GothaR napísal:No este sa pridam - hokejove karticky

Pozeram, ze som ich zbieral v rokoch 95-96, nastastie ma potom uz pokemoni a pogy nechytili.
Btw myslite si, ze nieco taketo(priloha) este moze mat nejaku rozumnu cenu?
Tychto kvalitnejsich karticiek Fleer Ultra mam celkom dost a nebolo by od veci spenazit to, pretoze teraz to mam iba zalozene v policke.
ale to by museli byt v dokonalom stave, nie take rozky ake maju...ale pekne...ja som toto leto pri prerabani mojej izby jaksi niekam dal tie karticky...my ked sme zbierali karticky tak sme ich zbierali podla toho aky bol hrac na nej...a bolo jedno ako karta vyzera

ja velky fanusik anaheimu ktory nikto iny nemal rad mal stale plno kariet, lebo mi ich vacsinou davali aj zadara

ach kde su casy ked som kvoli balicku pokemonov presiel cele mesto hladajuc stanok kde ich budu mat najlacnejsie (14,90Sk...

) - aj ked pokemoni boli az okolo roku 2003...ale zas na druhej strane tiez neviem preco sa v uvodnom prispevku spomina WTC ktore bolo 2001...
nikdy nezabudnem ako v zime ked som bol tretiak tusim....bola kalamita...DVA METRE SNEHU V MESTE...to bolo nieco neskutocne....podzemne bunkre meter pod snehom...uzasne nieco....kazdy den som cestou do skoly preliezol medzi blokmi celu sustavu tunelov a prisiel do skoly mokry jak mys

moju oslavu tretich narodenin mam nahratu na videu a tam som tusim ze znelku z reklamy na Kukuruku spieval cely vecer....neskutocne nieco...skusim vydolovat aspon text