baba ma nechala pre somarinu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Jirayima
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jirayima »

tvrdas napísal: ona pride na to o co prisla :D uz sa jej ani neozyvam ani nic :D bude najlepsie
tvrdas napísal:takze :D vcera pred silvestrom som sa nasral a napisal som jej
ech :D ani ty nevies co poriadne chces preco to ma vediet ona?ale suhlasim inak z nazormi vyssie uvedenymi,kasli nanu,o mesiac ani ty nebudes vediet kto to je...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja by som ju na zaver este fajne pretiahol aspon :D
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

pershing :smt023
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To by si sa na ten zaver musel najprv dostat persho :P
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

aj ja :D len keby sa dalo :D

//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 13:03 )
momentalne je to tak ze ma odmietla uz asi minimalne 5 krat.. ona chce byt teraz naozaj sama.. mozno som k**** ale povedal som jej ze pockam kolko bude treba, ze kvoli takej somarine, ze chce byt sama sa jej nevzdam.. mozno ste niekedy stretli babu ktora bola pre vas strasne vynimocna a nikdy by ste sa jej nevzdali.. :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Hej taku babu som stretol. sice povedala ze je koniec. ale stale sa nevzdavam a davam tomu nadej. lebo naozaj nikdy nemoze vediet ci jej enzacnem chybat. alebo ci sa nezamiluje zasa
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

tvrdas a kvoli tomuto ta bude nenavidiet uvidis,budes jej furt vyvolavat,nenechaj ju zit...rozmyslaj ako to asi dopadne

:roll: viem ako sa citis lebo som si tym uz presiel,ale proste "nie"neznamena "potrebujem cas" alebo "neviem co ktebe citim" proste ti dala jasne najavo ze ta nechce...tak co tu este riesis...
pershing
Guru
Guru

jj zabudni nato, to ze je vynimocna si len ty namyslas...
fabo: nehraj prazskeho sraca :D
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

je tazke tomu neverit ked mi povie do oci ze ma lubi a ze chce proste byt sama nejaky cas :(, snazim sa jej uz nevtierat.. robil som to 2 tyzdne a nezabralo tak to skusim nechat tak :(
racto
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa racto »

tvrdas napísal:je tazke tomu neverit ked mi povie do oci ze ma lubi a ze chce proste byt sama nejaky cas :(, snazim sa jej uz nevtierat.. robil som to 2 tyzdne a nezabralo tak to skusim nechat tak :(
ver tomu nechaj to tak ak chce tak sa ozve ak nie nestojí ti zato trápenie. tiež patrím do takéhoto klubu a tiež som si to prežil takže viem čo zažívaš, no snaž sa myslieť na niečo iné, robota kamoši len nie na ňu inak sa zblázniš , život ide dalej....
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Staci ti ak sa budes olizovat s druhou :D a velmi lachko na nu zabudnes :D a nebudes mysliet :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

boze aj ja chcem takeho verneho chlapa!
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Haslerka napísal:boze aj ja chcem takeho verneho chlapa!
heh chlap zacne byt verny, az ked pride na to, ze mu vlastne zenska o ktoru prave prisiel uplne vyhovovala ...

... inak naco to silite zbytocne ? nechce, tak nechce, vy tiez nieste povinni chcet kazdu :roll: akurat tu bude o vas dalsia tema, kde budete vyfarbeni ako zairlivy a odsudeniahodny doterny byvaly ...
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mne vyhovovala aj predtym ale zato ze je naivna a sprosta si z toho teraz uz nic nerobim...
pershing
Guru
Guru

spravne, je*at na nu :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hm, zaujimave citanie :P skoda ze si skusil vsetko. Mal si skusit bud jednu taktiku, alebo druhu. Nie vtierat sa jej 2 tyzdne a potom to mat na haku. I ked tazko povedat, co dievcatu viri v hlave. Mesiac na rozmyslenie ? NO COMMENT keby chcela, tak pride za tebou na kolenach ta prosit, aby si sa k nej vratil, ked ta tak " strasne lubi" a keby ta nechcela, tak kasle na teba a najde si druheho. Takze diagnoza je jasna : NEVIE CO CHCE :) a preto musis zobrat iniciativu do vlastnych ruk. Ja na tvojom mieste by som isiel k nej a rozpraval by som sa s nou dovtedy kym by nepovedala ANO alebo NIE a nie" o mesiac ti dam vediet, ako som sa rozhodla...."
Ja ked som sa rozisiel s frajerkou a tak som sa nad tym zamyslel, a zistil som, ze to, ze ju nelubim som si len nahovaral, tak som bol na druhy den hned rano u nej aj s ruzou a zachranil som to :P co uz, stava sa :D
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jej ja som fakt 16 rocny kkt ktory sa aj tak sprava :D no vazne ja som jej vynadal tak ze sa somnou nebavila 2 dni, nic ani nedvihala mobil neodpisovala proste nic.. a teraz si uz len prezvaname a zdravime sa teda ak ju stretnem co sa stava velmi malo... vcera som snou volal vyse hodky a asi je to tak ze vie co chce ale ja sa musim zmenit.. spravam sa niekedy ako idiot ako male decko ale to som chytil od nej a zrazu chce byt velka.. ked som sa jej opytal ci ma lubi stale tak sa strasne rozplakala a potom povedala ze ANO... necham to teraz tak budem si drzat odstup nekomunikovat, len prezvanat... Nas vztah bol krasny do chvile kym ma nezacala klamat aby som sa nehneval a bol pokoj ale uz ma nedokazala klamat tak sa somnou rozisla... bude len pre nu dobre ked pociti ake je to byt sama... vsetko co som urobil mi odpustila aj ja jej ale viete ake je to ked si baba zmysli nieco a ona si zmyslela ze chce byt sama, je to aj kvoli skole lebo tento rok maturuje..
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

tvrdas napísal:jej ja som fakt 16 rocny kkt ktory sa aj tak sprava :D no vazne ja som jej vynadal tak ze sa somnou nebavila 2 dni, nic ani nedvihala mobil neodpisovala proste nic.. a teraz si uz len prezvaname a zdravime sa teda ak ju stretnem co sa stava velmi malo... vcera som snou volal vyse hodky a asi je to tak ze vie co chce ale ja sa musim zmenit.. spravam sa niekedy ako idiot ako male decko ale to som chytil od nej a zrazu chce byt velka.. ked som sa jej opytal ci ma lubi stale tak sa strasne rozplakala a potom povedala ze ANO... necham to teraz tak budem si drzat odstup nekomunikovat, len prezvanat... Nas vztah bol krasny do chvile kym ma nezacala klamat aby som sa nehneval a bol pokoj ale uz ma nedokazala klamat tak sa somnou rozisla... bude len pre nu dobre ked pociti ake je to byt sama... vsetko co som urobil mi odpustila aj ja jej ale viete ake je to ked si baba zmysli nieco a ona si zmyslela ze chce byt sama, je to aj kvoli skole lebo tento rok maturuje..
18tkam hrabe,stavaju sa z nich dospelacky, sam tym prejdes a uvidis,co je to za male peklo :)
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja viem.. aj viem ze ma stale lubi ale ked si cosi baba zmysli tak je to tak.. povedala mi ze sa jej mam ozvat ked dospejem a budem sa spravat ako ona chce :)
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Haslerka napísal:18tkam hrabe,stavaju sa z nich dospelacky, sam tym prejdes a uvidis,co je to za male peklo :)
a to som si myslel ze puberta je peklo
Napísať odpoveď