EMGETON M8/MEIZU M8

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja som dlho sledoval a dlho cakal.. no prisiel cas noveho pausalua noveho telefonu...
a tak mam slabsiu verziu M8 - iPhone ;-)
tak som zvedavy, ako sa mu bude darit. ake bude dosahovat realne vysledky, ci zvlada grafiku na tom obrovskom displayi... atd..
a uvidime co bude o rok aj 10 mesiacov a co si vezmem potom :-D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

nema niekto specifikacie tohoto telefonu? vsetky clanky ktore som nasiel su z 2007 roku a preto su uz asi neaktualne
inak telefon by to mohol byt dobry, ale 2 veci by mi neskutocne vadili
clanok napísal:Input Method:
iPhone = Apple patented Multi-touch
M8 = Standard touchscreen

Operating System:
iPhone = Mac OS X Mobile
M8 = Windows CE 6.0
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ten telefon bude ako vsetko od emgetonu resp. meizu hardwarovo velmi schopny avsak s totalne doyebanym softwarom. Na to by som stavil vsetky svoje peniaze.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

M8 ma tiez multidotykovy displej

Networks: GSM/GPRS 850, 900, 1800, 1900 MHz

Dimensions: 108mm x 59mm x 12mm (H x W x T)

Weight: 118 grams

Processor: ARM11 667MHz+

Display: 3.4", 16600K, 720x480 pixel resolution, capacitive touchscreen LTPS TFT-LCD

PC Interface: USB 2.0 Ultra Fast Data Transfer

Flash Memory: 8 or 16 GB of flash NAND

Internal Memory: 256 MB

Operating System: Meizu OS (Based on Windows CE 6.0)

Video Playback: AVI, FLV, MPEG-2, RM(VB), MPEG-4/H.263/H.264 at 30FPS

Camera: 3.2 megapixel, auto-focus. Video recording in 320x240, or 640x480 resolution (framerate not specified).

Battery: 1200 mAh Li-ion

Support For:
Bluetooth 2.0
802.11b/g WiFi
Line-out
GPS (via Bluetooth add-on)
Multi-touch
Additional Features:
Light sensor
Tilt and movement sensor
Stopa
King
King

som akurat pozeral video ( ) a musim skonstatovat:
na jednej strane ide rychlejsie a sviznejsie ako ostatne mobily s windows mobile, HW ma dost dobry, ovladanie ako na iphone= velmi dobre
ale zase mi to neda, je to uplne najvernejsia kopia iphonu aku som kedy videl :lol: az na mensie zmeny je to uplne to iste
paychi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa paychi »

__
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

na iphone ze nie je tolko programov a hier? :D
30000+ ti nestaci? je ich tak vela, ze ani neviem, ktore sa mi oplatia stiahnut
myslis tento za 315usd? http://tinyurl.com/qkkmrp :P
paychi
Novice
Novice

__
Stopa
King
King

paychi napísal: ku prikladu kvalitne hry typu brothers in arms, programy typu office, nejaky univerzalny player ako VLC atd.
brothers in arms
office
a s tym vlc mas pravdu, uz som dlho nepocul o pokroku co sa tyka iphone verzie, ale aj tak by som si ho neinstaloval, ipod aplikacia ma vsetky potrebne funkcie co mi treba plus nieco navyse
ps: "gaming" na WM vs gaming na iphone
paychi
Novice
Novice

__
Stopa
King
King

paychi napísal:ach jaj, vedel som ze mi presne toto niekto napise.
ako som hovoril, ja mam MEIZU AJ IPHONE.
a obidva VELMI vyuzivam,
mam aj brothers in arms aj quickoffice ale ja som poukazoval na to ze to su prakticky uplne nove veci ktore vysli len nedavno, stale sa vyvijaju a iphone uz je tu 2 roky! a stale ich nie je dostatok(podotykam naozaj kvalitnych). na iphone urcite este tolko kvalitnych programov a hier ako na WM nieje a za tym si stojim.

poriadny prehravac typu VLC chcem, pretoze ma nebavi vsetko si konvertovat na h264, nejde mi o ziadne ine funkcie ktore by mal mat vylepsene na rozdiel od mobileplayera...

//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 18:16 )
nehovoril som o gamingu na obycajnom WM ale na MEIZU, ten je uplne ako iphone akurat ma lepsi display, viac ramky, silnejsi procesor atd. a hlavne WINDOWS..

MEIZU MA MULTITOUCH AJ AKCELEROMETRE!
ziadny rozdiel teda v gamingu na iphone a meizu nie je, takze si ma asi nepochopil
iphone je tu sice 2 roky, ale appstore je tu ani nie rok a za ten rok sa tych aplikacii urodilo neurekom
a to, ze vznikli nedavno (i ked brothers su tu uz par mesiacov ak sa nemylim) nic nemeni na tom, ze existuju, ty si v svojom prispevku poprel existenciu niecoho takeho
s tym, ze ich je kvantitativne viac na WM suhlasim, ale do roka ich iphone dobehne a predbehne bez pochyb (a za tym si stojim)
a ta konverzia nie je nutne zlo, asi pred rokom som mal pozicane HP s WM a videl som aky "pozitok" je mat nekonvertovane video a potom napriklad seekovat, taktiez netreba nutne h264, obycajna mp4 sa konvertuje 3x rychlejsie
a ku tomu multitouchu na meizu: napis 3 hry na urovni mnou predstaveneho NFS, ktore podporuju multitouch a mozes ich hrat na meizu, som uprimne zvedavy
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mne to konvertovanie neprekaza
pouzivam posledne Badaboom, ktore vyuziva GPU a Death Race 720p mi prekonvertovalo za 28minut, co je celkom rychlo ... :)
k tym kvalitnym hram ... ale su, su, len treba hladat
zachvilku vyjdu taky wormsovia, neskor C&C ...
paychi
Novice
Novice

__
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to je fakt, ze apple tou svojou politkou to cele doje***... a na meizu som dlho striehol a slintal som, ze jaky fajn fon...ale tak ajfon ho u mna predbehol a nelutujem :)
paychi
Novice
Novice

__
Stopa
King
King

povodne som chcel pisat zbytocne dlhy prispevok ale skratim to, ano, vniektorych bodoch som sa mylil, ospravedlnujem sa, doslo k nepochopeniu na mojej strane
ale napriklad co sa aplikacii tyka, tak finger-friendly aplikacii ma iphone viac kvantitativne aj kvalitativne, koniec koncov, mal head start

tie videa mozu naozaj niekomu chybat, ale napriklad ja (rovnako ako kazdy koho poznam) uz zvyknem pozerat len videa na youtube(plus nejake ine video-hostingy) a klasicke DVD/divx a pod filmy/serialy ktore uz treba konvertovat, ine videa som nestretol uz asi 7 rokov

a co sa tyka vacsieho potencialu tam silne nesuhlasim, mozno v HW ano, ale OS to zraza na zem, WM zaspal na vavrinoch a konkurencia (nie nutne iphone) ide milovymi krokmi vpred

inak FW 3.0, rovnako ako kazdy iny FW je na iphone zadarmo, plateny je iba na ipod touch
paychi
Novice
Novice

__
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Apple nezmenil vsetky YouTube videa, to nie je pravda, tak isto nie je pravda, ze je system absolutne volny, WM nezaspal na vavrinoch, je urceny pre uplne inych uzivatelov ako iPhone. iPhone mam, ale niekedy mi tie reci ,,zastancov" lezu na nervy.
paychi
Novice
Novice

__
Stopa
King
King

D!eSel_78 napísal:Apple nezmenil vsetky YouTube videa, to nie je pravda, tak isto nie je pravda, ze je system absolutne volny, WM nezaspal na vavrinoch, je urceny pre uplne inych uzivatelov ako iPhone. iPhone mam, ale niekedy mi tie reci ,,zastancov" lezu na nervy.
ale zaspal, iphone os sice nie je konkurencia pre WM, ale taky RIM alebo palm urcite ano a tie systemy idu stale vpred narozdiel od WM ktore stagnuje
Napísať odpoveď