Prvý bozk
-
midnight_man
Guru
Po asi desatminutovom rozijimani pravdu povediac si ja ten svoj nepamatam. Je to chore ja viem. No nebol z lasky, ziadne city, nic. Prvy bozk kt.pre mna nieco znamenal bol zhruba pred rokom a pol pri filme tmavomodry svet. Pekne nudny film to bol pre nu, preto s tym zacala, ja by som ho aspon dopozeral..
Na ten okamih nezabudnem, doteraz sa na tom zabavame a ked sa spytam co budeme pozerat a ona povie Tmavomodry svet.. telka ostane vypnuta.
Na ten okamih nezabudnem, doteraz sa na tom zabavame a ked sa spytam co budeme pozerat a ona povie Tmavomodry svet.. telka ostane vypnuta.
-
own_destiny
Amateur
prvy bozk ?? bolo to na mojej prvej chate v style orgie za kazdych okolnosti
vtedy som aj prvykrat okusil caro alkoholoveho opojenia .. bolo to priblizne tak ze ja som kvasil niekde, ona sa proste po mne vrhla a ja som prirodzene spolupracoval ....
cista romantika , s odstupom casu to aj zamrzi , hovorite si ze to mohlo byt romantickejsie a podobne ale ja si z toho tazku hlavu nerobim
a skoro som zabudol !! vtedy mi to akurat lizalo na sladkych patnast
a skoro som zabudol !! vtedy mi to akurat lizalo na sladkych patnast
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ja poškole často chodim do baru.
tak som tam bol minule, ja, spoluziak spoluziacka.
najskor isla po mne chcela sa bozkavat(bola opita), ja som povedal ze nie tam nech sa otoci nanho, pozrel som sa a vouala! už boli v sebe(spolužiak+spolužiačka).
potom sme tam boli otyzden ale len my dvaja, a bola tam aj nejaka skupinka bab(oslavovali) jednu som poznal sme sa vypravali a potom ma zoznamila aj s ostatnymi, dalej sme sa fotili. som zavolal kamosa ze bude haluz sme si k nim sadli. isiel som sa vyscat, no a kamos už bol zas nalepeny na tej čo som poznal. sadol som si oproti nim tam dalej. dal som sa do reči s taku babenku pytala sa na Mobil a take, potom zže počuva teze rap. no a potom to prišlo zrazu pusa, potom francuzak a boli sme v sebe
. bozkavali sme sa asi 10 min, potom som išiel von tam sme pokračovali , potom dole (predtym sme boli dole v bare a tam bolo potom ešte jedno dole tak tam) tam išlo do tuheho. už rozopinala zips na gacach som povedal dosť! išli sme k nim naspäť(ostatní čo tam boli) a zas sme boli v sebe. najväčši trapas bolo to že ma tam začala vyzliekať, furt v kuse som sa zapraval a ona ma vyzliekala. potom som išiel na hajzel opať sa vychcat ona prišla za mnou(akurat som ho zasunul do gaci) a bozkavanie jak hovado. byť tam ešte 30 sekund už by som ju asi vyje***.......
bolo to po prvy raz ale bolo to prijemne.......
tak som tam bol minule, ja, spoluziak spoluziacka.
najskor isla po mne chcela sa bozkavat(bola opita), ja som povedal ze nie tam nech sa otoci nanho, pozrel som sa a vouala! už boli v sebe(spolužiak+spolužiačka).
potom sme tam boli otyzden ale len my dvaja, a bola tam aj nejaka skupinka bab(oslavovali) jednu som poznal sme sa vypravali a potom ma zoznamila aj s ostatnymi, dalej sme sa fotili. som zavolal kamosa ze bude haluz sme si k nim sadli. isiel som sa vyscat, no a kamos už bol zas nalepeny na tej čo som poznal. sadol som si oproti nim tam dalej. dal som sa do reči s taku babenku pytala sa na Mobil a take, potom zže počuva teze rap. no a potom to prišlo zrazu pusa, potom francuzak a boli sme v sebe
bolo to po prvy raz ale bolo to prijemne.......
-
midnight_man
Guru
-
tonek
Darca
no to bola prvaP3Bo napísal:bud je ona k*rva tvoj kamarat flegmatik a ty si mimoriadne duchapritomny pubertiak ze dokazes odolat zvadzaniu nadrzanej zenskej alebo ona neexistuje a ty si dalsi Ezop na tomto fore . ALe co to ma spolocne s prvou pusou ?
a to sa stalo neviem čo píšete že ne, kamarat sa bude olizovať aj z 99 ročnu kur*u.....
nejsom jeden z tych debilov čo poje**** prvú ženskú čo stretne
to si necham na tu pravu.....možno je to trocha staré ale čo už....
-
Sagittarius
Guru
Mno ja som za toho ezopa.P3Bo napísal:bud je ona k*rva tvoj kamarat flegmatik a ty si mimoriadne duchapritomny pubertiak ze dokazes odolat zvadzaniu nadrzanej zenskej alebo ona neexistuje a ty si dalsi Ezop na tomto fore . ALe co to ma spolocne s prvou pusou ?
Ale skoro som slzu uronil ako krasne to napisal, sak ukazte chlapcovi trocha uznania
-
tonek
Darca
je to napisane uplne nap**u neviem pisat dlhe prispevky.Gangy napísal:Mno ja som za toho ezopa.
Ale skoro som slzu uronil ako krasne to napisal, sak ukazte chlapcovi trocha uznania
ak si neveriš never ,mne to je jedno ja si to nepotrebujem nejako dokazovat
a pod tu karmu sa podpisujte
najskor bola pusa potom bozk:)