Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

jackb napísal:na jednom z gymnazii sa pocas uplynuleho tyzdna stalo, ze vyucujuci po ignoracii upozornenia, ze telefon sa nemoze pouzivat, studentke mobil zobral a vyhodil z okna
a odoberanie telefonu celkovo: riaditelka na mojom gymnaziu zabavene telefony vracala bud rodicom, alebo az na konci roka...
ja som sa s tym nastastie nestretol, ale to len tak na margo toho kto ma na co pravo a toho ci sa mas chut dotahovat s vyucujucim/riaditelom o tom na co ma pravo...
po 1.upozorneni by si mal telefon odlozit, ak ta upozorni 2. raz tak nech uz si ho vezme, ale zeby mi telefon vyhodil von oknom, tak on by mal taky pruser, zeby to tak lahko nerozchodil. Ucitelia, si nemozu nechavat cudzi majetok, mali by ho vratit rodicom alebo tebe po skonceni vyucovania, ale nie po skonceni skol. rok a uz vobec nie ho vyhadzovat von oknom. To kde sme. Ja by som sa na neho stazoval, zazaloval ho. Je to chore. Profaci su staromodni, hlavne ti stari profaci s tym budu mat problemy. Ale ano telefony nemaju co robit pocas hodiny na lavici a nemali by sa pouzivat. Ale nech si ministerstvo urobi kontrolu na skolach a nech si posedia na hodinach, ci vydrzia tie nudne monology pocuvat. Hodiny na skolach su nudne. Nezaujimave.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

tomasito13 napísal:budu ich pouzivat aj nadalej ale budu opatrnejsi, kto ma inac nejake skusenosti s BT sluchadlom ako tahakom pocul som ze takto sa to robi na vyske
J som tiez citala nejaky clanok o tych sluchadlach, ze sa to rozsirilo na americkych vyskach a uz vyrabaju take miniaturne, ze to je schovane vnutri ucha a vobec ich neni vidiet. A tusim si ich tam dokonca vkladaju a vyberaju pinzetou.
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Tahak netahak , zmaturuje tu kazdy , na vysku kto ce ist sa i tak dostane , dalej je to iba o inteligencii cloveka ktora nevyplyva zo ziadneho ucenia .. aj drevorubac moze mat vyssie iq ako my vsetci tu : ) komunikativnost, perspektiva , napad a schopnost presadit seba a svoj nazor a predat ho inym .. to je to co potrebujes a nie tahak : ) na to sa vykaslite .. suhlasim s niektorymi ze naco mu bude vediet naspamat daky mega vzorec z chemie ked ho to vobec netrapi a nikdy to nebude riesit .. tu suhlasim ale ked si niekto spravi tahak ze kto bol Peter Velky tak to uz povazujem za trosku demenciu :)

ak to bol offtopic tak sry

a spat k teme , spoluziacka to robi tak ze nedojde do skoly , pisomku jej kamoska prefoti a ona si vypracuje doma taku peknu pisomecku a ked to potom pise na dalsej hodine tak to proste zameni a vzdy sa jej to podarilo fakt :) ak vas profak dava ine otazky tak to smola a musite sa to fakt naucit alebo klasicku , za pero , rukav , alebo proste do ruky maly papierik :D ktory je asi ze fakt najpouzivanejsi a funguje to vzdy .. alebo kamarat si to supne nalavicu ceruzkou a vzdy ma taku jeho rappersku mikinu si tam da ruku na to a rukav cez polku lavice :D

Kazdopadne jedna vec ostane vzdy rovnaka , vzdy sa najde niekto kto vymysli nieco lepsie .. ale gl pri podvadzani :)
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

minuly rok > zosit v lavici :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

hojko napísal:twardykamen: To kde nieco take funguje, ze ak ti najdu tahak, tak letis, hmm???
prírodovedecká fakulta UK - skúška z mineralógie - našli ťahák, dotyčného poslali za študijným prodekanom (tučím dáko tak má ten titul...) či už ho vyrazili, neviem. No prúser mal z toho veľký... inak spolužiačky ústne skúšky poväčšinouriešlili veľkým výstrihom a minisukňou :D žiaľ ústnych je málo, poväčšinou písomné...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

oh chlapci, ako vsetci nadavate na nudne hodiny, bla bla bla... odporucam vam precitat http://www.exchangeusa.sk/2008/09/peto- ... ripraveny/
mozno vam to otvori oci, aj ked kebyze toto niekto ukaze mne pred polrokom, asi by som si to k srdcu nezobral... :oops:

//sry za OT :(
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

pryja napísal:J som tiez citala nejaky clanok o tych sluchadlach, ze sa to rozsirilo na americkych vyskach a uz vyrabaju take miniaturne, ze to je schovane vnutri ucha a vobec ich neni vidiet. A tusim si ich tam dokonca vkladaju a vyberaju pinzetou.
To s pinzetou je trocha prehnané (vždy to musí mať minimálne veľkosť (gombíkovej?) batérie + potrebnej elektroniky pre antenku).
Toto by mal byť najmenší na svete: http://images.google.com/images?hl=en&s ... a=N&tab=wi
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

no najviac som opisoval z mobilu priamo...nahadzal som tam cely dokument a bolo....a na ustnych som mal vypracovane bomby.Ani neviem ako som tu vysku preskakal :lol:
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

007miroslav007 napísal:no najviac som opisoval z mobilu priamo...nahadzal som tam cely dokument a bolo....a na ustnych som mal vypracovane bomby.Ani neviem ako som tu vysku preskakal :lol:
a nie si jediny tento posledny rok uz mi to je viacmenej jedno robota je ista pozdravujem tymto svojho sefa ale niekedy to da aj najvacsiemu profikovi zabrat nieco opisat :D . Najvacsiu chybu robia ked ludia idu opisovat ze sa vo svojom tahaku nevyznaju a potom hladaju odpoved aj 10 min k tomu sa prida stres a potom sa clovek cuduje ze ho chytia. aj tahak treba mat ako tak prebehnuty to je u mna podmienkou staci 15 min pred skuskou si ho 2-3 krat precita ;) a potom sa len sebavedomo tvarit.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ja sa hlavne ucim, ale su veci sa nedaju zapamatat, napr. taka blokova schema FM vysielaca :D a prave vtedy vyuzijem ceruzku a moju lavicu kde si to vsetko popisem, skoro vzdy mi to pomohlo a zatial ma nenacapali :)
Skusal som aj mobil kde som mal schemy alebo papier v lavici, ale je to velmi napadne.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Kamosi z vedlajsiej triedy mali ppci napad :D Zvesili obraz s tabulkami [obycajnu tabulku so sklom] zo steny [format A3] rozobrali ho, namiesto tabuliek tam dali vykres s popisanymi vzorcami, schemami a vsetko to co nevedeli, dali to dohromady a zavesili na stenu :D Ucitelka im nato neprisla :lol: :lol: :lol:
Konflikt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Konflikt »

Tak ja som mával na ZŠ 2 spôsoby:
1) mal som ťahák v peračníku a všetko do detailu som opísal a učiteľka do písomky mi napísala WOW! :lol:
2) mal som školskú tašku otvorenú pri nohách a odtiaľ som pekne opisoval :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

možstvo kresieb a kktín na lavici a pomedzi to normálne texty čo ako kde napísať :)
Klasika myslím.
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

nepouzivam tahaky maximalne u ucitelov ktory to maju na haku schovavat to niekde a byt velmi nenapadny to sa to radsej naucim xP
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

pr3dator napísal:nepouzivam tahaky maximalne u ucitelov ktory to maju na haku schovavat to niekde a byt velmi nenapadny to sa to radsej naucim xP
Hmm sak ked prides na VS tak zistis ze je lepsie si urobit tahak ako zabit cas s takou zbytocnostou ako je napr. Regionalna politika(ktora ma 600 stran) . . . kde ked citas knihu tak je tam drist na driste.
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

ja na strednej som mal vzdy jednotky z testu z angliny :D som si kupil knihu z testami :lol: pred pisomkou naucil sa test a problem vyrieseny pokial na to neprisla ucitelka, jeden spoluziak mal odpovede v lavici tak bol pruser :lol:
lucky.strike
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lucky.strike »

Klasika (Telefon + PDF + Aplikacia na dlhodobe podsvietenie tel.) :wink:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tahaky pouzivam a asi moj najcastejsi sposob je napisat to na lavicu medzi obrazkami to ani moc nevidno. Na matike sa idem kuknut priblizne 30 krat cez pisomku do peracnika, lebo tam je kalkulacka ktora na pisomke nemoze byt a v peracniku dnu pocitam,toto este nikto neodhalil. :lol: Potom este ked mam jednu nohu na druhej hore a tahak iba vyberam z nohavice a ked niekto ide tak ho strcim do ponosky, na toto tiez este nikto neprisiel. A asi najlepsie bolo minule na chemii, dobre som vedel, ze ucitelka povoluje kalkulacky, tak preto som doma na pocitaci mal vo worde napisane latky a vzorce a iba som sfotil (print screen), hodil som to do mobilu a mal som to ako obrazok a na hodine som povedal ze som zabudol kalkulacku ci mozem pouzit mobil a ona hovorila ze hej, ale nic viac ine.A s mobilu som odpisal vsetky poucky a vzorce komplet tak toto bude asi najlepsia spomienka.btw dostal som 1 :smt046 A papieriky nepodporujem nato vzdy spoluziakom prisli a iba povedala, ze je to za 5. :wink:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

teraz najnovsie textove subory do telefonu a pak pajc pajc baby 8)
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ja som to robil tak že som si oskenoval zošit a potom ten súbor JPG som hodil do mobilu,iba pred hodin som ho rýchlo otvoril,dal zoom a už len čakal kedy sa bude písať písomky a výdy ked sa učiťel otočil kumne chrbtom tak som opisoval :D
Napísať odpoveď