Pohyboval som sa v bermudskom trojuholniku par mesiacov, bol som v Miami, na Bermudach aj v Puerto Ricu a som tu a zijem a nikdy som nic divne nevidel ani nepocul
Bermúdsky trojuholník
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja som videl podobný dokument, ale nehovorili v ňom o víroch, ale o veľkom množstve vzduchu, ktorý sa uvolní pri sopečných aktivitách na dne (bubliny), a potom je voda oveľa redšia a ak loď prejde cez takúto vodu, tak sa môže veľmi rýchlo potopiť - tak rýchlo, že nestihne vyslať SOS signál.emma napísal:neviem,ci to bolo spomenute...ja som citala nieco take,ze v oblasti tohto Bermudskeho trojuholniku su nejake spodne viry a nejaka sopecna cinnost a ze niektore tie lode a tak podobne mali proste len smolu,ze ked tade sli,tak sa vytvoril vir,kt. ich vtiahol pod hladinu...
to co si myslis neni pravda nestráca sa tam kazda lod alebo kazde lietadlo to je blbost. Normalne tade vedu dopravné linky.xx_moniQa_xx napísal:Podla mna to moze byt naozaj skutocne a minule som sa divala na markize na jeden film zahady bermutskeho trojuholnika a predtym som o tom vela nevedela viem to len z toho filu je to trojuholnik v mori kde ked dake lietadlo alebo lod prejde tak vzdy vsetci zomru je to len film....viac som o tom nepocula ale skutocnu pravdu zatial neodhalil nikto a podla mna ani neodhali pretoze kazdy kto tam raz vojde alebo tade prejde zomrie a nevrati sa spat...........aspon tak to ZEVRAJ je verim na to tak na 50 percent ale neprechadzala by som tade...ale aj tak sa tam nikto z nas nedostane hehe...[/b]
každa lod a každe lietadlo nie ale zo 100 stroskotani či lodi alebo lietadla je 60 tam
to je len urivok skončilo to tak že zanimi posielali zachranne lietadla atd. všetko sa zahadne stratilo z radaru a lietadla sa nikdy nenašli
Kód: Vybrať všetko
14:00 5. januára 1945 vzlietlo z námornej základne Lauderdale na Floride päť torpédových bombardérov typu Gruman Avenger. Každé lietadlo s tromi mužmi na palube prešlo pred štartom obvyklou kontrolou a doplnilo zásoby pohonných hmôt. Malo ísť o naprosto bezpečnú akciu, pri ktorej sa mal vyskúšať chod strojov. Keď pozemný personál pozoroval, ako formácia vzlietla na oblohu a zmizla nad modrým Atlantickým oceánom. Letka č. 19 pokračovala v lete podľa predom stanoveného plánu trasy, ktorá bola rovnobežná s pobrežím Floridy. Zo začiatku bolo všetko v poriadku, ale o 15:45 zachytil radista na veži lauderdalskej základne niekoľko prekvapivých správ, ktoré odvysielal veliteľ skúšobnej letky, dôstojník Charles Taylor. Hlasom, v ktorom sa zračil strach a údiv, hlásil veliteľ skupiny, že sa všetky prístroje zbláznili - nielen jeho vlastné, ale vo všetkých lietadlách prestali prístroje naraz fungovať.
“Akú máte polohu ?” pýtal sa radista.
Taylor to nedokázal určiť. “Všetko je zlé, ” zakričal “stratili sme sa. Dokonca ani more nie je na správnom mieste!”-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zaujimave je, ze pri dnesnych modernych technologiach to este nikto poriadne nevysvetlil a vedecky nedokazal co sa tam deje, vsetko su to len hipotezy a konspiracne teorie .......BTW: to co sa riesilo vo filme Zahada bermudskeho trojuholniku je aj tu, akurat ze trosku viac vedecky http://www.ceskatelevize.cz/vysilani-st ... elfia.html