a tak mam slabsiu verziu M8 - iPhone
tak som zvedavy, ako sa mu bude darit. ake bude dosahovat realne vysledky, ci zvlada grafiku na tom obrovskom displayi... atd..
a uvidime co bude o rok aj 10 mesiacov a co si vezmem potom
clanok napísal:Input Method:
iPhone = Apple patented Multi-touch
M8 = Standard touchscreen
Operating System:
iPhone = Mac OS X Mobile
M8 = Windows CE 6.0
brothers in armspaychi napísal: ku prikladu kvalitne hry typu brothers in arms, programy typu office, nejaky univerzalny player ako VLC atd.
iphone je tu sice 2 roky, ale appstore je tu ani nie rok a za ten rok sa tych aplikacii urodilo neurekompaychi napísal:ach jaj, vedel som ze mi presne toto niekto napise.
ako som hovoril, ja mam MEIZU AJ IPHONE.
a obidva VELMI vyuzivam,
mam aj brothers in arms aj quickoffice ale ja som poukazoval na to ze to su prakticky uplne nove veci ktore vysli len nedavno, stale sa vyvijaju a iphone uz je tu 2 roky! a stale ich nie je dostatok(podotykam naozaj kvalitnych). na iphone urcite este tolko kvalitnych programov a hier ako na WM nieje a za tym si stojim.
poriadny prehravac typu VLC chcem, pretoze ma nebavi vsetko si konvertovat na h264, nejde mi o ziadne ine funkcie ktore by mal mat vylepsene na rozdiel od mobileplayera...
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 18:16 )
nehovoril som o gamingu na obycajnom WM ale na MEIZU, ten je uplne ako iphone akurat ma lepsi display, viac ramky, silnejsi procesor atd. a hlavne WINDOWS..
MEIZU MA MULTITOUCH AJ AKCELEROMETRE!
ziadny rozdiel teda v gamingu na iphone a meizu nie je, takze si ma asi nepochopil
ale zaspal, iphone os sice nie je konkurencia pre WM, ale taky RIM alebo palm urcite ano a tie systemy idu stale vpred narozdiel od WM ktore stagnujeD!eSel_78 napísal:Apple nezmenil vsetky YouTube videa, to nie je pravda, tak isto nie je pravda, ze je system absolutne volny, WM nezaspal na vavrinoch, je urceny pre uplne inych uzivatelov ako iPhone. iPhone mam, ale niekedy mi tie reci ,,zastancov" lezu na nervy.