Tá VF, čo si postol je už celkom slušná, už aj nejakého toho ochladenia dymu počas transportu z korunky. So šlauchmi si nelám hlavu, dokúpiš dlhšíCizmo napísal:takže tie male som uz uplne zavrhol...
a rozmyslam nad nejakou takou to VF
este skocim cheknut tie shopy v KE ci tam nebudu mat lacnejsie... a ak nie tak by som bral asi tu co som tam postol... na tej aladin sa mi zda strasne kratka hadica...
Vodné fajky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mini vodne fajky... sux
Na tuto co hovorite?
http://zahulimeuvidime.sk/index.php?l=p ... tail&p=162
http://zahulimeuvidime.sk/index.php?l=p ... tail&p=162
cizmo: ta faja je uplne vpohode... ujonecro mal(alebo stale ma?) taku, fici dobre, dym chladi slusne.... mozem odporucat
yazoo: az nato ze dvojslauch by som nebral tak preco nie? akoze ak je ten mechanizmus na upchavanie dobry tak nieje co riesit, ale proste jednoslauchova je klasika a podavat si to....
yazoo: az nato ze dvojslauch by som nebral tak preco nie? akoze ak je ten mechanizmus na upchavanie dobry tak nieje co riesit, ale proste jednoslauchova je klasika a podavat si to....
-
Shark NX
Addict
Ja mam na Aladinke cca 5-6cm pod hladinou. Rozdiel je ze sa tazsie taha(+Difuzor k tomu) ale ten dym stoji za to. Na 25cm co mam staru je ponorena max 2cm a neni to boh vie co.agrashi napísal:time out , mam otazocku. kolko ma byt podla spravnosti ponorene telo VF do vody? ja som cital ze max 2 -3 cm pri akejkolvek velkosti fajky. mam 55cm Aladin fatamorgana 2-slauch. dik za odpoved.
Maki: A taketo nieco? Bola by to lepsia varianta?
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=174
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=174
Re: Mini vodne fajky... sux
presne tuto mam ja a nebol s nou nikdy ziaden problemCizmo napísal:takže tie male som uz uplne zavrhol...
a rozmyslam nad nejakou takou to VF
este skocim cheknut tie shopy v KE ci tam nebudu mat lacnejsie... a ak nie tak by som bral asi tu co som tam postol... na tej aladin sa mi zda strasne kratka hadica...
-
jin
VIP
Je to vyslovene vec subjektívneho názoru a postoju ku tradícii. Klasika je skrátka VF s jedným vývodom na šlauch. Dvojšlauchovka má nevýhody v tom, že aj pokiaľ má spätné ventily, tak sa niekedy môžu zaseknúť a potom je to otrava. Bez nich je to otrava ešte väčšia. Radšej si kúpim jednošlauchovku maximálne s výpustným ventilom. Ďalšia vec je názor, že si kúpim dvojšlauchovku, kúpim ventilovú redukciu a mám náhradný šlauch, ale...yazoo napísal:A preco sa ti zdaju lepsie? Ja sa v tom velmi nevyznam.
ludia... akokolvek tu ospevujem tabak Al Fakher tak je to zasluzene... vazne su to neskutocne chutne tabaky... ale poviem vam asi tolko.... ak si date namahu poriadne ocistit nakhlu od drievok a necistot, prevzdusnene nalozite korunku a poriadne napnete alobal nech sa tabak v ziadnom pripade neprilepi... a capnete na to kokosovy uhlik tak je to ovela iny zazitok ako ked korunku len tak naplnite a capnete na to samorozpalovak... aj s nakhlou sa daju robit divy 
-
agrashi
Light Expert
Maki suhlaism s tebou. Na porovnanie som mal zatial doma tabak Al-Waha, Al Sultan a teda velka zasielka El Nakhla z ktorej je teda moznost predaja. Akoby som to zhrnul. Al-Waha mam zatial iba matu..velmi vyrazna, o dost vyraznejsia ako Nakhla ale na taky 5 ty raz co davam tu al-wahu /jasne ze nie po sebe/ tak uz mi nechuti. ta chut je tak vyrazna ze sa mi az sprotivila. mata El-Nakhla je jemnejsia a tu mozem fajat vkuse.
Al Sultan - velmi mokre tabaky, dlho trvajuce. Chut priblizne rovnako vyrazna ako Nakhla akurat dym je viacej citit po danej prichuti.
El-Nakhla - tam ma sklamala zatial len jahoda. ostatok ako banan, dvoj jabko, mata, marhula, visna, ovo mix, cierny ovo mix, broskyna /este ma caka likorice/ su super.
gangy mam otazocku na teba. Ako chuti ta Mata rady Mizo oproti klasickej mate? je to velky rozdiel ci ani nie?
Al Sultan - velmi mokre tabaky, dlho trvajuce. Chut priblizne rovnako vyrazna ako Nakhla akurat dym je viacej citit po danej prichuti.
El-Nakhla - tam ma sklamala zatial len jahoda. ostatok ako banan, dvoj jabko, mata, marhula, visna, ovo mix, cierny ovo mix, broskyna /este ma caka likorice/ su super.
gangy mam otazocku na teba. Ako chuti ta Mata rady Mizo oproti klasickej mate? je to velky rozdiel ci ani nie?
Tu matu som este stale nevyskusal, nebolo kedy. Ale v pondelok pofajcime s mi-chauom tak napiseme dva nezavisle nazory.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 0:31 )
No tak podla mna tam nebol absolutne ziadny rozdiel. Mozno je to tym ze uz sme mali dost vypite a mozno je cele Mizu naozaj len oje*. Ale podla mna to druhe
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 0:31 )
No tak podla mna tam nebol absolutne ziadny rozdiel. Mozno je to tym ze uz sme mali dost vypite a mozno je cele Mizu naozaj len oje*. Ale podla mna to druhe
-
Shark NX
Addict
Tak preto ten roztaveny alobal
Vcera som skusal Al Fakher Golden Escandarni Apple a Mätu bolo to zaujimave ale moc mi to nechutilo.
Btw Gangy zozen si niekde Toto (Plamen jak na Autogene) Velmi dobre sa mi s tym rozpaluje Cocobrico uhliky ... stacia 2minuty opalovat zo vsetkych stran a mas ho krasne rozziareny.
Vcera som skusal Al Fakher Golden Escandarni Apple a Mätu bolo to zaujimave ale moc mi to nechutilo.
Btw Gangy zozen si niekde Toto (Plamen jak na Autogene) Velmi dobre sa mi s tym rozpaluje Cocobrico uhliky ... stacia 2minuty opalovat zo vsetkych stran a mas ho krasne rozziareny.
Jj, preto ten alobal 
Ten zapalovac skusim, ak je to fakt take dobre ako vravis tak ti boh zehnaj, konecne bude moct fajcit s cocobricom aj tam kde nebudem mat ohnisko ci sporak. Inak cim sa to plni?
Inak ja som na tom sessione s mi-chauom skusal pridavat tu matu po prvy krat a musim povedat ze je to naozaj supa, akurat chut toho povodneho tabaku dost zanika.
Ten zapalovac skusim, ak je to fakt take dobre ako vravis tak ti boh zehnaj, konecne bude moct fajcit s cocobricom aj tam kde nebudem mat ohnisko ci sporak. Inak cim sa to plni?
Inak ja som na tom sessione s mi-chauom skusal pridavat tu matu po prvy krat a musim povedat ze je to naozaj supa, akurat chut toho povodneho tabaku dost zanika.
-
Shark NX
Addict
Prave to mi na nej vadilo ... Chladila zaujimavo ... Ale skoro vobec som tam potom necitil ten Zaklad.
A to som to daval v pomere 3:1
//Plni sa Klasickym Butanom
A to som to daval v pomere 3:1
//Plni sa Klasickym Butanom