Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mini vodne fajky... sux

Príspevok od používateľa jin »

Cizmo napísal:takže tie male som uz uplne zavrhol... :)
a rozmyslam nad nejakou takou to VF

este skocim cheknut tie shopy v KE ci tam nebudu mat lacnejsie... a ak nie tak by som bral asi tu co som tam postol... na tej aladin sa mi zda strasne kratka hadica...
Tá VF, čo si postol je už celkom slušná, už aj nejakého toho ochladenia dymu počas transportu z korunky. So šlauchmi si nelám hlavu, dokúpiš dlhší :wink:
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agrashi »

time out , mam otazocku. kolko ma byt podla spravnosti ponorene telo VF do vody? ja som cital ze max 2 -3 cm pri akejkolvek velkosti fajky. mam 55cm Aladin fatamorgana 2-slauch. dik za odpoved.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

cizmo: ta faja je uplne vpohode... ujonecro mal(alebo stale ma?) taku, fici dobre, dym chladi slusne.... mozem odporucat

yazoo: az nato ze dvojslauch by som nebral tak preco nie? akoze ak je ten mechanizmus na upchavanie dobry tak nieje co riesit, ale proste jednoslauchova je klasika a podavat si to....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

agrashi napísal:time out , mam otazocku. kolko ma byt podla spravnosti ponorene telo VF do vody? ja som cital ze max 2 -3 cm pri akejkolvek velkosti fajky. mam 55cm Aladin fatamorgana 2-slauch. dik za odpoved.
Ja mam na Aladinke cca 5-6cm pod hladinou. Rozdiel je ze sa tazsie taha(+Difuzor k tomu) ale ten dym stoji za to. Na 25cm co mam staru je ponorena max 2cm a neni to boh vie co.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Maki: A taketo nieco? Bola by to lepsia varianta?
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=174
Maki
Darca
Darca

yazoo: nevravim,ze to je zly vyber, len ze moj subjektivny nazor je ze 1-slauchove su lepsie, takze ja osobne by som bral skor tu aladinku... ale je to na tebe...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

A preco sa ti zdaju lepsie? Ja sa v tom velmi nevyznam. :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Mini vodne fajky... sux

Príspevok od používateľa brainwirm »

Cizmo napísal:takže tie male som uz uplne zavrhol... :)
a rozmyslam nad nejakou takou to VF

este skocim cheknut tie shopy v KE ci tam nebudu mat lacnejsie... a ak nie tak by som bral asi tu co som tam postol... na tej aladin sa mi zda strasne kratka hadica...
presne tuto mam ja a nebol s nou nikdy ziaden problem :P a hadica je k tomu 2 metre aspon moja.. ja som ju normalne preplachoval, aj cez drevo, nebol problem. akurat sa mi stala taka vec, spadol mi na nu uhlik a je derava cize kupujem novu..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

yazoo napísal:A preco sa ti zdaju lepsie? Ja sa v tom velmi nevyznam. :?
Je to vyslovene vec subjektívneho názoru a postoju ku tradícii. Klasika je skrátka VF s jedným vývodom na šlauch. Dvojšlauchovka má nevýhody v tom, že aj pokiaľ má spätné ventily, tak sa niekedy môžu zaseknúť a potom je to otrava. Bez nich je to otrava ešte väčšia. Radšej si kúpim jednošlauchovku maximálne s výpustným ventilom. Ďalšia vec je názor, že si kúpim dvojšlauchovku, kúpim ventilovú redukciu a mám náhradný šlauch, ale... :)
Maki
Darca
Darca

ludia... akokolvek tu ospevujem tabak Al Fakher tak je to zasluzene... vazne su to neskutocne chutne tabaky... ale poviem vam asi tolko.... ak si date namahu poriadne ocistit nakhlu od drievok a necistot, prevzdusnene nalozite korunku a poriadne napnete alobal nech sa tabak v ziadnom pripade neprilepi... a capnete na to kokosovy uhlik tak je to ovela iny zazitok ako ked korunku len tak naplnite a capnete na to samorozpalovak... aj s nakhlou sa daju robit divy :)
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Maki suhlaism s tebou. Na porovnanie som mal zatial doma tabak Al-Waha, Al Sultan a teda velka zasielka El Nakhla z ktorej je teda moznost predaja. Akoby som to zhrnul. Al-Waha mam zatial iba matu..velmi vyrazna, o dost vyraznejsia ako Nakhla ale na taky 5 ty raz co davam tu al-wahu /jasne ze nie po sebe/ tak uz mi nechuti. ta chut je tak vyrazna ze sa mi az sprotivila. mata El-Nakhla je jemnejsia a tu mozem fajat vkuse.

Al Sultan - velmi mokre tabaky, dlho trvajuce. Chut priblizne rovnako vyrazna ako Nakhla akurat dym je viacej citit po danej prichuti.

El-Nakhla - tam ma sklamala zatial len jahoda. ostatok ako banan, dvoj jabko, mata, marhula, visna, ovo mix, cierny ovo mix, broskyna /este ma caka likorice/ su super.

gangy mam otazocku na teba. Ako chuti ta Mata rady Mizo oproti klasickej mate? je to velky rozdiel ci ani nie?
Maki
Darca
Darca

agrashi.... dufam,ze si tu matu nefajcil samu... potom je jasne ze sa ti sprotivila... mata je tabak vyslovene na miesanie... a nakhla mata je onicom
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

co som kon :lol: jasne ze nie samotnu. mata al waha bola v pomere s ostatnym tabakom asi 40:60 /maty menej/ a sprotivila sa mi. teraz ju dlho nechcem vidiet ani citit.

PS: vcera som posielal tabak takym expertom ze iba matu fajcia :shock: , ze ine im nechuti :shock: .
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tu matu som este stale nevyskusal, nebolo kedy. Ale v pondelok pofajcime s mi-chauom tak napiseme dva nezavisle nazory.

//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 0:31 )
No tak podla mna tam nebol absolutne ziadny rozdiel. Mozno je to tym ze uz sme mali dost vypite a mozno je cele Mizu naozaj len oje*. Ale podla mna to druhe :)
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no LOL :) skoda ze som vsetky predal a nevyskusal som ani jednu.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak preto ten roztaveny alobal :D
Vcera som skusal Al Fakher Golden Escandarni Apple a Mätu bolo to zaujimave ale moc mi to nechutilo.
Btw Gangy zozen si niekde Toto (Plamen jak na Autogene) Velmi dobre sa mi s tym rozpaluje Cocobrico uhliky ... stacia 2minuty opalovat zo vsetkych stran a mas ho krasne rozziareny.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jj, preto ten alobal :D

Ten zapalovac skusim, ak je to fakt take dobre ako vravis tak ti boh zehnaj, konecne bude moct fajcit s cocobricom aj tam kde nebudem mat ohnisko ci sporak. Inak cim sa to plni?

Inak ja som na tom sessione s mi-chauom skusal pridavat tu matu po prvy krat a musim povedat ze je to naozaj supa, akurat chut toho povodneho tabaku dost zanika.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Prave to mi na nej vadilo ... Chladila zaujimavo ... Ale skoro vobec som tam potom necitil ten Zaklad.
A to som to daval v pomere 3:1

//Plni sa Klasickym Butanom
Maki
Darca
Darca

este je jeden dobry sposob na rozpalenie cocobrica na dvojplatnicke(intrakova vybava :D) - spravit si z alobalu domcek, aby kumuloval teplo... dneska som na rozhavenu platnicku pacol kokosak, dal domcek a za 3-4 minuty bol pekne cely zeravy :)
Napísať odpoveď