velmi pekny film.. do komedie by som to moc neradil, i ked tam boli chvile pre zasmiatie.. tych 73% si to zasluzi
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Seven Pounds - kolko ludi tolko chuti... mne sa film velmi pacil, miestami som nechapal o co mu vlastne ide ale ku koncu ako sa to zacalo rozvijat tak to stalo za to
... film ukazal aky uzasny skutok moze clovek spravit pre ineho cloveka, boh vie ci je neico take mozne v skutocnosti
... ak sa citite na h0vn0 a mate blbu naladu tka neodporucam pozerat lebo vas toto hodi este do hlbsej depresie
...nice movie 
-
lekoklatik
VIP
-
Hulkm
Professional
dobry film...mam rad take rozuzlenia na konieclekoklatik napísal:Inside Man ma dnes potešil
-------------------------------------------------------------------------------------
Ghost Town - film v ktorom bolo sklbeny smutok, smiech, laska a happy end...zmes ktoru som an dnes potreboval... dost neznamy hlavny herec to podla mna dobre zahral, neprijemneho cloveka ktory sa tiez moze zmenit...celkovo dobry napad na film, odporucam
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.csfd.cz/film/235508-wrestler-the/
jednoznacne treba vidiet...vyborna vec..uz len kvoli rourkeovi 8/10
-
lekoklatik
VIP
Včera som to doťahal, dnes to pozriem... Páči sa mi už len myšlienka. Už som z toho kúsok videl a vyzerá to fakt dobre. btw Rourke je pekne dodrbatý. Jak poorané polemirak2 napísal:http://www.csfd.cz/film/235508-wrestler-the/
-
Old Dirty Bastard
Guru
Tak pozeram a nejako to tu nevidim, doplnim len nejake važnejšie...
Hotel Rwanda - pribeh podla skutočnych udalosti... vykresluje rwandsky krvavy konflikt, vynikajuce podanie a herci... napinava vojnova drama, ktora by vam určite nemala ujsť ak mate v oblube podobne namety.
He Was a Quiet Man - Christian Slater ma uplne prekvapil... netušil som, že dokaže zahrať aj niečo taketo
21 Grams - možno trochu nezvyčajna, ale pekna drama o udalosti, ktora spoji pribehy troch ludi //trochu ma prekvapil fakt, že akysi doktor Duncan MacDougall sa snažil dokazať to, že ludska duša sa da zvažiť a vaha 21 gramov je skutočne akceptovatelna vaha ludskej duše.
Teraz niečo z tych staršich, ale zato rovnako kvalitnych snimkov..
Braindead - ako maniak do horrorov a komedii ma tento film absolutne dostal... smial som sa hlavne v poslednej polhodine filmu. kvazi stary film, ale ak ste nevideli, určite si to pozrite
efekty na vek filmu a rozpočet boli skvele. A kto by to do P. Jacksona vôbec povedal, že začinal s takymto niečim
Myslim, že film bol dokonca nominovany za najkrvavejši film všetkych čias.
Natural Born Killers - čože? Oliver Stone a niečo take drsne a vtipne poňate v jednom?
Pribeh o dvoch pomätenych zalubencoch, ktory mali zabijanie proste v krvi 
The Crow - Pribeh o pomste spracovany netradičnym spôsobom. Po roku od jeho smrti sa vracia späť, aby zistil kto a prečo zabil jeho ženu.
Tremors - nudne chvenie? vôbec nie, komedia, pri ktorej som sa bavil
väčšina z vas určite pozna serial chvenie... lenže tento pôvodny film ma od neho velmi daleko.. po filme boli natočenie dalšie tri časti a serial až potom(slabučky odvar)..
From Dusk Till Dawn - upiri, mexiko, nočny bar, tanečnice a vela zabavy
nenechajte sa zmiasť tym klišovytym popisom.. Ak sa vam pačil Evil Dead, bude sa vam pačiť aj toto. Taktiež povzbudi obsadenie filmu v podani: Harvey Keitel, George Clooney, Quentin Tarantino, Juliette Lewis
Hotel Rwanda - pribeh podla skutočnych udalosti... vykresluje rwandsky krvavy konflikt, vynikajuce podanie a herci... napinava vojnova drama, ktora by vam určite nemala ujsť ak mate v oblube podobne namety.
He Was a Quiet Man - Christian Slater ma uplne prekvapil... netušil som, že dokaže zahrať aj niečo taketo
21 Grams - možno trochu nezvyčajna, ale pekna drama o udalosti, ktora spoji pribehy troch ludi //trochu ma prekvapil fakt, že akysi doktor Duncan MacDougall sa snažil dokazať to, že ludska duša sa da zvažiť a vaha 21 gramov je skutočne akceptovatelna vaha ludskej duše.
Teraz niečo z tych staršich, ale zato rovnako kvalitnych snimkov..
Braindead - ako maniak do horrorov a komedii ma tento film absolutne dostal... smial som sa hlavne v poslednej polhodine filmu. kvazi stary film, ale ak ste nevideli, určite si to pozrite
Natural Born Killers - čože? Oliver Stone a niečo take drsne a vtipne poňate v jednom?
The Crow - Pribeh o pomste spracovany netradičnym spôsobom. Po roku od jeho smrti sa vracia späť, aby zistil kto a prečo zabil jeho ženu.
Tremors - nudne chvenie? vôbec nie, komedia, pri ktorej som sa bavil
From Dusk Till Dawn - upiri, mexiko, nočny bar, tanečnice a vela zabavy
-
hojko
Site Admin
Pozrel som si par krat v tejto teme spomenuty Gran Torino a bieda, som z toho sklamany. Hodinu a stvrt nudny film, potom v zavere pol hodinu grady. Celkovo to hodnotim tak, ze je to obycajny priemerny film a keby som necital dobre ohlasy v tejto teme a nehral by tam Eastwood, tak by som ten film urcite nedodival. Prekvapuje mas vsak CSFD hodnotenie 92 percent a IMDB 8.4 bodu.
NJn niektore hodnotenia fakt stoja za to, ja nemam este dopozerany film The Curious Case of Benjamin Button, lebo som dvakrat zaspal, plus 160 minut je tiez moc.hojko napísal:Pozrel som si par krat v tejto teme spomenuty Gran Torino a bieda, som z toho sklamany. Hodinu a stvrt nudny film, potom v zavere pol hodinu grady. Celkovo to hodnotim tak, ze je to obycajny priemerny film a keby som necital dobre ohlasy v tejto teme a nehral by tam Eastwood, tak by som ten film urcite nedodival. Prekvapuje mas vsak CSFD hodnotenie 92 percent a IMDB 8.4 bodu.
Ale hlavne ze 88 na csfd a 8.5 na imdb...
co ja viem, mne sa pacil dost... mozno pre to, ze nemam este tolko "napozeranych" filmov ako napr. ty...hojko napísal:Pozrel som si par krat v tejto teme spomenuty Gran Torino a bieda, som z toho sklamany. Hodinu a stvrt nudny film, potom v zavere pol hodinu grady. Celkovo to hodnotim tak, ze je to obycajny priemerny film a keby som necital dobre ohlasy v tejto teme a nehral by tam Eastwood, tak by som ten film urcite nedodival. Prekvapuje mas vsak CSFD hodnotenie 92 percent a IMDB 8.4 bodu.
dnes som si pozrel death race a ghost town... death race ma celkom bavil, bolo to dobre uz len preto, ze tam bol jason statham, ktory sa stava cim dalej, tym viac moj oblubeny herec... 8/10...
ku ghost town... film ma zo zaciatku dost nudil, no nakoniec ma celkom milo prekvapil... dobra pozerana... 8/10 tak isto...
Dnes som pozeral pár filmov:
Seven Pounds : Po hodine som ten film vypol, jednoducho ma to nebavilo, a ani by som ho nesťahoval, no bol tu párkrát vychvalovaný, a na csfd mal tieť dobrý rank. 2 / 5 bod navyše vďaka Smithovi ktorý hral sympaticky.
[REC]: Dobrý horor, párkrát som sa riadne mikol (najmä scéna v podkrový). Ale niečom mi tam chýbalo 3/5 . btw, odporúčam pozrieť, tento klip na youtube, ukazuje, ako sa chovali ľudia pri určitých scénkach
príde mi to vtipné teraz, ale pri pár scénkach, s kvalitnými sluchátkami na ušoch, som sa tváril podobne 
Eden Lake: Film, ktorý som netušil že vôbec existuje, ale dohodil mi ho kamarát. Vyliahlo sa z toho riadne psycho, najmä ku koncu. 3+/5
Seven Pounds : Po hodine som ten film vypol, jednoducho ma to nebavilo, a ani by som ho nesťahoval, no bol tu párkrát vychvalovaný, a na csfd mal tieť dobrý rank. 2 / 5 bod navyše vďaka Smithovi ktorý hral sympaticky.
[REC]: Dobrý horor, párkrát som sa riadne mikol (najmä scéna v podkrový). Ale niečom mi tam chýbalo 3/5 . btw, odporúčam pozrieť, tento klip na youtube, ukazuje, ako sa chovali ľudia pri určitých scénkach
Eden Lake: Film, ktorý som netušil že vôbec existuje, ale dohodil mi ho kamarát. Vyliahlo sa z toho riadne psycho, najmä ku koncu. 3+/5
-
seth82
Darca
-
lekoklatik
VIP