Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Ghost Town
velmi pekny film.. do komedie by som to moc neradil, i ked tam boli chvile pre zasmiatie.. tych 73% si to zasluzi :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

WALL-I- konečne som sa dostal k tomuto animáku a musím uznať, že daľšia skvelá pixarovka.

600-stý príspevok muhehehe
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Seven Pounds - uplne precitena drama v ktorej zaver je smutny to ano ale inak niektore dialogy uplne bezpredmetne , keby tam nehral Will tak nedam ani 6/10.

Neni to uplne zle ale nudil som sa pri tom miestami.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Seven Pounds - kolko ludi tolko chuti... mne sa film velmi pacil, miestami som nechapal o co mu vlastne ide ale ku koncu ako sa to zacalo rozvijat tak to stalo za to :wink: ... film ukazal aky uzasny skutok moze clovek spravit pre ineho cloveka, boh vie ci je neico take mozne v skutocnosti :? ... ak sa citite na h0vn0 a mate blbu naladu tka neodporucam pozerat lebo vas toto hodi este do hlbsej depresie :wink: ...nice movie :!:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ako uz bol davnejsie spominany: the bank job, perfektny film, velmi sa mi pacil a rozhodne ma ani jedna cast nenudila... 9/10 :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Inside Man ma dnes potešil :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

lekoklatik napísal:Inside Man ma dnes potešil :)
dobry film...mam rad take rozuzlenia na koniec :)
-------------------------------------------------------------------------------------
Ghost Town - film v ktorom bolo sklbeny smutok, smiech, laska a happy end...zmes ktoru som an dnes potreboval... dost neznamy hlavny herec to podla mna dobre zahral, neprijemneho cloveka ktory sa tiez moze zmenit...celkovo dobry napad na film, odporucam :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://www.csfd.cz/film/235508-wrestler-the/

jednoznacne treba vidiet...vyborna vec..uz len kvoli rourkeovi 8/10
lekoklatik
VIP
VIP

mirak2 napísal:http://www.csfd.cz/film/235508-wrestler-the/

jednoznacne treba vidiet...vyborna vec..uz len kvoli rourkeovi 8/10
Včera som to doťahal, dnes to pozriem... Páči sa mi už len myšlienka. Už som z toho kúsok videl a vyzerá to fakt dobre. btw Rourke je pekne dodrbatý. Jak poorané pole :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Tak pozeram a nejako to tu nevidim, doplnim len nejake važnejšie...
Hotel Rwanda - pribeh podla skutočnych udalosti... vykresluje rwandsky krvavy konflikt, vynikajuce podanie a herci... napinava vojnova drama, ktora by vam určite nemala ujsť ak mate v oblube podobne namety.
He Was a Quiet Man - Christian Slater ma uplne prekvapil... netušil som, že dokaže zahrať aj niečo taketo :)
21 Grams - možno trochu nezvyčajna, ale pekna drama o udalosti, ktora spoji pribehy troch ludi //trochu ma prekvapil fakt, že akysi doktor Duncan MacDougall sa snažil dokazať to, že ludska duša sa da zvažiť a vaha 21 gramov je skutočne akceptovatelna vaha ludskej duše.

Teraz niečo z tych staršich, ale zato rovnako kvalitnych snimkov..
Braindead - ako maniak do horrorov a komedii ma tento film absolutne dostal... smial som sa hlavne v poslednej polhodine filmu. kvazi stary film, ale ak ste nevideli, určite si to pozrite :D efekty na vek filmu a rozpočet boli skvele. A kto by to do P. Jacksona vôbec povedal, že začinal s takymto niečim :) Myslim, že film bol dokonca nominovany za najkrvavejši film všetkych čias.
Natural Born Killers - čože? Oliver Stone a niečo take drsne a vtipne poňate v jednom? :D Pribeh o dvoch pomätenych zalubencoch, ktory mali zabijanie proste v krvi :)
The Crow - Pribeh o pomste spracovany netradičnym spôsobom. Po roku od jeho smrti sa vracia späť, aby zistil kto a prečo zabil jeho ženu.
Tremors - nudne chvenie? vôbec nie, komedia, pri ktorej som sa bavil :D väčšina z vas určite pozna serial chvenie... lenže tento pôvodny film ma od neho velmi daleko.. po filme boli natočenie dalšie tri časti a serial až potom(slabučky odvar)..
From Dusk Till Dawn - upiri, mexiko, nočny bar, tanečnice a vela zabavy :D nenechajte sa zmiasť tym klišovytym popisom.. Ak sa vam pačil Evil Dead, bude sa vam pačiť aj toto. Taktiež povzbudi obsadenie filmu v podani: Harvey Keitel, George Clooney, Quentin Tarantino, Juliette Lewis
2Pacaveli
Addict
Addict

tak dnes som videl dva filmy a to:
wall-e: pekny animak, nenudil, zaujimava myslienka...
gran torino: perfektny film, nemam slov na nho... pre mna nieco neskutocne nadherne. 10/10!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozrel som si par krat v tejto teme spomenuty Gran Torino a bieda, som z toho sklamany. Hodinu a stvrt nudny film, potom v zavere pol hodinu grady. Celkovo to hodnotim tak, ze je to obycajny priemerny film a keby som necital dobre ohlasy v tejto teme a nehral by tam Eastwood, tak by som ten film urcite nedodival. Prekvapuje mas vsak CSFD hodnotenie 92 percent a IMDB 8.4 bodu.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hojko napísal:Pozrel som si par krat v tejto teme spomenuty Gran Torino a bieda, som z toho sklamany. Hodinu a stvrt nudny film, potom v zavere pol hodinu grady. Celkovo to hodnotim tak, ze je to obycajny priemerny film a keby som necital dobre ohlasy v tejto teme a nehral by tam Eastwood, tak by som ten film urcite nedodival. Prekvapuje mas vsak CSFD hodnotenie 92 percent a IMDB 8.4 bodu.
NJn niektore hodnotenia fakt stoja za to, ja nemam este dopozerany film The Curious Case of Benjamin Button, lebo som dvakrat zaspal, plus 160 minut je tiez moc.

Ale hlavne ze 88 na csfd a 8.5 na imdb... :?
2Pacaveli
Addict
Addict

hojko napísal:Pozrel som si par krat v tejto teme spomenuty Gran Torino a bieda, som z toho sklamany. Hodinu a stvrt nudny film, potom v zavere pol hodinu grady. Celkovo to hodnotim tak, ze je to obycajny priemerny film a keby som necital dobre ohlasy v tejto teme a nehral by tam Eastwood, tak by som ten film urcite nedodival. Prekvapuje mas vsak CSFD hodnotenie 92 percent a IMDB 8.4 bodu.
co ja viem, mne sa pacil dost... mozno pre to, ze nemam este tolko "napozeranych" filmov ako napr. ty...

dnes som si pozrel death race a ghost town... death race ma celkom bavil, bolo to dobre uz len preto, ze tam bol jason statham, ktory sa stava cim dalej, tym viac moj oblubeny herec... 8/10...

ku ghost town... film ma zo zaciatku dost nudil, no nakoniec ma celkom milo prekvapil... dobra pozerana... 8/10 tak isto...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Asi nemam vkus uz, ale neda sa nereagovat, ako tu vsetci vychvaluju Transportera a teraz Death Race. Ja na to ani nemam chut, lebo si prave naopak myslim, ze Jason Stattham po Snatchi uz v nicom dobrom nehral ...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Dnes som pozeral pár filmov:

Seven Pounds : Po hodine som ten film vypol, jednoducho ma to nebavilo, a ani by som ho nesťahoval, no bol tu párkrát vychvalovaný, a na csfd mal tieť dobrý rank. 2 / 5 bod navyše vďaka Smithovi ktorý hral sympaticky.

[REC]: Dobrý horor, párkrát som sa riadne mikol (najmä scéna v podkrový). Ale niečom mi tam chýbalo 3/5 . btw, odporúčam pozrieť, tento klip na youtube, ukazuje, ako sa chovali ľudia pri určitých scénkach
:D príde mi to vtipné teraz, ale pri pár scénkach, s kvalitnými sluchátkami na ušoch, som sa tváril podobne :D

Eden Lake: Film, ktorý som netušil že vôbec existuje, ale dohodil mi ho kamarát. Vyliahlo sa z toho riadne psycho, najmä ku koncu. 3+/5
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Gran Torino - 8/10

The Wrestler - toto príliš neodporúčam, aspoň mne osobne sa to nepáčilo, hlavne koniec, čakal som že to dopadne trošku inak. 88% si to na CSFD nezaslúži.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mna velmi zaujal Cool Hand Luke z roku 1967 s Paulom Newmanom v hlavnej ulohe (mal som melancholicku chvilku, no :lol: ), perfektna atmosfera, proste nieco neopakovatelne, vyborny film, hodnotenie na IMDB si fakt zasluzi. Na disku som ho mal uz asi rok a pol, cudujem sa, ze som sa na do odhodlal az vcera :)
lekoklatik
VIP
VIP

Se7en

a úplne som zabudl.
Film J.C.V.D. sa mi páčil. U mňa má 9/10
Skutočne. Parádny filmík :) Skvelý nápad
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe