CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Lebo si cheater.
leaded
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa leaded »

cheater ? ja nepouzivam ziadne cheaty
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

leaded napísal:Ahoj mam taký malý problem ak stlacim Z ako chat a napisem spravu a nasledne odošlem napise mi len : CS_CHEAT ale nezobrazi mi ziadne spravy ani moje ani inych hracov :(
zrejme pise CS_CHAT_ALLDEAD alebo take daco, stiahni si patch v23b a nainstalluj. Malo by to pomoct.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

moosha: uz prosim ta nepis ani jeden prispevok ! to ma byt zasa nejaky tvoj zaostaly joke alebo co ?? mohlo by byt dobre keby csko vedelo ked ma niekto cheaty a hned este pred pripojenim na server mu to zabanovalo steam :roll:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

G0lDiER_ napísal:moosha: uz prosim ta nepis ani jeden prispevok ! to ma byt zasa nejaky tvoj zaostaly joke alebo co ?? mohlo by byt dobre keby csko vedelo ked ma niekto cheaty a hned este pred pripojenim na server mu to zabanovalo steam :roll:
čo to pomože na non-steam serveroch?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

G0lDiER_ napísal:moosha: uz prosim ta nepis ani jeden prispevok ! to ma byt zasa nejaky tvoj zaostaly joke alebo co ?? mohlo by byt dobre keby csko vedelo ked ma niekto cheaty a hned este pred pripojenim na server mu to zabanovalo steam :roll:
DOBRE si precitaj co napisal clovek s problemom. "CS_CHEAT". 90% cheatorov ma v chate hlasku, vid BaDBoY, hOOk370 a podobne. Z toho som to usudil ty troťko.

//a som, citujem "totlany retard z vychodu". Zaujimave, ze mi prisli asi tri minusky, ktore narazaju na polohu mojho bydliska :D

Aspon nebyvam v nejakej prdeli kde su jedny potraviny a dve krcmy...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

moosha, omfg má asi chybný patch.. stačí stiahnuť a nainštalovať v23b :roll:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ide o to ze si mylia pojmy CHAT a CHEAT, za co som dostal urazky a K-.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

moosha napísal://a som, citujem "totlany retard z vychodu". Zaujimave, ze mi prisli asi tri minusky, ktore narazaju na polohu mojho bydliska :D

Aspon nebyvam v nejakej prdeli kde su jedny potraviny a dve krcmy...
Akože sry, ale východ považujem za najvyspelejšiu časť slovenska. O KE ani nehovorím. Takže ignoruj.

Dnes sme si pekne zahrali piranesi a prodigy :)
Každý kto mal plnú hubu blbostí a prácu s rtv bol upozornený, "ak zmeníte mapu s rtv, mapu votnem ja sám znovu, ak sa vám nepáči, dovidenia".
Prečo som to takto riešil? Pretože sa všetci neustále sťažujú na opakujúce sa mapy. A keď ich nechcú hrať, tak si votnú 1hp pre 20 ľudí alebo snow. Dnes osm dokonca počul názor, lekoklatik tak ak nechceš aby sme hrali stále dookola to isté, daj dam pool_day :roll: ...

Nie. Naučia sa piranesi a prodigy hrať. A mám pocit že sa im to možno aj zapáči. Veď sú to krásne mapky pre veľa hráčov :)

//keďže som dostal za tento príspevok mínus aksi ho niekto nepochopil. Mysím to úplne vážne. Pre mňa sú v KE ľudia inteligentný. A nežartujem. Chápeme sa? Myslím to smrteľne vážne. Mám rád KE a vlastne celý východ, veď tam mám rodinu
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Musim sa pridat, prodigy je silny šmak urcite.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

lekoklatik napísal: Nie. Naučia sa piranesi a prodigy hrať. A mám pocit že sa im to možno aj zapáči.....
Tento nazor sa mi dost paci...Su to uplne normalne, oficialne mapy rovnako ako Dust alebo Inferno tak nevidim dovod preco ich nehravame...
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

leko :) pekne mapky prodigy urcite jedna s kvalitnych ale ak je dakto dobry u CT to vykrije sam .. strasne tazka mapa pre terroristov :D ked som mal este klan pokial sa nam nerozpadol :( to bola nasa klan mapa sme ju vyhravaly 15:0 a pak 1:0 ... to sa proti nam nedalo :D a piranesi :D no su aj lepsie mapky ako tato ktore este neboly .. ale bude to urcite prijemna zmena
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

PAIN napísal:Tento nazor sa mi dost paci...Su to uplne normalne, oficialne mapy rovnako ako Dust alebo Inferno tak nevidim dovod preco ich nehravame...
no cw mapy to sice nie su, co je trochu skoda, rovnako ako aj aztec...ale mapy su to suprove...lenze ked sa niekto napoji na mapu ktoru nepozna tak sa postavi za prvu krabicu ktoru najde a tam oxiduje - nuke strecha, aztec pred dverami, atd atd atd
ad de_italy: ta mapa sa mi hnusi, fuj fuj
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak sem napíšte pár máp ktoré by ste si predstavovali. mirak, ak tam kempia sme tam my čo ich z tadiaľ vyháňame :)
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

fruxo tak ma uz odbanuj mozes si ma natacat kolko chces aj tak nic nezistis lebo niesom cheater alebo si nechces priznat chybu ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ja by som chcel mapy z prostredia domu cize podobne ako de_rats len cojaviem chladnicka,izba,v pocitaci napr. som videl jednu :D atd...to su haluze mapy a pak by sa mohla dat nejaka jump mapa xD 4fun ale to uz by som chcel vela ;-)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

warrior10 napísal:fruxo tak ma uz odbanuj mozes si ma natacat kolko chces aj tak nic nezistis lebo niesom cheater alebo si nechces priznat chybu ?
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

neplanujete to spravit tak aby sa rank resetoval az po mesiaci
a nejaky kontakt na adminov by nebol, lebo casto sa stava ze pride nejaky :smt009 s cheatmi a zneprijemnuje hranie ostatnym, aby ked sa to stane mohol hocikto zavolat admina
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

mozem sa spytat ako funguje to banovanie za TK???....ale pokial viem ak 5x spravim TA tak mam zato 1 TK.....a za 3 TK mam ban na 50 minut.....prisiel som na server....nejako som blbo stale mieril....dal som asi 3 TA.....a zrazu ze ban za 6/3 TK.....v com je chyba????...

svoj trest si pekne odpikam, ale zaujima ma to
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

tiez by nebolo od veci castejsie votovat mapu de_cpl_mill podla mna v pohode mapa a aj tak ju malo hravame....
Zamknuté