k teme : no moj prvy bozk bol fakt hrozny nerad nato spominam .. cajka mi kusla do jazyka ..
Prvý bozk
caute mam 20, chystam sa s jednou fajn babou na tretie stretko, len sa neviem odhodlat pobozkat ju. Viem, ze je to dolezity krok, ktory by som uz mal konecne spravit, lebo vyzera to tak, ze ma zaujem. nasledujuci tyzden ma mat narodky (19) a ja rozmyslam, ze by som jej uz zablahozelal na stretku a pri tom jej dal pusu na usta
len neviem ci s tym nie je lepsie pockat, lebo zatial si drzime od seba odstup
len neviem ci s tym nie je lepsie pockat, lebo zatial si drzime od seba odstup
ja tiez nikdy nezabudnem na svoj prvy bozk ja som mal 16 a ona 18 bolo to v kamaratovom aute na zadnom sedadle a uz ked mi nevrhla ze ci nepojdeme do auta vedel som co ma v plane trochu som sa aj bal ale vsetko preslo a pohoda a zistil som, ze mi to aj celkom ide. Dnes uz bozkavanie beriem ako beznu sucast zivota mal som uz okolo 20 dievcat ale aj tak najlepsie mi to prislo od takej co som aj lubil.
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak to mi je ťa ľútogabonov napísal:ja tiez nikdy nezabudnem na svoj prvy bozk ja som mal 16 a ona 18 bolo to v kamaratovom aute na zadnom sedadle a uz ked mi nevrhla ze ci nepojdeme do auta vedel som co ma v plane trochu som sa aj bal ale vsetko preslo a pohoda a zistil som, ze mi to aj celkom ide. Dnes uz bozkavanie beriem ako beznu sucast zivota mal som uz okolo 20 dievcat ale aj tak najlepsie mi to prislo od takej co som aj lubil.
-
KatjushaMan
Novice
No bude prca
mam 19 a este som sa normal s holkou nebozkaval:) prveho bozku sa nebojim ale este som taku nenasiel
akoze francuzaky som si rozdaval uz ale tamto nebolo nic bol som zasran a nepametam si nic z toho ale ke tu bude holka s kt budem chodit tak to bude ine resp skt budem chiet chodit
a bdue mi simpaticka a povahovo rovnaka 
akoze francuzaky som si rozdaval uz ale tamto nebolo nic bol som zasran a nepametam si nic z toho ale ke tu bude holka s kt budem chodit tak to bude ine resp skt budem chiet chodit
-
Makovnik
Medium Professional
Heh, ja som prvu pusu dal/dostal v 2.rocniku na ZS za velkou nastenkou na stojane. Ked si to vsimli spoluziaci, tak bolo "oooooooooo to sa pooovie"
To bola taka detska laska, dokonca sme sa za ruky obcas vodili.
Potom dlho nic az zopar krat v 17tich a potom zase nic az neskor v 21 prvy francuzak este k tomu z lasky, ta to bolo fajne
Na prvu pusu sa nezabuda
Potom dlho nic az zopar krat v 17tich a potom zase nic az neskor v 21 prvy francuzak este k tomu z lasky, ta to bolo fajne
Na prvu pusu sa nezabuda
-
Menojenanič
Expert
tak v 4. na zakladne s Alzbetkou
to bola len pusa, ale davali sme si ich veeeeeeeeeelmi dlhe... a raz sme chceli dat taku velku, ze sme otvorili usta, no dychanie z ust do ust...
Ale prvy french kiss, padol v siedmom. cize som mal asi 13 rokov.
A teraz, uz 7 mesiacov nic, omg clovek vo francuzsku a s nikym nic
Ale prvy french kiss, padol v siedmom. cize som mal asi 13 rokov.
A teraz, uz 7 mesiacov nic, omg clovek vo francuzsku a s nikym nic
-
Eritrea
Star
prvy? v 13 bolo to take prirodzene...
ale od vtedy jeden v 15 nic moc .
po poziti alkoholu a velmo na to nechcem spominat...
no ehm mozno divne ale odvtedy nic, teda nitko .
ale neberiem to ako tragediu, lebo ked vidim nejakych 15 rocnych olizujucich sa pred diskou je mi zle...ked uz to ma byt tak s niekym na kom mi bude zalezat
ale od vtedy jeden v 15 nic moc .
no ehm mozno divne ale odvtedy nic, teda nitko .