Far Cry 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nema mi niekto poslat save priblizne niekde okolo 16-20 % hry ?? pretoze hra mi dako zblbla a neda sa mi strielat,skakat a menit zbran jednoducho neviem co s tym nepomohol ani reinstal ani patch 1.02
dik
/
dakujem pekne vyskusam dal by som ti aj k+ za pomoc ale mam zablokovane udelovanie/prijmanie...
dik
/
dakujem pekne vyskusam dal by som ti aj k+ za pomoc ale mam zablokovane udelovanie/prijmanie...
tak nikto mi nepomoze s tymto?
zdravim poradte vsetko nainstalujem a ked chem spustit hru mi napise ze ma zastarale drivere ked to odkliknem tak spusti hru ale ide len zvuk obraz nie:/ potom som nainstaloval najnovsi driver grafiky a tu tabulku uz nevyhodi ale robi to iste ze ide iba zvuk bez obrazu ako to odstranit? dakujem
grafiku mam ATI radeon x800 GTO
zdravim poradte vsetko nainstalujem a ked chem spustit hru mi napise ze ma zastarale drivere ked to odkliknem tak spusti hru ale ide len zvuk obraz nie:/ potom som nainstaloval najnovsi driver grafiky a tu tabulku uz nevyhodi ale robi to iste ze ide iba zvuk bez obrazu ako to odstranit? dakujem
grafiku mam ATI radeon x800 GTO
problem
cawte mam problem ked som to nainstaloval tak sa mi pustil automaticky patch a patchlo to na v 1.02 ale nefunguje mi to ako keby nebol crack alebo neviem co ked to pusti nabehne cierny screen a potom sa vrati zase naspat do winu a samo sa to vypne viete mi pomoct pls? grafiku mam hd4870 a ram 4gb
Re: problem
no ono ked si to crackol a potom sa ti to patchlo tak to prepísalo ten crack,skús tam dať crack na verziu hry 1.02 malo by to ísť ak ne tak nvmWyktor napísal:cawte mam problem ked som to nainstaloval tak sa mi pustil automaticky patch a patchlo to na v 1.02 ale nefunguje mi to ako keby nebol crack alebo neviem co ked to pusti nabehne cierny screen a potom sa vrati zase naspat do winu a samo sa to vypne viete mi pomoct pls? grafiku mam hd4870 a ram 4gb
:(
hmm patch na v 1.02 nieje aspon som ho nenasiel
patch 1.02 je len treba hladat. ale naco ti je ked sa sam updatoval? tak tam vloz este raz crack a musi ti to ist. ak nie tak nanovo instalacia a az nakonci vkladaj crack. tu hru som instaloval x-krat a vzdy isla a to som skusal rozne cracky kvoli cestine.
uz som vyskusal vsetko a aj tak mi to nefunguje resp. nedaju sa prijimat ukoly. pls poradte
Far Cry 2: Problém s crosshairom
Mám taký menší problém nainštalujem hru a spustím ju, normálne hrám a po chvíli hrania keď hru uložím a vypnem a potom znovu zapnem a loadnem hru, tak mi pri jej opetovnom spustení chýba na zbraniach crosshair, neviete niekto ako tento problém odstránim?? Potrebujem nejaký patch, alebo niečo iné?
ssd
cawte ked chcem hrat far cry 2 mp tak potrebujem pri vitvarani profilu ten isti cd key aky so pouzil pri instalacii lebo skusal som niake a tie nesli a ten co som pouzil uz neviem
Re: ssd
ak mas original tak cd key je prilozeny v krabici s hrou, a ked mas hru stiahnutu ako warez tak mp ti pravdepodobne nepojde, nwm ci su cracknute serveryskvido napísal:cawte ked chcem hrat far cry 2 mp tak potrebujem pri vitvarani profilu ten isti cd key aky so pouzil pri instalacii lebo skusal som niake a tie nesli a ten co som pouzil uz neviem