CS 1.6 Server hojko.com
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
DOBRE si precitaj co napisal clovek s problemom. "CS_CHEAT". 90% cheatorov ma v chate hlasku, vid BaDBoY, hOOk370 a podobne. Z toho som to usudil ty troťko.G0lDiER_ napísal:moosha: uz prosim ta nepis ani jeden prispevok ! to ma byt zasa nejaky tvoj zaostaly joke alebo co ?? mohlo by byt dobre keby csko vedelo ked ma niekto cheaty a hned este pred pripojenim na server mu to zabanovalo steam
//a som, citujem "totlany retard z vychodu". Zaujimave, ze mi prisli asi tri minusky, ktore narazaju na polohu mojho bydliska
Aspon nebyvam v nejakej prdeli kde su jedny potraviny a dve krcmy...
-
lekoklatik
VIP
Akože sry, ale východ považujem za najvyspelejšiu časť slovenska. O KE ani nehovorím. Takže ignoruj.moosha napísal://a som, citujem "totlany retard z vychodu". Zaujimave, ze mi prisli asi tri minusky, ktore narazaju na polohu mojho bydliska
Aspon nebyvam v nejakej prdeli kde su jedny potraviny a dve krcmy...
Dnes sme si pekne zahrali piranesi a prodigy
Každý kto mal plnú hubu blbostí a prácu s rtv bol upozornený, "ak zmeníte mapu s rtv, mapu votnem ja sám znovu, ak sa vám nepáči, dovidenia".
Prečo som to takto riešil? Pretože sa všetci neustále sťažujú na opakujúce sa mapy. A keď ich nechcú hrať, tak si votnú 1hp pre 20 ľudí alebo snow. Dnes osm dokonca počul názor, lekoklatik tak ak nechceš aby sme hrali stále dookola to isté, daj dam pool_day
Nie. Naučia sa piranesi a prodigy hrať. A mám pocit že sa im to možno aj zapáči. Veď sú to krásne mapky pre veľa hráčov
//keďže som dostal za tento príspevok mínus aksi ho niekto nepochopil. Mysím to úplne vážne. Pre mňa sú v KE ľudia inteligentný. A nežartujem. Chápeme sa? Myslím to smrteľne vážne. Mám rád KE a vlastne celý východ, veď tam mám rodinu
leko
pekne mapky prodigy urcite jedna s kvalitnych ale ak je dakto dobry u CT to vykrije sam .. strasne tazka mapa pre terroristov
ked som mal este klan pokial sa nam nerozpadol
to bola nasa klan mapa sme ju vyhravaly 15:0 a pak 1:0 ... to sa proti nam nedalo
a piranesi
no su aj lepsie mapky ako tato ktore este neboly .. ale bude to urcite prijemna zmena
-
mirak2
Hardcore addict
no cw mapy to sice nie su, co je trochu skoda, rovnako ako aj aztec...ale mapy su to suprove...lenze ked sa niekto napoji na mapu ktoru nepozna tak sa postavi za prvu krabicu ktoru najde a tam oxiduje - nuke strecha, aztec pred dverami, atd atd atdPAIN napísal:Tento nazor sa mi dost paci...Su to uplne normalne, oficialne mapy rovnako ako Dust alebo Inferno tak nevidim dovod preco ich nehravame...
ad de_italy: ta mapa sa mi hnusi, fuj fuj
-
lekoklatik
VIP
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mozem sa spytat ako funguje to banovanie za TK???....ale pokial viem ak 5x spravim TA tak mam zato 1 TK.....a za 3 TK mam ban na 50 minut.....prisiel som na server....nejako som blbo stale mieril....dal som asi 3 TA.....a zrazu ze ban za 6/3 TK.....v com je chyba????...
svoj trest si pekne odpikam, ale zaujima ma to
svoj trest si pekne odpikam, ale zaujima ma to