"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jasné, gumotexky boli povinna vybava :-D :-D ...

... + este CHEVA, SEVA, MERKUR ... kazdy spravny konstrukter mal nieco z toho ... ked si pospominam kolko veci sa dalo z toho spravit :-)

(( btw. Kuku Ruku ... to boli tie s nalepkami ? ? ? ))

// jasné Turbo ... no milion som ich mal nalepenych na rebrinách :-)
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

kopacky boli klasika, na dedine na futbale sa vzdy vsetci chalani zisli a hralo sa az do nevidim...
tatrovka zasa bola strasne cool v zime - dali sa podla jej korby robit snehove kocky a stavat iglu :D
a k tym zbierkam..., este boli popularne aj take obrazky auticok zo zuvaciek, tusim, ze Turbo sa to volalo, alebo tak nejako :) To sa tiez rozne menilo, hlavne Camaro sa snad kazdemu zdvojovalo a viac :)
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No este sa pridam - hokejove karticky :) Pozeram, ze som ich zbieral v rokoch 95-96, nastastie ma potom uz pokemoni a pogy nechytili.
Btw myslite si, ze nieco taketo(priloha) este moze mat nejaku rozumnu cenu?
Tychto kvalitnejsich karticiek Fleer Ultra mam celkom dost a nebolo by od veci spenazit to, pretoze teraz to mam iba zalozene v policke.
Prílohy
Ten Patrick Roy je na holografickej karticke.
Ten Patrick Roy je na holografickej karticke.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

GothaR napísal:Btw myslite si, ze nieco taketo(priloha) este moze mat nejaku rozumnu cenu?
Tychto kvalitnejsich karticiek Fleer Ultra mam celkom dost a nebolo by od veci spenazit to, pretoze teraz to mam iba zalozene v policke.
Podľa mňa by si s tým mal ešte počkať a hodnota tých kartičiek môže porásť. Na ebay.com si zadaj hockey cards - zdá sa, že ich niekto predáva a niekto aj kupuje. Ale odlož si ich na nejaké tmavé a suché miesto, najlepšie aj do vákua :) aby sa ti nepoškodili a nevybledli.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Lub0$ napísal:Ja si pamatam take platene kopacky, boli cierne so zltym.....a mal to skoro kazdy :)
u nas u cinanov este stale take predavaju :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

JaJeNiektoIny napísal:Podľa mňa by si s tým mal ešte počkať a hodnota tých kartičiek môže porásť. Na ebay.com si zadaj hockey cards - zdá sa, že ich niekto predáva a niekto aj kupuje. Ale odlož si ich na nejaké tmavé a suché miesto, najlepšie aj do vákua :) aby sa ti nepoškodili a nevybledli.
Dik za tip, pozeram, ze tie zlate Fleer ultra idu od 1 po 300 dolarov v zavisloti na hracovi :shock:
Inak uskladnene su vo fotoalbume a za tych 12-13 rokov nevyzeraju, ze by stratili nieco zo svojej kvality :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

heh ..minule som nasla kdesi zapotroseny ten album na zbieranie samolepiek z kuku ruku.:D ... jj vy ste zbierali hokejové karticky a my baby farebne papieriky s roznymi motivny, alebo servitky.:D
ficali sme na Spice girls a Backstreet boys a George Michael mi este nepripadal ako uchyl.:D na diskotekach sme tancovali v kruhu a make up nam nic nehovoril..:P nosili sme pletene farebne svetre so zajacikmi po surodencoch a boli sme ostrihany podla misticky( serblika :D )
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A kazdu nedelu doobeda sme cumeli na Terezku a jej ''Cágo Bélo, Silenci'' :D
A ked si spomeniem s odstupom casu, co vyvadzala pred tou kamerou, tak mam dojem, ze uz v tej dobe na niecom ficala.

A na kuku ruku mam tiez dobru spomienku. Raz nam oco doniesol domov celu skatulu plnu napolitaniek a my sme sa na to vrhli so segrou a vsetko hned porozbalovali, povyberali nelepky a ked to mama zbadala, tak skoro zosalela. Plna skatula napolitaniek bez obalov a obaly vsade okolo po zemi :lol:
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Neviem si predstaviť, ake budu mat deti v buducnosti detstvo. Pri citani tejto temy som zacal mat pocit ze mam aspon 200 rokov a pritom som este nemal 19 :) . Krasna, no aj trochu hroziva nostalgia...

To Wishmaster: super tema, po dlhom case taka, ktoru som cital dlhsie ako par sekund
BTW: az teraz som si vsimol, ze sie tiez zo SNV :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja sledujem zmenu doby podla mladsieho brata. Ked si spomeniem, ze v lete sme behali po vonku od rana do vecera a nechceli sme ist spat lebo vonku bolo perfektne a vzdy bolo co robit (hlavne ked prisli nejaki turisti, a ked sme boli starsi nejake kamaratkine sesternice na prazdniny :) ,a v zime tie nekonecne sankovacky a gulovacky a kazdy den minimalne 4 hokejove zapasy ked sa vyliala vody na polia a zamrzlo to ( a tiez sesternice kamaratok a kamaratov :) ) ...... a dnesna mladez ? Vonku idu iba vecer aj to sadnut niekde do baru, alebo robit bordel a sprejovat " tazke graffiti" alebo len tak chatuju po nete a cele dni presedia dnu...... KAM TO SPEJE ? Niekedy by som sa chcel vratit o par rokov dozadu...
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

dnesna mladez uz je skazena, nechcem si ani predstavit co to bude o take 2 generacie :)

proste detstvo bolo faaakt super ;)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ludia ale toto je uz fakt akosi divne ked pridem von tak akurat ideme niekam do baru kecame a vsetci sa rozchadzaju o mnoho skor ako predtym proste uz neni o com kecat baby su vecne divne a maju svoje emo vylevy / "komplex menejcennosti-divnosti" ved toto som v zivote nevidel vzdy som musel prehovarat rodicov aby ma este nechali vonku a stale sme sa o niecom rozpravali a teraz kazdu akurat sedi fajci/pije a obcas sa o nieco rozprava a raz za cas sa zasmeje to je vsetko proste neni o com vsetko za nas povie wow/pokec nechapem tomu uz chodievam domov o mnoho skor ako niekedy.mozno ze by boli lepsie stare casy ako toto bud sa bavi o tej ktorej akcii/hre a inak uz o nicom zda sa ze dnes je to uz fakt ine ako niekedy
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

pamätáte ako sme ako malí kukali na Od Kuka, do Kuka a bola to večná dilema či ísť s rodičmi do kostola/niekam von alebo ostať doma a pozerať víkendové ranné rozprávky? Gumkáči, Pilot Balú, Káčerovci...

Pogy boli fajn, pamätám ako sme ich v škole ilegálne mastili a učky to vždy hrozne hnevalo :D A s kamošom som na chalupe bol vonku vždy pkiaľ sme vládali behať..

A ke%d som dostal walkman (na kazety) tak som od radosti plakal... a obľubené kapely boli Iné Kafe (album obsahujúci pieseň Ráno...) a Elán, no skôr už tak ku koncu 90tych rokov...

Som zvedavý ako takúto tému založia dnešné deti... :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

GothaR napísal:No este sa pridam - hokejove karticky :) Pozeram, ze som ich zbieral v rokoch 95-96, nastastie ma potom uz pokemoni a pogy nechytili.
Btw myslite si, ze nieco taketo(priloha) este moze mat nejaku rozumnu cenu?
ale to by museli byt v dokonalom stave, nie take rozky ake maju...ale pekne...ja som toto leto pri prerabani mojej izby jaksi niekam dal tie karticky...my ked sme zbierali karticky tak sme ich zbierali podla toho aky bol hrac na nej...a bolo jedno ako karta vyzera :) ja velky fanusik anaheimu ktory nikto iny nemal rad mal stale plno kariet, lebo mi ich vacsinou davali aj zadara :lol: ach kde su casy ked som kvoli balicku pokemonov presiel cele mesto hladajuc stanok kde ich budu mat najlacnejsie (14,90Sk... 8) :lol: ) - aj ked pokemoni boli az okolo roku 2003...ale zas na druhej strane tiez neviem preco sa v uvodnom prispevku spomina WTC ktore bolo 2001...
nikdy nezabudnem ako v zime ked som bol tretiak tusim....bola kalamita...DVA METRE SNEHU V MESTE...to bolo nieco neskutocne....podzemne bunkre meter pod snehom...uzasne nieco....kazdy den som cestou do skoly preliezol medzi blokmi celu sustavu tunelov a prisiel do skoly mokry jak mys :D
moju oslavu tretich narodenin mam nahratu na videu a tam som tusim ze znelku z reklamy na Kukuruku spieval cely vecer....neskutocne nieco...skusim vydolovat aspon text :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja mam tiez doma cely album s kartickami, pamatam sa, mal som Haska na takej lesklej modrej karticke, teda s takym modrym lesklym ramom, a Hasek to bol vtedy pojem.....a este k tomu ta modra karticka sa cenila ovela viac....no a ja som bol vtedy taky zasran, co som ani nepoznal hracov.....tak ma chlapci na sidlisku pekne oje*abrali.......dali mi celu kopku kadejakych starych karticiek a ja som im dal tu modru karticku s Haskom.....potom mi nejaka dobra dusa povedala, ze som spravil kktinu, tak som prisiel domov a plakal som :(
A sralo ma to potom este pekne dlho....
Gothar
Moderátor
Moderátor

mirak2: no je mi jasne, ze za tie svoje nebudem dostavat 100$, ale bol by som rad, keby sa dal cely album predat tak za 20 € :) Nech mam aspon na pivo.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

mirak2: pokemoni sa zbierali uz v roku 2000, lebo to som este chodil do 3-4 rocniku :D to si pamatm
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

[quote="Stoporko"]pamätáte ako sme ako malí kukali na Od Kuka, do Kuka a bola to večná dilema či ísť s rodičmi do kostola/niekam von alebo ostať doma a pozerať víkendové ranné rozprávky? Gumkáči, Pilot Balú, Káčerovci...

jj rozprávky ráno, vstávala som o šiestej ráno aby som to videla. a kakavko k tomu :)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

Edo Shinoda napísal:mirak2: pokemoni sa zbierali uz v roku 2000, lebo to som este chodil do 3-4 rocniku :D to si pamatm
nezabudnem ako maly ked som premeskal pokemonov ako som plakal :lol:
Napísať odpoveď