alza.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
slovy88
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovy88 »

GIGABYTE napísal:Chcem sa spýtať, atktivoval som si odber noviniek nastavil na SVK, teraz mi budú chodiť na mail ich akcie a novinky ? Niesom si istý či to je ono, ale na 80% si myslím, že je... Nemýlim sa ? :)
Nie nemylis sa myslia tym presne to co tam napisali
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

kto si uz s alzi daco objednal formou vyzdvyhnutia na obchodnej tak pls hodte sem cas kedy vam dosla SMS

mne raz 12:01 a 12:18

Dnes mi uz vyexpedovali objednavku ktora zajtra dojde tak chcem vediet ci to stihnem kedze v robote musim byt o 2 :oops:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

S alzou som spokojny, presne pred rokom som si objednal router, a prave prebieha jeho tretia reklamacia. Nielenze si davaju nacas a reklamacka je vzdy 30 dni, ale kym im balik pride, tak im to trva zahadne dlho. Za tie prachy som si uzil domacu siet asi tak na dve hodinky.
//islo mi hlavne o internet
wladas
Redeemer
Redeemer

Dalsi spokojny zakaznik? :-)
Zacina sa ich tu kopit.
Ale co chces? Aspon si si zahral 2 hod. csko :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mi - chau, to si im posielal asi cez dodávkovú službu, čo? Lebo ak to neriešiš osobne, tak to asi skôr ani nevybavíš, ale je fakt, že vyše 30 dní je už fakt dosť :? Dúfam, že podobné opletačky nikdy nebudem musieť riešiť...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

wladas napísal:kto si uz s alzi daco objednal formou vyzdvyhnutia na obchodnej tak pls hodte sem cas kedy vam dosla SMS

mne raz 12:01 a 12:18

Dnes mi uz vyexpedovali objednavku ktora zajtra dojde tak chcem vediet ci to stihnem kedze v robote musim byt o 2 :oops:
v pohode ked dojdes okolo dvanastej to tam uz bude :wink:
black1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa black1 »

v utorok do obeda som si objednal neake 4 veci z alzy , poobede mi prisli email, nasledujuci den dalsi a do 15:00 tej som mal doma vsetko :) maximalne som spokojny
wladas
Redeemer
Redeemer

Šu-Do napísal:v pohode ked dojdes okolo dvanastej to tam uz bude :wink:
lebo tam chcem skusit ist este pred tym nez mi posli sms :oops:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

wladas napísal:lebo tam chcem skusit ist este pred tym nez mi posli sms :oops:
neboj.. mozes tam ist... ak napisali dneska asi okolo piatej, siedmej, ze to bolo vyexpedovane na pobocku.. tak ako som napisal.. okolo dvanastej mozes tam byt
wladas
Redeemer
Redeemer

tak som tam bol uz o pol 12
Do automatu som natukal c.objdnavky ale vyflusol ze tovar nedorazil. Tak som to este skusil u typka za pultom. Povedal ze akurat vybaluju v sklade nove objednavky ze by to tam malo byt. Tak sa kukol do papierov a vua-la mam to uz vsetko doma :-)
Typujem ze to uz mali o 11 takze pohoda.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Objednal som dnes prvykrat z alzy. Neviem ako to tam funguje. Mozno to uz bolo pisane v teme, ak ano tak sa ospravedlnujem, ale zaujimalo by ma ako je to s tou dopravou. Dal som to na dobierku to znamena, ze je to kurier? Pretoze tych 9 - 18 hodin co pisu sa mi zda malo na dobierku.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ano kurier DPD :wink:
a pokial si to objednal do 15:00 tak to mas doma zajtra (teda na pondelok)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Objednaval som to o 15:35, teraz mi chodili nejake maily, ze to bolo vyexpedovane. Neviem, ale kedy mi to ma dojst tak to teraz musim riesit ako blbec kedy mi to maju doniest. :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ak ti uz napisali, ze to bolo vyexpedovane, tak ti to pride v pondelok... tipujem, ze okolo 9:00 (ak si BA 5)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no ja som z uplneho zapadakova (z dediny :D a mi to prislo 7:30 :lol: )
tebe to pride okolo tej 9-tej :wink:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja som z alzy objednaval notas, a mam v DPD znameho takze som mu cinkol a vyzdvihol si balik osobne :)
yazoo pozeram ze si z PO tak v pondelok rano by mohol byt balik v PO pozri si ho na stranke DPD, ak za nim nechces cakat cely den do vecera (lebo sa stava ze nalozia auto a s tvojim balikom cestuju po celom kraji a vecer ked sa kurier vracia domov tak ti ho zavezie) tak zajdi rano cca okolo siedmej na Strojnicku a tam si ho mozes v Depe vyzdvihnut osobne :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Juicy: Kde tam je depo? Na stranke DPD som nasiel najblizsie depo v KE. Inac, neskontaktoval som sa s nimi este takze neviem ci to bude mozne. :? Mas s tym skusenost?
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Depo je presne na ulici K Surdoku ak odbocis na tu ulicu tak pojdes stale po tej ceste a je to na pravej strane trosku zasite, resp zbadas odbocku na poslednu chvilu ide sa k nim dole betonovou ulickou s panelmi...maju myslim zltu strechu s modrou konstrukciou, cislo na kamosa ti mozem dat ak chces, da sa tam zavolat nadiktujes meno resp cislo balika a povies ze si ho tam vyzdvihnes osobne...myslim ze su tam rano uz okolo siestej...A osobne si to urcite vyzdvihnut mozes, ulahcis tym pracu kurierovi...a mas to skor doma, bezne chodim po baliky do Depa aj 2x tyzdenne takze viem o com hovorim.

Nakreslis som ti plan: Takze pojdes rovno po tej ulici (dufam ze vies kde je) pojde mierna zakruta doprava, asi 100m rovno a tak dolava (niekde tam zacina 40tka) z lavotocivej zakruty vybehnes na mierny kopec a ked budes na vrchole tak 50-100m a hned prva odbocka vpravo, urcite ju zbadas na poslednu chvilu ak ju neprepalis, uz z cesty uvidis kopec nacuvanych aut DPD zltu vlnitu strechu myslim s modrou konstrukciou, pre kontrolu ci ides spravne mozes pouzit tu odbocku vlavo, lebo to je hned asi 100m za odockou k DPD ak ju uvidis vies ze si uz daleko a prepalil si to :)
Prílohy
bez_názvu.JPG
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Vyborny shop, velke akcie, najnizsie ceny, rychly dovoz.
Musim fakt pochvalit. :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Filipito napísal:no ja som z uplneho zapadakova (z dediny :D a mi to prislo 7:30 :lol: )
tebe to pride okolo tej 9-tej :wink:
AJ ja som z dediny neboj sa,...vacsiu stoku nepoznám.. :roll: , aby som nebol OT objednal som vcera vecy okolo 17:30...dneska kukám vsetko mám ok len pri accalerno mam stav : NENI...vtomto prípade musim cakat kym bude v Cechach na skalde potom mi dovezu na Slovensko:??? budem mat doma veci uz pondelok:? :cry: ..mooc to suri..
Napísať odpoveď