vsetci vravia aka bola perfektna ... ale co ja viem, mne az taka super neprisla, rozhodne tu boli o moc lepsie epizody ... a fakt ma zacina iritovat, ze barney neni nad vecou, ten je pre mna tahunom celej show ... nech uz ho trosku skonsoliduju a nech sa venuje svojim beloved bimbos a vymysla dalsie najlepsie otvaracie hlasky ever
ooo super, som rad, ze barney riesi robin. Nevadi mi, ze by to uz pripadne nebol stary dobry barney, ved si pustim hocijaku z doterajsich cca 70 dielov a nasmejem sa na nom dost.
Frco napísal:ooo super, som rad, ze barney riesi robin. Nevadi mi, ze by to uz pripadne nebol stary dobry barney, ved si pustim hocijaku z doterajsich cca 70 dielov a nasmejem sa na nom dost.
On ju už riešil aj dávnejšie. Na ňom je najkrajšie to, že bez problémov ju dokáže riešiť (fuj, čo to používam za nechutný výraz??!!) a zároveň má divák pocit, že je to stále starý dobrý Barney... He is just awfsome!!!
Tak jeden z najlepsich dielov 4 serie tak Marschal a Barney korunovali obaja od zaciatku az do konca som mal navaly smiechu a konecne som si uvedomil ze v serialoch moze byt aj skutocna pravda
Ak je teda seria natocena, tak nechapem co robia tie priblble pauzy. Ako chapal by som ze cez sviatky sa hercom a stabu tocit nechce. Ale ked je natocena...
Ja za to nerucim, mam to len z toho fora
Ale tak USA je krajinou komercie a cez sviatky mozno serialy nemaju taku sledovanost. Tiez je mozne, ze teraz boli aj nejake sportove zapasy alebo co.
No na druhej strane by to vsetko sedelo na to, ze cez sviatky netocili a zacali az po novom roku. Nechajme sa prekvapit
mňa štve na Barneym to že strašne zmäkol, už neni to čo byval, ale herecke vykony Neila su super.. len by to mohlo nabrať trošku blaznivejších príhod.. lebo je to trošku vážne sem tam/aspoň podla mňa/
no, serial ako taky je este v pohode. dobra cast.. Ted je dobry kamos.. akurat Barney, ktory robil vzdy najväcsiu srandu.. i ked aj teraz, s tymi televizormi ... ked bude takyto smutny.. sranda opadne..
Ja som zatiaľ na S03E06 ale čo pre boha robil v jednej časti Enrique Iglesias
Seriaĺ parádny Som rád že som ho začal pozerať. Barney je jednoducho peckáč. Všetci tam neuveriteľne hviezdia...
Tento seriál už je legen .... wait for it ... dary
ako sa nemýlim tak Gael/Enrique/ hral minimalne v 2 častiach, a pododtkenm že on hraj aj v Two And Half Men, bolo to také príjemné spestrenie.. a aby is vedel žial hrala v seriali aj Britney Sperars/mne osobne sa tam vôbec nehodila/
BoBor89 napísal:ako sa nemýlim tak Gael/Enrique/ hral minimalne v 2 častiach, a pobodtkenm že on hraj aj v Two And Half Men, bolo to také príjemné spestrenie.. a aby is vedel žial hrala v seriali aj Britney Sperars/mne osobne sa tam vôbec nehodila/
Ale tak aj Britney sa tam hodila ako škaredá sekretárka pre peknú doktorku Neviem, akú vhodnejšiu herečku by tam dali, ktorá možno ani nemusela hrať svoju rolu, bola to pre ňu prirodzená situácia
bola, ale bolo to skôr na jej zviditeľnenie po tych jej aferkach, čo trošku ubralo aj na kvalite, sice vtedy sledovanosť bola najväčšia, ale mne sa tam jednoducho nehodila... /asi aj preto že ju fakt nemam rad/
lekoklatik: užívaj si to, ja mam rad ked kukam serial narazovo, tak že napr za tyžden pozriem aj dve serie... tak som videl prve dve HIMYM, šťastie že potom začala tretia, ale nebaví ma to čakať ten týždeň... ale snad to rpežijem preto som pribalil k tomu viac serialov:)