tvrdas napísal: ona pride na to o co prislauz sa jej ani neozyvam ani nic
bude najlepsie
echtvrdas napísal:takzevcera pred silvestrom som sa nasral a napisal som jej
tvrdas napísal: ona pride na to o co prislauz sa jej ani neozyvam ani nic
bude najlepsie
echtvrdas napísal:takzevcera pred silvestrom som sa nasral a napisal som jej
ver tomu nechaj to tak ak chce tak sa ozve ak nie nestojí ti zato trápenie. tiež patrím do takéhoto klubu a tiež som si to prežil takže viem čo zažívaš, no snaž sa myslieť na niečo iné, robota kamoši len nie na ňu inak sa zblázniš , život ide dalej....tvrdas napísal:je tazke tomu neverit ked mi povie do oci ze ma lubi a ze chce proste byt sama nejaky cas, snazim sa jej uz nevtierat.. robil som to 2 tyzdne a nezabralo tak to skusim nechat tak
heh chlap zacne byt verny, az ked pride na to, ze mu vlastne zenska o ktoru prave prisiel uplne vyhovovala ...Haslerka napísal:boze aj ja chcem takeho verneho chlapa!
18tkam hrabe,stavaju sa z nich dospelacky, sam tym prejdes a uvidis,co je to za male peklotvrdas napísal:jej ja som fakt 16 rocny kkt ktory sa aj tak spravano vazne ja som jej vynadal tak ze sa somnou nebavila 2 dni, nic ani nedvihala mobil neodpisovala proste nic.. a teraz si uz len prezvaname a zdravime sa teda ak ju stretnem co sa stava velmi malo... vcera som snou volal vyse hodky a asi je to tak ze vie co chce ale ja sa musim zmenit.. spravam sa niekedy ako idiot ako male decko ale to som chytil od nej a zrazu chce byt velka.. ked som sa jej opytal ci ma lubi stale tak sa strasne rozplakala a potom povedala ze ANO... necham to teraz tak budem si drzat odstup nekomunikovat, len prezvanat... Nas vztah bol krasny do chvile kym ma nezacala klamat aby som sa nehneval a bol pokoj ale uz ma nedokazala klamat tak sa somnou rozisla... bude len pre nu dobre ked pociti ake je to byt sama... vsetko co som urobil mi odpustila aj ja jej ale viete ake je to ked si baba zmysli nieco a ona si zmyslela ze chce byt sama, je to aj kvoli skole lebo tento rok maturuje..