Monitor 2009
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No ja som mal smolu lebo mali sme tam dozor no teraz nemylsim na nasich ucitelov ale ajtak som sedel pri okne kde som mal spoluziakov s IQ -1000 tak som pri niektorich otazkach naozaj len tipoval....ziadnu pomoc som nemal ...Sajmon napísal:Celý rok som sa na monitor nepripravoval. ( no klamal by som, v škole sme robili pár cvičení zo starších monitorov atp.... ) Sj myslím že 100% a MAT 95% cca. Ak ta chytí dobrá učiteľka na dozor a pôjde si dať kávu niekde preč ako u nástak máš vystarané... btw. zo SJ som mal na konci roka myslím 2, z mat. 3
-
viper1993
Medium Professional
aj u nas je to tak, nasi ucitelia idu na inu skolu a z tej skoly idu ucitelia k namBeybo napísal:coooo? vi tu seci pisete ze ucitelka poradi atd! u nas to strasne beru vazne len som sa otocil len pri kompare uz mi ucitelka picuvala!!! tak moc sa nato nespoliehajte... a zevraj tam budu aj ucky z druhej skoli:)
-
Bad.boy
Medium Professional
tak monitor som pisal pred dvoma rokmy... nikdy som sa za tych 5 rokov poriadne neucil a a priprava na monitor bola asi taka ze som si pozical *mudru knizku* s pripravnymi otazkamy na monitor...presiel prvych 5 otazok a kaslal na to
komparo som nepisal bo som chybal v tedy
a monitor som dal MAT aj SJ rovnako okolo 89% tusim...takze ziadny strach...ked som to tak napisal ja tak kazdy 
na školu ta zoberu aj na gympel aj keby maš 3-4 len či sa na tej škole udržiš to je druha vecBeybo napísal:ako citam temu ktoru som zalozil "Stredne skoli" tak asi aj mne zacina byt jedno ako urobim monitor lebo asi pojdem na SOU a ne na SPS ako som chcellebo mal by som problemy asi sa tam dostat aj s dobre urobenym monitorom
stymto skusenosti nemam ..... ale tak ak maš 4 a 2 zo spravania tak nie ale ak sa učiš na 1-2 a maš 2 zospravania tak si myslim že hej lebo aj oni su len ludia a človek čo sa dobre uči tak im dojde že to čo spravil kvoli čomu ma 2 zo spravania je buc nejaka blbosť alebo nejaky omyl s ktoreho sa dufam poučil ...........všetko je možne ber to tak .........
Neviem ako Vy, ale ja chcem oba testy napísať na 100%. Ono, je pravda, že tomu zodpovedajú aj moje známky, ale pri tomto mojom "cieli" ide skôr o niečo iné. A síce, jednoducho človek by sa nemal uspokojiť s výsledkom, keď vie, že to mohlo dopadnúť aj lepšie.
A ďalšia vec - Monitor je vec, ktorá podľa mňa nestojí za stres. Trvá to iba pár hodín, je to z dvoch základných predemtov, a čo je hlavné, je to test, takže žiadne rozprávanie, rétorika, prinajhoršom je tu možnosť tipovania
.
A ďalšia vec - Monitor je vec, ktorá podľa mňa nestojí za stres. Trvá to iba pár hodín, je to z dvoch základných predemtov, a čo je hlavné, je to test, takže žiadne rozprávanie, rétorika, prinajhoršom je tu možnosť tipovania
-
Nadeo
Guru wannabe
Ehm. Ked sme ho pisali my, komparo dopadlo total blbo, kazdy na to sral...(nad 60% snad ani nebolo v triede)
A ked prislo na ostro, kazdy napisal normalne, iba par ludi trocha zahaprovalo - a kazdy sa dostal na obidve skoly na ktore si dal prihlasky
Chcem tym povedat, ze ti pohodaci co nestresuju to napisu lepsie ako ti co sa ucia cele dni ... Tak jasne ze sa treba ucit, ale neprehanajte.
A ked prislo na ostro, kazdy napisal normalne, iba par ludi trocha zahaprovalo - a kazdy sa dostal na obidve skoly na ktore si dal prihlasky
Chcem tym povedat, ze ti pohodaci co nestresuju to napisu lepsie ako ti co sa ucia cele dni ... Tak jasne ze sa treba ucit, ale neprehanajte.
my sme napisali komparo tušim že len 4alebo 8% z celeho SVK malo horšie komparo..........a jednotkarky napisali komparo na 30% a su to ziačky ktore idu na gymple a obchodne akademie atd. proste ide oto že komparo kcu robiť tažšie a poviedia ti že je lahšie a ty si povieš boha ak je monitor tažši tak sa musim riadne drviť a to je zase dalši stres a prideš do školy daju ti papier a zrazu je* okno
v slovenčine maš vačšinou pracu s textom .......ciže aj keby sa neučiš z 30 otazok 10 určite každy zodpovie lebo odpoved je v texte a kdo nie tak ten si aj zasluži 20% z monitoru a matika nech sa učiš ako kceš budu tam priklady na logiku a ked zistiš čo od teba kcu tak sa zasmeješ ake lahke ...............oni daju prvych 15 lahkých asppon premna dalšich 5 tažšich a poslednych 10 je už len otom či to dobre vypočitaš alebo nie ..........teda ja si myslim že každy priemerny žiak čo sa moc neuči iba sem tam si cez prestavku niečo prebehne tak to da obidve aspon na 60% minimalne ..........
no ale ako pisal aj nadomnou a ako som aj ja pisal je to monitor proste nejaka koncoročna pisomka a stres ti nepomôže .........
no ale ako pisal aj nadomnou a ako som aj ja pisal je to monitor proste nejaka koncoročna pisomka a stres ti nepomôže .........