Mirrors Edge
takze stiahol som upravu na physx... nefunguje... stiahol som new patch, kde sa da dokonca aj vybrat jazyk... myslim, ze to bude v tom, ze pri tych predchadzajucich sa nedal vybrat jazyk, a nainstalovalo sa to anglicky, pricom mam cesku hru... uvidime 
Kód: Vybrať všetko
http://www.nzone.com/object/nzone_mirrorsedge_home.htmlAko hra je neuveritelne dobrá,musím uznat,ze toto je prvá hra od EA Games,co ma dokázala doslova sokovat,atmosféra je doslova spicková,zvuk je vyborný a hratelnost je na vysokej úrovni.. 
Az na jeden problém,stiahol som si repack verziu,kde má hra len 4.2 Gb a po rozbalení uz nieco cez 7Gb,no nainstaloval som ju,a proste full grafika,a hrám,a zvuk mám uplne takí,ze ked som v dome,pocujem ako keby som bol na ulici pri autách a tak,no tak som si vsimol,ze je update,hodím si update a napísem mi tabulku (vid screen) neviem,cím to moze byt ale ako inú verziu hry uz stahovat nebudem
EDIT///
No jasné,ja lampa,stacilo hodit crack na verziu 1.01 preboha
Az na jeden problém,stiahol som si repack verziu,kde má hra len 4.2 Gb a po rozbalení uz nieco cez 7Gb,no nainstaloval som ju,a proste full grafika,a hrám,a zvuk mám uplne takí,ze ked som v dome,pocujem ako keby som bol na ulici pri autách a tak,no tak som si vsimol,ze je update,hodím si update a napísem mi tabulku (vid screen) neviem,cím to moze byt ale ako inú verziu hry uz stahovat nebudem
EDIT///
a v akej si kapitole?SSemteXX napísal:Ako hra je neuveritelne dobrá,musím uznat,ze toto je prvá hra od EA Games,co ma dokázala doslova sokovat,atmosféra je doslova spicková,zvuk je vyborný a hratelnost je na vysokej úrovni..
EDIT///
edit: na nete som nasiel crack, na ver. 1.0, ktory funguje aj po 4 kapitole, ked sa vypne PHYSX... idem to skusit, ak to pojde - upload.
samozrejme ze to nejde
Vyjdes na hentú rúru,a z toho mostíku musís tusim prebehnut stenou hore alebo nvm,tam musí byt nejaká tyc alebo niecoKvako napísal:Neviete mi niekto poradiť ako sa mám dostať tam hore do toho otvoru čo je na obrázku vobec nwm ako sa tam mám dostať.
No,presiel uz niekto missiu The Boat? Tam kde pri konci treba nahánat tu zenskú,no este by aj bola pohoda,lenze ona bezí,a je stena napravo a nalavo,a ja sa mám rozbehnút po pravej stene,a skocit nalavo na stenu a chytit sa,a ja to sakramentsky neviem urobit,dám space rozbehne sa,sipka dolava a mouse2,a ono sa nechytí
normalne vyjdi rurami hore na to ako keby lesenie alebo ako to mam nazvat a potom sa rozbehn po stene (spaceom) a ked uz bues vlastne za rohom tak zase skoc(teda stlac space) + sipku do prava alebo Q a space...a si tam...je to jednoduche mne zatial najviac trvali prechadzanie tymi ventilatormi ked som zistil ze ich mam zastavit to ma nenapadlo lebo som sa newedel dostat k vypinacu
ale inak super hra az nato keby som mal sli dosku a jednu kartu od nvdie na fiziku 
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
v misii, co prevazaju moju sestru ja si mam ist pre sniperku, sa mam pre tu zbran dostat hore na nejaku budovu, ja som uplne dole na zemi(vysiel som z vytahu a isiel som dolava)a vsade su lesenia, som to tam obehal cele - som nasiel aj kufrik(by trebalo aspon 40 screenov, aby som to pokryl), ale vyssie ako na druhe poschodie som sa nedostal... ak viete co myslim, tak mi dajte pls nejaku stopu kade aspon zacat liezt dohora...