Zivot tindzera je velmi pestry.Niektori chodia von a niektori zas sedia pred pocitacom.Vela deti uz pije fajci marihuanu v 14 niektori aj skor s tym zacinaju.Vela pripadov skonci v nemocni na predavkovanie alkoholu alebo marihuany nedajboze aj nieco tvrdsieho..Su to chyby rodicov lebo nemaju deti pod dosahom.Mnoho deti zije nezdravou zivotospravou kedze jedia nezdrave jedla, ktore su plne tukov, premastene steaky,rezne.Tieto pripady sa casto vyskytuju v USA kedze tam sidli McDonald ale aj an Slovensku je to podobne.Niet divu ked deti maju 130kg alebo ich hasici vytiahnuju zeriavom cez okna lebo sa nevedia postavit.Mnohi tinedzeri hladaju brigadu ini zas opak .Preto by ludia mali zacat sportovat, napriklad hrat futbal, brigadovat a podobne meisto toho aby v piatok sedeli na lavicek a popijali alkohol.Nieje lepsie vypytat penaize od rodicov nez si ich zarobit sami?Brigada na slovensku sa povoluje od 15 rokov. Samozrejme mnohi ju robia nelegalne aj ked nemaju 15 ale 14 a podobne.Ja by som chcel brigadu - opravovat pocitace alebo nieco s pocitacmi . KEdze pociatace su moje hobby.V mojom zivote vela veci nemam rad , medzi ne patria zle znamky v skole , sprosti ludia...
Dakujem za prelozenie toho clanku do anglictiny