak nikdy neuvazoval.Ale je zaujimave ze podla coho posudzujes roznorodost hier, podla mna RPG hry su roznorode same o sebe.
Pacho_007 napísal:asi ee nie je tam na moju verziu 2.4.3 a ani archiv tam nie je starsich verzii....poradite mi niekto???alebo nehra niekto na takej istej verzii a ma QH ???mohol by mi to upnut niekto???pls help som zufaly :cry: :roll:
Omg sak googluj, to si taky zufaly koli kazdej hovadine alebo co?
extreme41
Light Expert
Light Expert

warlock

Príspevok od používateľa extreme41 »

prosim vas aky build si mam dat do aren na patchi 3.0.3?pre warlocka
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

A classu si mame tipnut, co? :))

Popozeraj arena teamy na eu.wowarmory.com
extreme41
Light Expert
Light Expert

mam napisane v predmete warlock ale uz som to editol
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Ale prosim Vás. Je veľmi zaujímavé, že "TOP PVP HRÁČ SVETA" má taký a taký talentový strom nastavený. Ale zasa Vám môže sadnúť iný štýl hry, použiť talent z iného stromu. Ja sa neriadim nejakými "THE BEST NUBZ-PWNING TALENT BUILD" ale podla toho, co naozaj využijem :) Veď si len prečítajte (resp. preložte) čo daný talent robí a podľa toho taktizujte 8)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: warlock

Príspevok od používateľa AXO »

extreme41 napísal:prosim vas aky build si mam dat do aren na patchi 3.0.3?pre warlocka
ak sa nemylim, tak to je wotlk ?
ak ano, tak:

http://www.wowhead.com/?itemset=-56
http://www.wowhead.com/?itemset=-40

ale najprv na to musis nasetrit honor a arena points, takze byt tebou idem najprv BG na honory(ak nemas dost) a potom areny, alebo striedavo, kazdopadne by sa ti hodilo resilience(aby ti nedavali tak casto criticaly, alebo ako by som to opisal*), critical rating(aby si daval castejsie criticaly) a spell power, aby si mal vacsi dmg)...

takze vlastne na seba nahod veci kde mas tie tri vec(resilience, critical rating a spell dmg), neskor si nakupis od arena vendora

Kód: Vybrať všetko

*Resilience is a character attribute that reduces the chance to receive critical strikes or spell critical strikes, reduces the effect of mana drain spells, reduces the damage taken from critical strikes and spell critical strikes, and reduces the damage taken from damage over time effects. 
SyZo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SyZo »

hosi, nieky funny server pre verziu 3.0.3 by s nenasiel? nikde neviem zidny njst... :cry:
extreme41
Light Expert
Light Expert

ja myslel talentovy build :D prepacte asi som to zle opisal :D cchem vediet ake talenty si mam vytlacit do aren predtym som hraval slsl locka a teraz nwm ako si to mam dat
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

extreme41 napísal:ja myslel talentovy build :D prepacte asi som to zle opisal :D cchem vediet ake talenty si mam vytlacit do aren predtym som hraval slsl locka a teraz nwm ako si to mam dat
nie ja som to len precital tak letmo a som zle pochopil(resp, neprecital dobre) :D
SyZo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SyZo »

hosi, neviete este poradit nieaky addon, kde by boli prehliadnejsie spravy ? a este nejaky, kde by sa dalo nabindovat spelly na tlacidla F1 F2 a pod...diki
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

chat si dokazec customizovat aj bez addonov, na bindy ti netreba addony...
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Sheep napísal:Omg sak googluj, to si taky zufaly koli kazdej hovadine alebo co?
kamrat keby vies kolko som googlil tak by ta hlava z toho rozbolela lebo man uz bolela velmi to mi ver.na googli som prehladal asi tak 50 stran a nic.postahoval som tolko vezii ze sa mi ani na hardisk nemestili(je sice maly :D ) .slak ma z toho trafal a takze sem nepisem len tak
Stanlezz napísal:na filefronte to je...

www.filefront.com tam si daj warcraft a to proste najdes :) su tam vsetky verzie, je tam este napr 1.8.0 aj starsie myslim :) :roll:
kamos ani za nic to tam neviem najst skus sem dat link alebo mi to posli SS-skou.diky za snahu :)
alebo inak nevie tu niekto aky addon plni taku istu ulohu ako QH???aj ked myslim ze QH sa nic nevyrovna
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

:arrow: http://uloz.to/1102045/QuestHelper.rar

tiez som ho dlho hladal kedze vsade drzia uz len verzie pre 3.0+

http://leteckaposta.cz/836452704
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Bad.boy napísal::arrow: http://uloz.to/1102045/QuestHelper.rar

tiez som ho dlho hladal kedze vsade drzia uz len verzie pre 3.0+
kamos cenim si co rois ale nevede by si to dat inde???ten zloz.to zase nejde....
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Pacho_007 napísal:kamos ani za nic to tam neviem najst skus sem dat link alebo mi to posli SS-skou.diky za snahu :)
alebo inak nevie tu niekto aky addon plni taku istu ulohu ako QH???aj ked myslim ze QH sa nic nevyrovna
je tu vsetko

PATCHE
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Stanlezz napísal:je tu vsetko

PATCHE
nech robim co robim ani za svet na filefront neviem najst QH...je tam vsetko mozne ale nie to co treba.....radsej by som prosil o reupload z toho ulozot niekde inde

//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 23:37 )
omg ludia tento clovek .:=Bad.boy=:. prisiel na moj problem s QH....diky kamo karmu mas istu :D
inak trebalo premazat cache a wtf a frci to na plne gule....pokazilo sa to asi tym ze som skusal viacej verzii a vo vacsine pripadov som nemazal ale prepisoval....omg este raz velke DIKY :D :D
dzolas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzolas »

nekdo kdo sa vyzna a hra za DK by mi mohol poradit ci su tiet talenty good na tankovanie ak nie moze mi tam porobit par zmien Dik :oops:

Kód: Vybrať všetko

http://www.wowhead.com/?talent=j0EMoZhtxtcczoGRhsst0x
Napísať odpoveď