jasne, ze hej ...nevyhnutna cast studentskeho zivora
pouzivam na papierikoch bud rucne robene alebo na pocitaci.. predvcerom som mal skusku na ktoru som mal vypracovane vsetky otazky na tahaku.... tahak bol zlozeny na harmoniku aby sa v nom lahko hladalo a aby sa zmestil do vrecka... po uplnom rozprestreni mal tahak 4m
ku pdf: ked uz na telefon tak cez acrobatreader mobile nie?
btw: ako mate osetrene pouzivanie mobilov pocas pisomiek? u nas za to bolo "plny pocet", rozumej 5...
jackb napísal:ku pdf: ked uz na telefon tak cez acrobatreader mobile nie?
btw: ako mate osetrene pouzivanie mobilov pocas pisomiek? u nas za to bolo "plny pocet", rozumej 5...
U nas ma mobil na lavici vela ludi - "kvoli casu"
Je to vsak troska drzost, no ked ucitel nepovie, ze je pouzivanie mobilov zakzane, tak to je v pohode. Ak zakaz plati, tak potom treba postupovat opatrnejsie a mobil vyberat z vrecka. Ked si ta niekto vsimne tak zas iba pozeras na hodinky
neviem ci to tu uz bolo ale ak ste si isty ze pojdete odpovedat a mate v triede taku staru tabulu tak kludne s ceruzkou napisat na nu vzorce grafy..texty moc neodporucam robit..
"ved dobre uuuuz"
spomnul som si na toolkienistov z mojej skoly, ktori si tahaky pisali v elfstine, takze mali potom takto popisane papiere normalne vylozene na lavici... takze ked nie elfsky, tak pri mladsom vyucujucom mozno vyskusat aj daku azbuku
jackb napísal:"ved dobre uuuuz"
spomnul som si na toolkienistov z mojej skoly, ktori si tahaky pisali v elfstine, takze mali potom takto popisane papiere normalne vylozene na lavici... takze ked nie elfsky, tak pri mladsom vyucujucom mozno vyskusat aj daku azbuku
skuste si na lavicu alebo kludne na ruku napisat nejake znacky - napriklad prve pismena autorov atd. ktore vam pripomenu cele meno a ked sa ucitelka spyta, ze co to je tak staci povedat ze len take blbosti pisane z nudy. odporucam z vlastnej skusenosti.
dalsia moznost je naucit sa brailove pismo a len urobit dierky do lavice a citat