O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
*100*#heLLhole napísal:ako zistim dokedy mam platny kredit na O2 fer ? lebo mi poslu vzdy len sumu kolko mam kreditu, ale nie dokedy
Pride SMS so zostatkom (v eurach
Inak O2 vsetko zaokruhlilo nadol, aj ked nemuselo. Pri SMS to robi 19 halierov oproti povodnej cene a az 30 halierov oproti matematickemu zaokruhleniu!! To maju u mna velke
Tak si to dosledne otestuj a potom sa vrat2Pacaveli napísal:chcel by som jednu otazku... mam o2 fer s dobijamim kreditu a kredit uz ukazuje v Eurach. to by mi nevadilo, ale neviem, ci sa mi zda, alebo je to tak - no zda sa mi, ze mi to teraz strhava viac kreditu, ako ked bol kredit v SK...
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2009, 9:18 )
No po asi 14tich dnoch od poziadania mi z kreditu v Orange strhli 13.24€.
Potom po troch dnoch dosli smsky od Orange aj O2, ze ziadost o prenesenie cisla bola prijata. Teraz este cakam na sms od Orange, kde by mali oznamit datum prenesenia cisla
To len tak pre info.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mozno zaokruhlilo vsetko, ale o2 Jednotky maju drahsie telefonovanie v sieti o2.. Miesto 2sk to je v prepocte teraz takmer 2.1skLJ napísal: Inak O2 vsetko zaokruhlilo nadol, aj ked nemuselo. Pri SMS to robi 19 halierov oproti povodnej cene a az 30 halierov oproti matematickemu zaokruhleniu!! To maju u mna velke
To je matematicky prepocet, s tym nic nenarobis (povodne som cakal, ze aj pre FER to tak bude). Ale, ako vidis, nas rozmaznavajuSoviet napísal:Mozno zaokruhlilo vsetko, ale o2 Jednotky maju drahsie telefonovanie v sieti o2.. Miesto 2sk to je v prepocte teraz takmer 2.1skAz sa mi to nepaci, ze ti prvy su jediny kto zdrazeli..
Neviete niekdo o nejakej dobrocinnej organizacii, ktorej mozem venovat cca 2 eura z O2 Simky?
ja chcem len napisat taku zaujimavu vec ktora sa mi stala pri O2 pred cca mesiacom...
mam kredit a prevolal som ho.... no nevismol som si to a poslal som asi 2 sms-ky a isiel
do minusu... mal som tam nejakych -5sk .. kredit mi nebolo treba hned dobyjal som si
ho teda az len o tyzden a po navyseny kreditu o 8,30 eur mi prisla tato sms
nie ze by ma to trapilo, naopak ma to potesilo hh .. nestalo sa to niekomu aj inemu z vas?
mam kredit a prevolal som ho.... no nevismol som si to a poslal som asi 2 sms-ky a isiel
do minusu... mal som tam nejakych -5sk .. kredit mi nebolo treba hned dobyjal som si
ho teda az len o tyzden a po navyseny kreditu o 8,30 eur mi prisla tato sms
ale prepadnuteho??? mne ziadny kredit neprepadol praveze som isiel do minusuVazeny zakaznik, na zaklade Vasho posledneho dobitia ste ziskali bonus vo forme vratenia Vasho prepadnuteho kreditu vo vyske 4,17 eur (cca 125sk). O2
nie ze by ma to trapilo, naopak ma to potesilo hh .. nestalo sa to niekomu aj inemu z vas?
Ano, dalsia novinka od O2sluggy napísal:ja chcem len napisat taku zaujimavu vec ktora sa mi stala pri O2 pred cca mesiacom...
ho teda az len o tyzden a po navyseny kreditu o 8,30 eur mi prisla tato sms ale prepadnuteho??? mne ziadny kredit neprepadol praveze som isiel do minusu![]()
Tu sa o tom tusim velmi nepisalo, ale cital som o tom na fore O2. Je to tak, ze vacsinou ta to vypne po hodine, ale ak mas nizky kredit, tak aj skor. Udajne to niektorych vypina skor aj ked maju kreditu dost. Oficialne by to malo fungovat tak, ze si svoj kredit vlastne prevolas a potom ti ho vratia. Cize ak chces volat pol hodiny do siete O2, tak musis mat kredit 120 Sk.asontragy napísal:som prebehol zbezne tieto stranky, takze neviem povedat isto ci sa to tu rozoberalo, ale ak mate o2 fer a volate do O2 (po 3. minute zadara), tak vas po hodine vypne?
myslim, ze v tom to nie je, lebo som volal hodku aj zo 14 Sk kreditom, len ma zarazilo to , ze tie volania nie su neobmedzene..wtf?GothaR napísal:Tu sa o tom tusim velmi nepisalo, ale cital som o tom na fore O2. Je to tak, ze vacsinou ta to vypne po hodine, ale ak mas nizky kredit, tak aj skor. Udajne to niektorych vypina skor aj ked maju kreditu dost. Oficialne by to malo fungovat tak, ze si svoj kredit vlastne prevolas a potom ti ho vratia. Cize ak chces volat pol hodiny do siete O2, tak musis mat kredit 120 Sk.
-
Grim
Darca
Lebo by sa zahltila siet a nedovolal by sa nikto.asontragy napísal:myslim, ze v tom to nie je, lebo som volal hodku aj zo 14 Sk kreditom, len ma zarazilo to , ze tie volania nie su neobmedzene..wtf?
Ja som si dnes našiel trochu času a chcel som sa prepísať do O2. Vôbec to nieje ľahké. Ešteže máme predajne T-mobile a O2 oproti cez ulicu. Najskôr som bol v T-mobile dobiť kredit. Vraj sa dá dobiť len za 9 € alebo za 16 €...no keď prenos stojí 390 Sk (12,xx €) tak som musel dobiť za 16. Potom som išiel do O2 kde som zistil že treba zistiť či je karta písaná na mňa. Zase do T-mobile, zase fronta a údaje bolo treba prepísať...boli písané na mamu. Potom zase do O2 kde mi povedali že mi to neprepíšu, lebo to by mi zamietli. Mám vraj prísť v stredu...že vtedy budú tie údaje vlastníka karty už prepísané. Keby neboli, tak mi to neschvália. No tak v stredu tam musím ísť zase.
Nie nadarmo sa vravi "zisti si ako to funguje, a konaj"Grim-Reaperka napísal:Lebo by sa zahltila siet a nedovolal by sa nikto.
Ja som si dnes našiel trochu času a chcel som sa prepísať do O2. Vôbec to nieje ľahké. Ešteže máme predajne T-mobile a O2 oproti cez ulicu. Najskôr som bol v T-mobile dobiť kredit. Vraj sa dá dobiť len za 9 € alebo za 16 €...no keď prenos stojí 390 Sk (12,xx €) tak som musel dobiť za 16. Potom som išiel do O2 kde som zistil že treba zistiť či je karta písaná na mňa. Zase do T-mobile, zase fronta a údaje bolo treba prepísať...boli písané na mamu. Potom zase do O2 kde mi povedali že mi to neprepíšu, lebo to by mi zamietli. Mám vraj prísť v stredu...že vtedy budú tie údaje vlastníka karty už prepísané. Keby neboli, tak mi to neschvália. No tak v stredu tam musím ísť zase.
Ale nerozumiem tomu prepisaniu... Vsak akonahle ti to prepisu v T debile, mozes uskutocnit prenos. (U mna to tak fungovalo)
-
Grim
Darca
tebe teiz prepisovali vlastnika karty? Ide o to ze tu kartu mi kupila mama, na nu bola aj zmluva napisana...a to bolo treba zmenit...mne povedali ze nech dojdem v stredu, ze istota je istota...ze vraj jeden pan si dal v sobotu tiez zmenit udaje o vlastnikovi karty, v pondelok isiel do O2 a v T-mobile mu ziadost zamietli, lebo to nebolo este pisane na neho.LJ napísal:Nie nadarmo sa vravi "zisti si ako to funguje, a konaj"![]()
Ale nerozumiem tomu prepisaniu... Vsak akonahle ti to prepisu v T debile, mozes uskutocnit prenos. (U mna to tak fungovalo)
Ale oni to nezmenia hned. Ja som mal ten isty problem a uznali mi to az ked som prisiel druhykrat (cca po tyzdni). Tych 20 minut po prepisani udajov nestaci.LJ napísal:Nie nadarmo sa vravi "zisti si ako to funguje, a konaj"![]()
Grim-Reaperka: mal si ist najprv do O2 a tam sa o celom postupe informovat, je iba tvojou chybou, ze si tak neurobil
V Trencine je O2 predajna a Tmobile oproti sebe, a presiel som z jednej do druhej (10 sekund) a nezamietli nicGrim-Reaperka napísal:tebe teiz prepisovali vlastnika karty? Ide o to ze tu kartu mi kupila mama, na nu bola aj zmluva napisana...a to bolo treba zmenit...mne povedali ze nech dojdem v stredu, ze istota je istota...ze vraj jeden pan si dal v sobotu tiez zmenit udaje o vlastnikovi karty, v pondelok isiel do O2 a v T-mobile mu ziadost zamietli, lebo to nebolo este pisane na neho.