ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

v niecich ociach to hra mozno dokonalo, v niecich zase uplne chabo
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

fico je bud neskutocny hajzel, alebo fakt chce ludom dobre, a robia z neho hajzla, ako robili aj z meciara, a vobec z kazdeho komu slo o dobro ludi a nie o plne vrecka politikov..
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

beardie asi je to o subjektivnych pocitoch ako som uz pisal mam z neho dobry pocit asi taky ze nehrabe(az tak vela ako iny)pre seba...ale mozno sa mylim ktovie :) student to dokaze tazko posudit ked len velmi malo veci z politiky sa ho tyka...a je to podla mna tak ze nadavaju nanho ti ktorym jeho zakony "ublizuju a druhy zasa opacne...takze jedni tak druhi onak :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Dufam, ze si tym nechcel povedat, ze Meciar bol dobry a hajzla z neho iba vsetci robili ::D:D:D ved tento "otec naroda" si zasluzi byt obeseny za gule, za to co urobil pre tento stat.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Makovnik napísal:Dufam, ze si tym nechcel povedat, ze Meciar bol dobry a hajzla z neho iba vsetci robili ::D:D:D ved tento "otec naroda" si zasluzi byt obeseny za gule, za to co urobil pre tento stat.
zdielam presne opacny nazor.. cakam k- :D
//makovnik nepovedal som ze od teba :D ale vzdy sa najdu individua.. *** censored by mod- neodrbavaj ***
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

K- nedostanes, nevidim dovod. Je to tvoj subjektivny nazor... to akokeby som ti vynadal za to, ze sa ti napr. nepaci zelena farba.

Aj ked kazdopadne netusim, co ta k tomu vedie, ci su to nejake zistne dovody, ci rodinna anamneza, ci ine sympatie...je mi to zahadou :)
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nie len slayovi ale aj ostatnym...proste vsetci to maju z televizie a zo sprostych casopisov ako SME...nechaju sa tym ovplyvnit a do polityky sa rozumia velke h...o ako aj ja
Ale kazdy len bude opakovat co niekde cital a videl v spravach...je to az komicke...treba sa aj zamysliet kto tie media financuje ci niesu ovplyvnene tou ci onou politickou stranou a nie len opakovat ako papagaj nazor nejakych medii ktore ovplyvnuju nasu mienku
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

prave preto treba mat prehlad zo vsetkych smerov, aj z TA3 aj zo SME a potom si utvorit vlastny nazor
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

brainwirm napísal:fico je bud neskutocny hajzel, alebo fakt chce ludom dobre, a robia z neho hajzla, ako robili aj z meciara, a vobec z kazdeho komu slo o dobro ludi a nie o plne vrecka politikov..
Presne tak meciar chcel pre nas blahobyt a dobro preto si postavial elektru :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no jo no.. kazdy len tu sku**** elektru vytahuje aj taknikto v skutocnosti nevi ako to bolo ani sa to nedozvie..
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nemusime vytahovat len elektru, staci si pripomenut ludi, ktori pofiderne zbohatli, napr. velmi znami Monesterovci, co by biele kone, alebo si niekto mysli, ze tak sprosta zenska s neschopnym hudobnikom by zarobila take miliony?? Dalej si mozeme pripomenut VSZ, ktora takmer padla na rit a prislo by o pracu takmer 25000 ludi, kedze tak hlupy management hadam nebol nikdy na celom slovensku a mozeme ist aj dalej....
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

si pozrite poslednú (alebo predposlednú, už neviem presne) diskusiu Na telo kde bol súdruh Fico...Akonáhle naňho Puškárová zatlačila, už sa mu to nepáčilo a rozprával OD VECI...Proste žiaden zázrak to nie je, je to obyčajný populista (to by som mu ešte odpustil) a klamár.. :evil:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

GothaR napísal:Pinhead: Labuda tie dve zeny zabil preto, lebo boli blbe a stali pred zvodidalmi namiesto toho, aby stali za nimi, keby boli za nimi, nic by sa im nestalo.
labudu uznal sud vinnym a dostal 10 mesiacov s podmienecnym odkladom na 30 mesiacov. dalej, on tie dve zeny ani nevidel. na to, ze ich sepalil ho upozornil az dalsi vodic. ked je niekto maly, gulaty a ktomu slepy nech radsej za volant nesada!
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

FICO abo DZURINDA obaja su taki isti blbci. Ved cela SVK politika je smiesna, stale su v nej ti isti ludia, len si po kazdych volbach prehadzuju miesta. daktori nemaju ani vzdelanie na to aby tam "robili" a tak to aj niekedy vyzera.
Najlepsie su zasadnutia parlamentu, ked hlasuju o niecom. Polka ludi sa bavi s mobilom abo cita alebo cumi do blba a nikto nedava pozor o com sa tam rozprava. a za toto dostavaju plat ? tak sa necudujem, ze preco nevzdelanci idu do parlamentu. lahko zarobene peniaze.
jedine co im ide vynikajuco je hadanie sa a zosmiesnovanie. ale hlavne, ze kazdemu ide o to iste. aspon to tak hovoria. nie zeby spojili sily a hlavy a daco rozumne navrhli co bude mat prospech pre krajinu ale hlavne pre ludi zijucich v nej. ale oni sa len hadat budu. su trapni vsetci do jedneho.
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Je to aj tak uplne jedno kto tam je ci je to dzurinda alebo fico alebo kto...ludia sa tu vadia koli uplnym SOMARINAM...radsej keby sa zamerali na skutocny problem a tym su PENIAZE a cela posrana ekonomia a ekonomika...a to nielen na slovensku ale na celom svete vzdy budu chudobni a bohati vzdy tu budu bezdomovci a ti co nemaju co jest je jedno kto tam je...

http://www.paradigma.sk/redakcny_system ... php?id=142
Odporucam precitat nieco bodobne odznelo aj v zeitgeiste!
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

hirwils napísal:Je to aj tak uplne jedno kto tam je ci je to dzurinda alebo fico alebo kto...ludia sa tu vadia koli uplnym SOMARINAM...radsej keby sa zamerali na skutocny problem a tym su PENIAZE a cela posrana ekonomia a ekonomika...a to nielen na slovensku ale na celom svete vzdy budu chudobni a bohati vzdy tu budu bezdomovci a ti co nemaju co jest je jedno kto tam je...

Ty si tu jeden z mala normalnych
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

hirwils napísal:Je to aj tak uplne jedno kto tam je ci je to dzurinda alebo fico alebo kto...ludia sa tu vadia koli uplnym SOMARINAM...radsej keby sa zamerali na skutocny problem a tym su PENIAZE a cela posrana ekonomia a ekonomika...a to nielen na slovensku ale na celom svete vzdy budu chudobni a bohati vzdy tu budu bezdomovci a ti co nemaju co jest je jedno kto tam je...

Je to jedno z hladiska coho? Z hladiska fungovania vesmiru a tocenia zeme? Ano .. ak sa pozeras globalne tak je to naozaj jedno.. vtedy je totiz vsetko jedno. Ale pre krajinu nie je jedno kto jej vladne. Ale nejde tu ani o Dzurindu ani o Fica.. to su len symboly. A toto je miesto pre diskusiu, nie vadenie. Zial diskusia nikam nevedie tak sa sedlaci hadaju, to je normalka... aspon sa clovek pobavi po celom dni.. ked uz zrusili 7sro.. tak aspon toto. :lol:

To s tou ekonomikou a tie zvasty,... s tym jako nic nespravis.. tie veci nie su dane jednotlivcom ani vladami, ani ujom bildenbergom.. to je jednoducho vyvoj.. vsetko je ako ma byt aj so svojimi chybami.. taketo vypucovanie vyrazok mladej generacie nad svetovym fungovanim je prisambohu nic len smiesne.

pokial ide este o to 7Sro .. tak jako markiza ma ovela trapnejsie programy.. a nezrusi ich.. a ked to posuva na 23 hodinu.. tak je jasne ze sledovanost asi nestupne.. ( ale vramci toho sledovacieho casu mala 7 sro dobre vysledky) .. to co predvadza krija, ze ako argumentaciu k zruseniu 7sro zacne vytahovat 30 rokov stare kokoviny.. nazvem len irelevantnou spinavostou.. jednak by mu mal tomasito vysvetlit svoju teoriu o zmene nazorov (ktoru smelo pouziva pri obhajobe fica .. ked meni nazory z dna na den.. nie za 30 rokov) .. a jednak je to len podle vytahovanie spiny nesuvisiace s temou.. ak take veci robis aj vo vlastnom zivote.. tak som rad ze sa pozname len virtualne.. :?

este .. tu niekto obhajoval Meciara a tak.. no to snad ani nemozem nekomentovat.. ako kktizmus prvej triedy.. Meciar je obycajny hajzel.. ale svoju historicku ulohu splnil dobre, len vyuzil co narod ponukal.. tak ako aj dzurinda vyuzil jeho.. a tak ako aj fico vyuzil dzurindu.. a tak ako aj pan XY vyuzije vsetkych pred nim.. ale pocuvat nezmysly o tom ze mozno chce fico naozaj ludom dobre.. to naozaj nemusim.. som ochotny pripustit nanajvys moznost ze chce dobre .. ale je taky sprosty ze robi uplne blbosti vdaka svojej nevedomosti.. resp. nerobi nic co by nas posuvalo niekam

povedzte mi ficov prinos pre slovensko? maximalne tak stabilizacia politickej sceny a schladenie populacie.. inak bohuzial.. som si nevsimol ziadne kroky .. co sa tyka financi a hospodarstva.. nic podstatne.. sudnictvo a pana spravodliveho z velkym S harabina netreba komentovat... zdravotnictvo a valentovica ani tolko.. snad ta redukcia siete nemocnic.. a socialne veci a toho tlsteho mimozemstana ET-ho uz ani tolko.. tam spravil par marketingovych zmien.. ale tie jeho SILNE SOCIALNE PROGRAMY.. je bohuzial len heslo..

uznavam ze pre krajinu je dobre ak ma silneho premiera, ktory je populista a vie citat lud a pracovat s verejnostou.. lenze fico tieto svoje aktiva vyuzil zle.. do vlady sa dostal na bezhlavej kritike dzurindu ( prehnanej ale miestami velmi opravnenej.. ) .. na tom by nic zle nebolo keby ponukol neaku jasnu viziu .. ale to sa nestalo.. ked sa dostal do vlady.. tak spravil par vazne kozmetickych zmien z velkym krikom aby mali ludia pocit ako sa velmi snazi.. no zo svojich slubov splnil pri najlepsom s casti polovicu.. aj to len tie easy ones.. na tom by tiez este nebolo nic skandalozne.. jeho vlada uz nemala k dispozicii zdroje na rozkradanie ako tie pred tym.. tak zivil svojich na vladnych zakazkach.. v opozicii krical ako bude setrit na verejnom obstaravani.. aky je to strasny problem.. a ked prisiel do vlady tak to bol prave hlavny prud na kradnutie.. cize neda sa povedat ze sa za fica nekradne.. prave naopak .. kradne sa maximalne ako sa da ale "vramci moznosti".. vystriedal ministrov ako naboje v revolveri.. ale to nic nemeni na tom ze dovody na ich odchod tu boli .. a previnili sa.. ale ani to by som este nebral ako nieco super zle.. nic ine som ani necakal.. jasne ze bude tunelovat zakazky.. ved odniekal hrabat musi.. no najvacsie minus ktore ja vidim na ficovi.. je proste ze Slovensko ZASTALO.. proste nezvisle od vsetkeho tato vlada proste prestala reformovat.. a len sa viezla na rozbehnutom vlaku minulej vlady.. pred nastupom vsetko kritizovali ako najhorisie na svete.. po nastupe nic nezmenili a uz bolo vsetko ako ma byt.. lenze smutne je to.. ze ak dneska nic nerobis.. tak zajtra na to doplatis.. .. aby vykril robert tuto dieru.. od zaciatku hral medialnu hru a krmil media tym co chcel.. a oni mu to zrali.. raz bol humbuk kvoli DSSkam, potom retazcom, poistovniam.. financnym skupinam.. maastrichtu.. potom boli z medii idoti.. tomanovej pes sa pochcal.. proste blbosti.. potom hedviga sa poondela.. madari horeli.. potom sme vstupovali do sengenu.. a odrazu velky eurokritik ktory si staval kampan na kritike vstupu do Eu.. a oblepoval slovensko zadkami.. uz strihal na hraniciach pasky a otvaral priestor.. uz si mastil brusko.. a novodobo euro.. zase si ho pripisal na ucet.. aj ked to su plody minulej vlady.. aj EU, euro sengen. oecd, nato.. vsetko.. aj hospodarsky rast.. a fico sice dal ludom co chceli.. ano obraz vlady .. pocit vitazstva nad dzurindom.. vela reci o socialnosti, ktoru vsak nikde nevidno.. ale pre buducnost nasej ekonomiky nespravil nic.. len spravoval jemne to co uz je.. a to je chyba. To jedine ma mrzi.. na druhej strane musim priznat.. ze som cakal horsie.. ovela horsie.. ale zase toto tiez nieje bohvie co..

Do buducich volieb idem len s nadejov ze smer neposilni svoju poziciu.. ze vramci volebneho boja a vplyvu financnej krizy sa zrazi hrebienok silnym reciam.. a ze sa ukaze ich necinnost.. smer jednoducho potrebuje rovnomernu protivahu.. nech kludne je vo vlade.. ale nech to nieje taky patologicky valec ako teraz.. lebo to je skodlive. Fico slubil ze uz nebude premierom.. tak som zvedavy ci svoj slub dodrzi.. ale ak bude drzat tradiciu v klamani.. tak asi sa tesim zbytocne. Mohol by si ist na vinnicu osetrovat svoje hrozno.. lebo vsetko mu tam splesnivelo a pohnilo. To preto ze nic nerobil..
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Slay kolko mas rokov?Dotyka sa ta slovenska vlada nejako extra vela?Pytam sa preto lebo ja som student a je mi absolutne jedno ci je tam dzurinda alebo fico...proste nepocitujem absolutne v nicom ziadny rozdiel...a tiez je zaujimave kolko toho o ficovi vies...to ho poznas osobne?alebo tu iba rebortujes to co hovoria v televiznych novinach?Tie som uz prestal pozerat lebo som mal pocit ze na toho fica iba kidaju a na dzurindu skoro nic...zeby bol ten fico ozaj taky zly?
a cital si ten odkaz vyssie?Je tam dobra veta ktora mi pripomenula tieto hadky ohladom nasich politikov

"Potom začali vznikať politické strany – ľudia sa začali hádať, ktorá skupina guvernérov by vedela najlepšie vyriešiť ich problémy. Handrkovali sa o jednotlivé osobnosti, idealizmus, povesť politických strán čiže všetko možné okrem reálnych problémov."

A ten realny problem podla vsetkeho je penazny system a bankari ktori ho riadia?Alebo ten system riadia politici?niekto tu urcite klame...
a este si precitaj aj toto
http://chelemendik.sk/ShowDoc.php?d=393 ... ej_depresi

je to v novej teme mna to dost zaujalo vyzera to dost realne ale ktovie pravdu sa dozvieme vzdy az o par rokov...
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

hirwils prepac ja som sice teraz student a celkom to pocitujem. Mozno trosku inak ale vidim to. Uz len napriklad ten zakon co chcela ficova vlada dat ze bude povolovat a zakazovat hudbu aku mozu ludia pocuvat .. Myslim ze to by sa dotklo kazdeho. Ale celkovo je to asi jedno kto je pri korytku kedze kazdemu ide viacmenej iba o jedno...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

hirwils: ze nepozorujes rozdiel bude tym, ze si ignorant, kedze ten rozdiel tu je a je vyrazny.
Napísať odpoveď