Bermúdsky trojuholník

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

bt JE HLUPOST, raz sa tam stratilo zopar lietadiel, niekto to prifarbil a uz je z toho senzacia.
Pohyboval som sa v bermudskom trojuholniku par mesiacov, bol som v Miami, na Bermudach aj v Puerto Ricu a som tu a zijem a nikdy som nic divne nevidel ani nepocul :shock:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

emma napísal:neviem,ci to bolo spomenute...ja som citala nieco take,ze v oblasti tohto Bermudskeho trojuholniku su nejake spodne viry a nejaka sopecna cinnost a ze niektore tie lode a tak podobne mali proste len smolu,ze ked tade sli,tak sa vytvoril vir,kt. ich vtiahol pod hladinu...
Ja som videl podobný dokument, ale nehovorili v ňom o víroch, ale o veľkom množstve vzduchu, ktorý sa uvolní pri sopečných aktivitách na dne (bubliny), a potom je voda oveľa redšia a ak loď prejde cez takúto vodu, tak sa môže veľmi rýchlo potopiť - tak rýchlo, že nestihne vyslať SOS signál.
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

xx_moniQa_xx napísal:Podla mna to moze byt naozaj skutocne a minule som sa divala na markize na jeden film zahady bermutskeho trojuholnika a predtym som o tom vela nevedela viem to len z toho filu je to trojuholnik v mori kde ked dake lietadlo alebo lod prejde tak vzdy vsetci zomru je to len film....viac som o tom nepocula ale skutocnu pravdu zatial neodhalil nikto a podla mna ani neodhali pretoze kazdy kto tam raz vojde alebo tade prejde zomrie a nevrati sa spat...........aspon tak to ZEVRAJ je verim na to tak na 50 percent ale neprechadzala by som tade...ale aj tak sa tam nikto z nas nedostane hehe :D ...[/b]
to co si myslis neni pravda nestráca sa tam kazda lod alebo kazde lietadlo to je blbost. Normalne tade vedu dopravné linky.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

každa lod a každe lietadlo nie ale zo 100 stroskotani či lodi alebo lietadla je 60 tam

Kód: Vybrať všetko

14:00 5. januára 1945 vzlietlo z námornej základne Lauderdale na Floride päť torpédových bombardérov typu Gruman Avenger. Každé lietadlo s tromi mužmi na palube prešlo pred štartom obvyklou kontrolou a doplnilo zásoby pohonných hmôt. Malo ísť o naprosto bezpečnú akciu, pri ktorej sa mal vyskúšať chod strojov. Keď pozemný personál pozoroval, ako formácia vzlietla na oblohu a zmizla nad modrým Atlantickým oceánom. Letka č. 19 pokračovala v lete podľa predom stanoveného plánu trasy, ktorá bola rovnobežná s pobrežím  Floridy. Zo začiatku bolo všetko v poriadku, ale o 15:45 zachytil radista na veži lauderdalskej základne niekoľko prekvapivých správ, ktoré odvysielal veliteľ skúšobnej letky, dôstojník Charles Taylor. Hlasom, v ktorom sa zračil strach a údiv, hlásil veliteľ skupiny, že sa všetky prístroje zbláznili - nielen jeho vlastné, ale vo všetkých lietadlách prestali prístroje naraz fungovať.

“Akú máte polohu ?” pýtal sa radista.
Taylor to nedokázal určiť. “Všetko je zlé, ” zakričal “stratili sme sa. Dokonca ani more nie je na správnom mieste!”
to je len urivok skončilo to tak že zanimi posielali zachranne lietadla atd. všetko sa zahadne stratilo z radaru a lietadla sa nikdy nenašli
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

zaujimave je, ze pri dnesnych modernych technologiach to este nikto poriadne nevysvetlil a vedecky nedokazal co sa tam deje, vsetko su to len hipotezy a konspiracne teorie .......BTW: to co sa riesilo vo filme Zahada bermudskeho trojuholniku je aj tu, akurat ze trosku viac vedecky http://www.ceskatelevize.cz/vysilani-st ... elfia.html
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Trosku viac vedecky? Si robis prcu? Ved tie bachorky co si tam rozpravaju, by mi ani naj*bany kolektiv na opekacke nezozral... :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

omfg to snad nemoze verit tomu co hovori... .. rozprava ako Ivo Benda o Astarovi Seranovi...
Napísať odpoveď