CS 1.6 Server hojko.com
K blazerovi sa samozrejme pridavam aj ja. Dnes sme o tebe m.R.x, viedli na ICQ dlhu debatu, a jednoznacne se usudili -> BAN. Behas si po mape s WH, nie si lama, co iba mieri do stien, urcite to vies trochu hrat, ale mal si script na bhop, ako si sam tvrdil a od hraca co hra CSko 7 rokov ako vravis, tak doteraz si nevedel begrip. Are you kiddin' me ? Vzdy vies, kde sa nieco deje, nikto ta ani za Boha neflashne, mas norecoil. Koniec
Dufam, ze sa tam uz neobjavis.
bind "MWHEELUP" "+bhj"
alias +bhj "+jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump; wait; +jump; wait; -jump; wait"
alias -bhj "-jump"
ale aj tento script je amatersky ktory som si spravil sam
ale na tento script sa tiez treba naucit scacat ...
a bag grip sa vynasiel minule leto ( presnejsie rusky clan baggrip ) nesustredoval som sa na neho a stale som ho vedel .. ale nie tak ako fruxo .. a vzdy viem kde sa nieco deje ? .... radar ... a ked s dakade ide hrac tak urcite nepojdem tam kde uz on bol ... sa otocim a idem tam kde je prazdny radar ..... a flash ? .. jednoducah otocka ... popripade ak dakto flashuej viem sa ak otak pohybovat po slepiacky ... vies tie roky ma uz toho vela naucily
a teda som dostal ban za WH , ... aha hnet hore .. mate demko ak tam uvidite co i len naznak WH suhalsim ale dajte mi cas ! kedy kde a ako a to sa nerada ked ho uvidim a pak cuvne a vydierujem ho .... alebo zvycajne miesta co sa dieruju .... a tak isto hram tu uz hodne dlho played tiem mam 40 hodin a za 40 hodin rhania ... ste si len teraz zmyslely ze chlapec si dava dierky a tak tak ze mu dame ban az WH , .... a blazer ten prvy ban si nedal na zakalde seba ! ale toho tipak co to vravel uz neviem meno ... viz par stran dozadu ....
PS:
PS2: na tom deme som mal zatial najlepsie skore .. 101:16 takez tam by som najskor haldal WH .....
PS:
neuakzuj na mna prstom ... sa nepatri ...Šu-Do napísal:mRx
si chudacik
PS2: na tom deme som mal zatial najlepsie skore .. 101:16 takez tam by som najskor haldal WH .....
Neplac. Bol si nam podorzivy pekne dlho, dokonca aj na TG na PAINovom serveri (co uz bola maximalna ubohost od teba). Je mi jedno, ze si s nakazzom kamarat, aj ja mam kamaratov cheaterov
a maju aj BANy na hojku. A ked uz sme u hojka, ani sa nesnaz zobronit unho o unban, sam predsa dobre vies ze ti ho neda
Pekny vecer.
jezisi ako keby ste boly jediny server na svete a za to mam plakat
nenechaj sa vysmait ...
za to ze ste sa dvaja
dohadovaly na ICQ ze ano vydis toho MRX ako to dava ? .. riadne co dajme mu ban za WH
... a takto to asi prebiehalo
... pretoze ste len konzultovaly a nic ste nenahravaly u hojka zaposobit nechcem pretoze viem ze tuna uz ten unban nedostanem hojko sa do tohto cska moc nevyzna hrava to ale s nim som hral len par krat takze bude verit vam a nie mne
.. vyzna sa do inych partii ... a kedze ste tu ty drago a blazer .... pravdepodobne ste to riesily len vy dvaja ... ak vsetci admini okej nemam nic proti len mi povedzte .. riesily ste to len vy dvaja ? ci ftom boly zapleteny vsetci ? leko a tak ?
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie nejde o to, ako dierujes, ale o styl hry. Reagujes na dianie na celej mape, vzdy vies kde kto je, tento ban nemas za konkretnu situaciu dnes vcera alebo predvcerom, ale za tvoje celkove posobenie na serveri. Ze vies behat flashnuty? Ano to viem aj ja, ale nedavam pri tom s awp hlavy ako ty. Jeden pripad by som ti uveril, ale nestalo sa to len raz. Ty ani nevies ze chytis flash. A to nieje vobec vsetko, sledovali sme ta dlhu dobu neboj sa. Vydrzali sme to dlho, no pohar pretiekol. Ber to s nadhladom, stale mozes hrat na server kde ban este nemas.
Na prispevok nadomnou fakt nereagujem, ty si tu ten, co vyplakava. A nieje to len za mna a za Draga tomu ver
//nespamuj tu, mam aj ICQ v profile keby si moc chcel, pripadne sem nakoniec hodime log z ICQ ked to chces verejne, pripadne steam (som v hojko group)
Na prispevok nadomnou fakt nereagujem, ty si tu ten, co vyplakava. A nieje to len za mna a za Draga tomu ver
//nespamuj tu, mam aj ICQ v profile keby si moc chcel, pripadne sem nakoniec hodime log z ICQ ked to chces verejne, pripadne steam (som v hojko group)
Len my dvaja a to absolutne staci. Ty si myslis, ze ked je na serveri cheater, zvola sa porada do NR SR a hlasovanie za BAN ? Nie, BAN sa jednoducho udeli. Len ty si bol tvrdsi oriesok, tak sme to zriesili my dvaja. Blazer je da sa povedat "head admin" takze v tom nevidim problem.
Sme radi, ze nesmutis, tak ahoj.
Sme radi, ze nesmutis, tak ahoj.
vo flashi som vzivote nedal kill
s awp ... to si zasa nevymyslaj .. noflash urcite nemam ak tak sa stalo ze ma ofleshli ale pred tym u zbol rpedomnou a zacali sme sa strielat vo flashi ... toto je tvoj vyplod fantazie
... okej uz nekomentujem
len chcem vediet tu jednu vec .... riesil si to len ty a drago ?
//autoeditácia príspevku ( 16 Jan 2009, 18:14 )
okej to my staci kedze len vy dvaja ... tak s toho neisom smutny ... unban by som chcel ale ho nedostanem
... a to ze je head admin to ej pekne tak nech m uto dlho vydrzi
a nech sa vam v tom csku dari mozno raz budete taky dobry ako niektory pro hraci len tak so srandy si skuste stiahnut demko dajakeho zapasu s roznich lig co sa hraju(tam kde su fu.sk a ine pro clany .. samozrejme to su TG/CW zapasy a toto je len pub .. .. a posledujte to ako sa to hra tam
... pretoze ja raz taky ako oni budem
PS: kto si ma chce pridat do friendov v steame nech si ma prida ... obcas mozme dat dajaky ten mix ... dam vam radsej email lebo nick si casto menim ...
[email protected]
TAK ZDAR ALL ... obcas este pridem kuknut alebo ked si zohnam dinamicku IP ... tak vas tu pridem oept otravovat ...
PS: na mojom compe by som neutahal take cheaty co vidia celu mapku
to by mi moc lagovalo ... a to sa veru hrat neda uz takto mam malo fps .. a nie to este wh ktore by mi ukazovalo vsetko co sa kde deje .. ianc ak dakedy najdes dajaky taky cheat ... co ukazuej uplne celu mapu bola by to sranda ... susit s botmy ci taky naozaj existuej daj vediet
//autoeditácia príspevku ( 16 Jan 2009, 18:14 )
okej to my staci kedze len vy dvaja ... tak s toho neisom smutny ... unban by som chcel ale ho nedostanem
[email protected]
TAK ZDAR ALL ... obcas este pridem kuknut alebo ked si zohnam dinamicku IP ... tak vas tu pridem oept otravovat ...
PS: na mojom compe by som neutahal take cheaty co vidia celu mapku
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Posledny prispevok k tebe: ESP, nie WH, ale ESP. Zaujimave, ze sa tu hned vyhovaras na to, ze mas steam. Ked si tak velky steamer (nejsi sice v hojko group, ale to nic nedokazuje) tak hraj na steame, preco hras NS. Chod na VAC2 servery a uzivaj si zivota, kde ta nikto neobvinuje. Ak na steame hrat nechces tak sa tu s nim nevytahuj.
edit: omfg fakt ma to uz nebavi, zaspamovali sme tu dve strany. Este pred chvilou si pisal, ze si mame pozret dema zo zapasov z vyssich lig, ze raz budes hrat ako oni. Ok sny ti neberem, ale teraz zase pieses ze CS ta uz nebavi, nechces ho hravat, hras len tak kvoli par ludom na hojko pube, ale zaroven vsetkych veselo pozyvas na steam mix. Mimochodom nechcem vyryvat ale ten mail nenaslo na steame
edit: omfg fakt ma to uz nebavi, zaspamovali sme tu dve strany. Este pred chvilou si pisal, ze si mame pozret dema zo zapasov z vyssich lig, ze raz budes hrat ako oni. Ok sny ti neberem, ale teraz zase pieses ze CS ta uz nebavi, nechces ho hravat, hras len tak kvoli par ludom na hojko pube, ale zaroven vsetkych veselo pozyvas na steam mix. Mimochodom nechcem vyryvat ale ten mail nenaslo na steame
nevytahujem sa .. len ak by ma chcel niekedy niekto v kontakte ... a preco nehram na steame ? .. hram uz len for fun a na hojko ma dokopal nakazza aby som si prisiel zahrat .... pretoze som uz nidke inde nehral .. a koly nakazze som rpsiiel hrat sem a zacalo ma to tu bavyt ... uz nehram CS pre to ze musim ... ale hral som ho pretoze som ho chcel hrat .... koly takym ako doom a tak ....
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP