Monitor 2009

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prežívate stres z monitoru?

Dosť veľký
40
17%
Začína to
58
25%
Nie je mi to jedno
131
57%

Celkom hlasov: 229

Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Beybo »

coooo? vi tu seci pisete ze ucitelka poradi atd! u nas to strasne beru vazne len som sa otocil len pri kompare uz mi ucitelka picuvala!!! tak moc sa nato nespoliehajte... a zevraj tam budu aj ucky z druhej skoli:)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Sajmon napísal:Celý rok som sa na monitor nepripravoval. ( no klamal by som, v škole sme robili pár cvičení zo starších monitorov atp.... ) Sj myslím že 100% a MAT 95% cca. Ak ta chytí dobrá učiteľka na dozor a pôjde si dať kávu niekde preč ako u nás :D tak máš vystarané... btw. zo SJ som mal na konci roka myslím 2, z mat. 3
No ja som mal smolu lebo mali sme tam dozor no teraz nemylsim na nasich ucitelov ale ajtak som sedel pri okne kde som mal spoluziakov s IQ -1000 tak som pri niektorich otazkach naozaj len tipoval....ziadnu pomoc som nemal ... :?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Beybo napísal:coooo? vi tu seci pisete ze ucitelka poradi atd! u nas to strasne beru vazne len som sa otocil len pri kompare uz mi ucitelka picuvala!!! tak moc sa nato nespoliehajte... a zevraj tam budu aj ucky z druhej skoli:)
aj u nas je to tak, nasi ucitelia idu na inu skolu a z tej skoly idu ucitelia k nam
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

beybo : no hej, práve s ňou tá učiteľka isšla na kávu :P
viper : nás mala učiteľka z 1.stupňa + z inej školy, ale ako som spomínal išli na kafe no ;)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

:D ja som mal z kompara SJ 60% a M 63,3% :D ale nejak sa nestresujem pred monitorom a este aj dakedy vo februari skusobny omg
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

tak monitor som pisal pred dvoma rokmy... nikdy som sa za tych 5 rokov poriadne neucil a a priprava na monitor bola asi taka ze som si pozical *mudru knizku* s pripravnymi otazkamy na monitor...presiel prvych 5 otazok a kaslal na to :) komparo som nepisal bo som chybal v tedy :P a monitor som dal MAT aj SJ rovnako okolo 89% tusim...takze ziadny strach...ked som to tak napisal ja tak kazdy :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Njn to opakujem stále dookola spolužiakom a šeci sú jak pokakaní no.. že čo keď nespravim dobre a tak? No wow, ved teraz berú školy každého blbca tak načo toľký stres.. :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Nebojím sa monitora... mf... jedno mi ako dopadne. :lol:
Beybo
Medium Star
Medium Star

ako citam temu ktoru som zalozil "Stredne skoli" tak asi aj mne zacina byt jedno ako urobim monitor lebo asi pojdem na SOU a ne na SPS ako som chcel :) lebo mal by som problemy asi sa tam dostat aj s dobre urobenym monitorom :(
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Setton napísal:Njn to opakujem stále dookola spolužiakom a šeci sú jak pokakaní no.. že čo keď nespravim dobre a tak? No wow, ved teraz berú školy každého blbca tak načo toľký stres.. :D
to mas pravdu
Beybo
Medium Star
Medium Star

Setton keby som mohol tak ti dam k- pretoze si uplny idiot! pises sem a pritom zakladas temu o tomto istom! a este tam aj napises ze si nic podobne nenasiel! fakt chudak! ale inak nic proti tebe :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Beybo napísal:ako citam temu ktoru som zalozil "Stredne skoli" tak asi aj mne zacina byt jedno ako urobim monitor lebo asi pojdem na SOU a ne na SPS ako som chcel :) lebo mal by som problemy asi sa tam dostat aj s dobre urobenym monitorom :(
na školu ta zoberu aj na gympel aj keby maš 3-4 len či sa na tej škole udržiš to je druha vec
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

zaxman zoberu ma ja ked mam 2 zo spravania ? :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

stymto skusenosti nemam ..... ale tak ak maš 4 a 2 zo spravania tak nie ale ak sa učiš na 1-2 a maš 2 zospravania tak si myslim že hej lebo aj oni su len ludia a človek čo sa dobre uči tak im dojde že to čo spravil kvoli čomu ma 2 zo spravania je buc nejaka blbosť alebo nejaky omyl s ktoreho sa dufam poučil ...........všetko je možne ber to tak .........
JakubH
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JakubH »

Neviem ako Vy, ale ja chcem oba testy napísať na 100%. Ono, je pravda, že tomu zodpovedajú aj moje známky, ale pri tomto mojom "cieli" ide skôr o niečo iné. A síce, jednoducho človek by sa nemal uspokojiť s výsledkom, keď vie, že to mohlo dopadnúť aj lepšie.

A ďalšia vec - Monitor je vec, ktorá podľa mňa nestojí za stres. Trvá to iba pár hodín, je to z dvoch základných predemtov, a čo je hlavné, je to test, takže žiadne rozprávanie, rétorika, prinajhoršom je tu možnosť tipovania :).
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

všetci vas z monitoru stresujú uplne každy sa vám vyhraža že ked to poserete budete na trojročke bez maturity a budete kydať hnoj atd. bla bla a kvoli takymto blbostiam ste z monitoru posraty ste v strese a v tom strese ho nakoniec fakt doje***
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ehm. Ked sme ho pisali my, komparo dopadlo total blbo, kazdy na to sral...(nad 60% snad ani nebolo v triede)
A ked prislo na ostro, kazdy napisal normalne, iba par ludi trocha zahaprovalo - a kazdy sa dostal na obidve skoly na ktore si dal prihlasky
Chcem tym povedat, ze ti pohodaci co nestresuju to napisu lepsie ako ti co sa ucia cele dni ... Tak jasne ze sa treba ucit, ale neprehanajte.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

my sme napisali komparo tušim že len 4alebo 8% z celeho SVK malo horšie komparo..........a jednotkarky napisali komparo na 30% a su to ziačky ktore idu na gymple a obchodne akademie atd. proste ide oto že komparo kcu robiť tažšie a poviedia ti že je lahšie a ty si povieš boha ak je monitor tažši tak sa musim riadne drviť a to je zase dalši stres a prideš do školy daju ti papier a zrazu je* okno
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No nemam ziadny strah z monitora, mozno iba taky malicky :lol: Ale v postate je to len vacsia pisomka ako hovoria druhy 8) A neodporucam sa drtit cely den 10 marca to uz aj tak nepomoze, len budes mat z toho v hlave polievku, radsej sa dobre vyspat a nastupit s cistou hlavou :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

v slovenčine maš vačšinou pracu s textom .......ciže aj keby sa neučiš z 30 otazok 10 určite každy zodpovie lebo odpoved je v texte a kdo nie tak ten si aj zasluži 20% z monitoru a matika nech sa učiš ako kceš budu tam priklady na logiku a ked zistiš čo od teba kcu tak sa zasmeješ ake lahke ...............oni daju prvych 15 lahkých asppon premna dalšich 5 tažšich a poslednych 10 je už len otom či to dobre vypočitaš alebo nie ..........teda ja si myslim že každy priemerny žiak čo sa moc neuči iba sem tam si cez prestavku niečo prebehne tak to da obidve aspon na 60% minimalne ..........

no ale ako pisal aj nadomnou a ako som aj ja pisal je to monitor proste nejaka koncoročna pisomka a stres ti nepomôže .........
Zamknuté