How I met your mother [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Podľa mňa to bola veľmi dobrá časť, nasmial som sa na nej :lol: 4. séria pekne graduje a je časť od časti lepšia.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

neviem preco, ale ta cast mi silne pripominala pelisky: navonok vtipna, dobre fory atd, ale v skutocnosti velmi smutna
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vsetci vravia aka bola perfektna ... ale co ja viem, mne az taka super neprisla, rozhodne tu boli o moc lepsie epizody ... a fakt ma zacina iritovat, ze barney neni nad vecou, ten je pre mna tahunom celej show :-) ... nech uz ho trosku skonsoliduju a nech sa venuje svojim beloved bimbos a vymysla dalsie najlepsie otvaracie hlasky ever :-) :-)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

I was just jammin' on Scherbatsky. :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ooo super, som rad, ze barney riesi robin. Nevadi mi, ze by to uz pripadne nebol stary dobry barney, ved si pustim hocijaku z doterajsich cca 70 dielov a nasmejem sa na nom dost.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Inac seriu uz maju dotocenu alebo ne? Lebo fakt rozmyslam ako oni vyriesia obe tehotne herecky :D
mi-chau
Darca
Darca

Indigo napísal:Inac seriu uz maju dotocenu alebo ne? Lebo fakt rozmyslam ako oni vyriesia obe tehotne herecky :D
Robin je tehotna? No dufam ze bude na sebe po porode makat...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Frco napísal:ooo super, som rad, ze barney riesi robin. Nevadi mi, ze by to uz pripadne nebol stary dobry barney, ved si pustim hocijaku z doterajsich cca 70 dielov a nasmejem sa na nom dost.
On ju už riešil aj dávnejšie. Na ňom je najkrajšie to, že bez problémov ju dokáže riešiť (fuj, čo to používam za nechutný výraz??!!) a zároveň má divák pocit, že je to stále starý dobrý Barney...
He is just awfsome!!!
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak jeden z najlepsich dielov 4 serie tak Marschal a Barney korunovali obaja od zaciatku az do konca som mal navaly smiechu a konecne som si uvedomil ze v serialoch moze byt aj skutocna pravda :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Indigo napísal:Inac seriu uz maju dotocenu alebo ne? Lebo fakt rozmyslam ako oni vyriesia obe tehotne herecky :D
Kdesi na himym.cz uz pisali o tom, ze seria je natocena a obidve by teda mali stihnut porodit do zaciatku piatej serie (AK BUDE).
mi-chau
Darca
Darca

Ak je teda seria natocena, tak nechapem co robia tie priblble pauzy. Ako chapal by som ze cez sviatky sa hercom a stabu tocit nechce. Ale ked je natocena...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja za to nerucim, mam to len z toho fora :)
Ale tak USA je krajinou komercie a cez sviatky mozno serialy nemaju taku sledovanost. Tiez je mozne, ze teraz boli aj nejake sportove zapasy alebo co.
No na druhej strane by to vsetko sedelo na to, ze cez sviatky netocili a zacali az po novom roku. Nechajme sa prekvapit :)
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

nevadi mi ze barney riesi robin, ale skoda ze uz nepouziva suit up a legen... wait for it.. dary... a ine awesome hlasky :?
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

mňa štve na Barneym to že strašne zmäkol, už neni to čo byval, ale herecke vykony Neila su super.. len by to mohlo nabrať trošku blaznivejších príhod.. lebo je to trošku vážne sem tam/aspoň podla mňa/
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no, serial ako taky je este v pohode. :) dobra cast.. Ted je dobry kamos.. akurat Barney, ktory robil vzdy najväcsiu srandu.. i ked aj teraz, s tymi televizormi :D ... ked bude takyto smutny.. sranda opadne.. :/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som zatiaľ na S03E06 ale čo pre boha robil v jednej časti Enrique Iglesias :lol:

Seriaĺ parádny :) Som rád že som ho začal pozerať. Barney je jednoducho peckáč. Všetci tam neuveriteľne hviezdia...
Tento seriál už je legen .... wait for it ... dary :-P
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ako sa nemýlim tak Gael/Enrique/ hral minimalne v 2 častiach, a pododtkenm že on hraj aj v Two And Half Men, bolo to také príjemné spestrenie.. a aby is vedel žial hrala v seriali aj Britney Sperars/mne osobne sa tam vôbec nehodila/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Veď tak uvidím :)
Zatiaľ ma ani jedna časť nesklamala. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

BoBor89 napísal:ako sa nemýlim tak Gael/Enrique/ hral minimalne v 2 častiach, a pobodtkenm že on hraj aj v Two And Half Men, bolo to také príjemné spestrenie.. a aby is vedel žial hrala v seriali aj Britney Sperars/mne osobne sa tam vôbec nehodila/
Ale tak aj Britney sa tam hodila ako škaredá sekretárka pre peknú doktorku :P Neviem, akú vhodnejšiu herečku by tam dali, ktorá možno ani nemusela hrať svoju rolu, bola to pre ňu prirodzená situácia :D
BoBor89
Medium Star
Medium Star

bola, ale bolo to skôr na jej zviditeľnenie po tych jej aferkach, čo trošku ubralo aj na kvalite, sice vtedy sledovanosť bola najväčšia, ale mne sa tam jednoducho nehodila... /asi aj preto že ju fakt nemam rad/

lekoklatik: užívaj si to, ja mam rad ked kukam serial narazovo, tak že napr za tyžden pozriem aj dve serie... tak som videl prve dve HIMYM, šťastie že potom začala tretia, ale nebaví ma to čakať ten týždeň... ale snad to rpežijem preto som pribalil k tomu viac serialov:)
Napísať odpoveď